Vaega faapitoa uma
tala

tala

I le 2023, o le fonotaga i le ogatotonu o le tausaga a Sazhen e fa'asaoina ai le malosi o le ea compressor ma le ta'amilosaga faufale na matua manuia lava!

Taimi: 2023-07-11 Hits: 33

I lenei fiafia Iulai, toetoe lava 400 tagata faigaluega a Sazhen Malosi'i-sefe Air Compressor ma o latou aiga na potopoto i Taizhou e amata le 2023 Mid-year Conference of Sazhen Energy-saving Air Compressor ma le taamilosaga o le ogatotonu o tausaga mo tagata faigaluega uma!

Faatasi ai ma le faʻamoemoe ma le faʻamoemoe e tasi e pei o le ogatotonu o le taumafanafana, matou te o atu uma i se faigamalaga fou e ola ai o tatou talavou ma afu. Cheng Hongxing, pule sili o Sazhen compressor ea faaola, Liao Tieqiang, sui peresitene o le nofoaga autu oloa, Yu Xiujuan, sui peresitene o le nofoaga autu, ma sili atu i le 300 taitai autu ma tagata faigaluega o le kamupani na auai i le fonotaga.

I le 8:30 i le taeao i le aso 8 o Iulai, 2023, na faia ai ma le mamalu le fono i le ogatotonu o le tausaga a le Sazhen compressor ea faaola malosi!

1

Sazhen malosi-sefe ea compressor i le ogatotonu o le tausaga aotelega fonotaga mamalu taimi sauniga faailoga

I le gauai atu o le aofia ma patipati mafanafana, Cheng Hongxing, pule sili o Sazhen Energy-saving Air Compressor, na faasilasilaina le manumalo PK o le liki faaitulagi i le afa muamua o le tausaga: o le au manumalo, ma tuuina atu e le tagata lava ia le taui. O lenei fa'ailoga e le gata o se fa'amaoniga o le lumana'i a le 'au na manumalo, ae o se fa'amoemoe ma fa'amalosi'au mo lo latou lumana'i.

2

O le mea moni, e