Minden kategória
Hírek

Hírek

2023-ban teljesen sikeres volt a Sazhen energiatakarékos légkompresszor évközi találkozója és a csoportépítő túra!

Idő: 2023-07-11 Találatok: 33

Ebben a szenvedélyes júliusban a Sazhen közel 400 alkalmazottja Energiatakarékos légkompresszor és családjaik összegyűltek Taizhouban, hogy elindítsák a 2023-as évközi Sazhen energiatakarékos konferenciát Légkompresszor és az évközi túra minden dolgozónak!

Ugyanolyan reménnyel és lelkesedéssel, mint a nyár közepén, egy új útra indulunk, amely megéli fiatalságunkat és izzadságunkat. Cheng Hongxing, a Sazhen energiatakarékos légkompresszor vezérigazgatója, Liao Tieqiang, a termékközpont alelnöke, Yu Xiujuan, az üzemeltetési központ alelnöke, valamint a vállalat több mint 300 fő vezetője és alkalmazottja vett részt a találkozón.

8. július 30-án 8:2023-kor nagyszabásúan megtartották a Sazhen energiatakarékos légkompresszor évközi találkozóját!

1

Sazhen energiatakarékos légkompresszor évközi összefoglaló találkozó dicsőség pillanata díjátadó ünnepségen

A közönség figyelme és meleg tapsa közepette Cheng Hongxing, a Sazhen Energy-saving Air Compressor vezérigazgatója kihirdette a regionális liga első félévi PK győztesét: a győztes csapatot, és személyesen adta át a díjat. Ez a díj nemcsak a győztes csapat múltjának megerősítése, hanem elvárás és biztatás is a jövőjükre nézve.

2

Ez természetesen a bajnokcsapat játékosait is bajnoki címre inspirálja, jelezve, hogy a második félévi teljesítmény mindenképpen felülmúlja a győztes csapatot, bajnoki címet ér el, és további dicsőséget teremt a társaságnak.

3

A különböző háborús övezetek rendezői nagy lendülettel harsány szlogeneket kiabáltak, és a Sazhen elit klankos fogadalmait, ami egyben mindenki bizalmát mutatta a PK-gól második felében.

4

Cheng Zong menedzsment megosztása

5

Cheng úr beszédet mondott a színpadon. Mindenekelőtt áttekintette a 2023 első félévében elért örömteli eredményeket a cég fejlődésének minden aspektusában, különös tekintettel a színvonalat meghaladó teljesítménycélok elérésére, amely nem választható el minden dolgozó kemény munkájától. Köszönök mindent!

6

Az év második fele új kiindulópont és új utazás. Cheng vezérigazgató az év második felében meghatározta és megtervezte a vállalat fejlesztési irányát, és értékelési mutatókat fogalmazott meg, amelyek megkövetelik és motiválják az összes funkcionális osztályt, hogy az év második felében komolyan végezzék a munkát, törekedjenek az éves cél elérésére. nos, és bátoríts mindenkit, hogy tartsa a lendületet.

A Sazhen vezető vezetőinek összefoglalása

7

A termelés biztonsága az alapja annak, hogy minden munkát jól végezzünk, és ez a vállalkozások fejlődésének is fontos garanciája. Liao úr hangsúlyozta, hogy meg kell erősíteni a személyes biztonsági tudatosságot, és fontos pozícióba kell helyezni a termelés biztonságát, különösen most, amikor a vállalat a gyors fejlődés időszakát éli, és folyamatosan áramlanak az ügyfelek megrendelései. Mindenkinek mindent a földhözragadt módon kell elvégeznie, és jobb termékeket és szolgáltatásokat kell nyújtania a vásárlóknak jó minőségben és mennyiségben!

8

Yu úr azt mondta, hogy a siker ambíció, a kiválóság pedig törekvés. A kiválóság és a becsület mindig a lankadatlan harcosoké, de a piacnyitás élharcosaé is. Az operációs rendszernek mindent meg kell tennie a teljesítmény és az összes részlegünk felhatalmazása érdekében, és együtt fogunk dolgozni a vállalat fejlődésének elősegítése érdekében!

9

A Sazhen Energy Saving Air Compressor közép- és felsővezetőinek évközi jelentési értekezletén mindenki beszámolt a 2023. első félévi főbb munkák elvégzéséről, átfogóan kifejtette a munkaköri feladatokat, a teljesítési mutatókat, a legfontosabb munkafejlesztést és egyéb szempontokat. , és tudományosan megtervezte a második félévre tervezett célokat, kiemelt munkákat és gazdálkodási intézkedéseket.

Sazhen energiatakarékos légkompresszor utazási pillanata

Az alkalmazottak amatőr kulturális életének gazdagítása, az alkalmazottak kohéziójának és csapatszellemének növelése, valamint a munkának és az életnek nagyobb lelkesedéssel és lélekkel való odaadása érdekében a Sazhen Energy Saving Air Compressor kifejezetten ezt a csoportépítő tevékenységet szervezte meg minden alkalmazott számára: Tiantai Mountain ( országos 5A szintű turisztikai látványosság), különös tekintettel a családtagokkal való utazásra! Nagy várakozással indultunk erre az útra, melynek témája a sodródás és a hegymászás!

10

Indíts el egy utazást, amely azt mondja, menj és menj.

Lépj be: Jigong szülővárosa

11

Sazhen emberek, akik nem szeretik a sodródást, eljöttek "Jigong szülővárosába", és érezték Jigong gondolatát, hogy "teljes szívvel szolgálja a nyilvánosságot és önzetlen legyen nélkülem". Különösen a másokon való segítés és a kedvesség szelleme esik egybe a „kedvesnek lenni” fogalmával, amelyet Sa Zhen úr energiatakarékos légkompresszora szorgalmaz.

Beütés: Tiantai Feiteng Gorge rafting

Egy nyár sodródás nélkül nem teljes!

12

Mindenki mentőmellényt, sisakot és gumicsónakot vett fel, és áthajózott a kristálytiszta vízen. A víz sebességével nevettünk, sikoltoztunk, és soha nem látott izgalmat és szórakozást éltünk át. A gyönyörű táj az út mentén kipihent és boldoggá tesz bennünket, mintha egy képtekercsben lennénk.

Beütés: Tiantai hegyi vízesés

13

A hegy lábánál felnéztünk, és a vízesés leszállt, csodálatosan és semmihez sem hasonlíthatóan.

14

A gyönyörű tájban gyönyörködve az összes személyzet a hegy teteje felé vette az irányt. Az úti fáradtságot felváltotta a mászás szórakozása. Nemcsak a természet gyönyörű látványában gyönyörködtünk, hanem közben fokoztuk a csapatok közötti érzéseket is.

15

16

17

18

Sazhen energiatakarékos légkompresszoros vacsora

19

Sazhen emberek a világ minden tájáról összegyűltek, hogy megnyissák a karneváli lakomát. Mindenki megosztotta egymással a munkája során szerzett érdekességeket, előnyöket, amelyek átérezték az élet szépségét.

Ez az évközi turné lehetővé tette számunkra, hogy megtapasztaljuk az élet másik oldalát a dolgos munkánk után. Az emberi kultúra megérezésének, sodródásának és hegymászásának folyamata során nemcsak a nyomást engedtük el, hanem az élet értékét is újra megvizsgáltuk. A munkánknak szenteljük magunkat, szép emlékekkel erről az utazásról. Legyen szó izgalmas raftingról, hegymászásról és vízesések élvezetéről, kéz a kézben fogunk sétálni, mert van bennünk bizalom és elszántság, hogy közösen teremtsünk egy szebb jövőt.

20

A Sazhen energiatakarékos légkompresszort 2009-ben alapították. A cég a Shanghai Jinshan ipari zónában található. A vállalat integrálja a kutatás-fejlesztést, a gyártást, a marketinget és a szolgáltatást. Az energiatakarékosságra összpontosító márkagyártó légkompresszor és hosszú éveken keresztül megőrizte a vezető iparágak profitnövekedési képességét. A vállalat mindig is elkötelezett volt amellett, hogy a felhasználók sűrített levegő költségeit csökkentse ebben az iparágban!

A jövőben a Sazhen „az energiatakarékos légkompresszorok első osztályú márkájává válása a világon” cél irányítása alatt jobb és energiatakarékosabb légkompresszor-berendezésekkel segíti a vállalkozásokat a költségek csökkentésében és a hatékonyság növelésében. hozzájárul a társadalmi és gazdasági fejlődéshez.

21


Előző

Tökéletesen zárult a Seize College 14. Országos Értékesítési Elit Képzése!

Minden termék Következő

Kiállítás | A Seize Energiatakarékos légkompresszor a Shengze Textilipari Kiállításon jelenik meg

Forró kategóriák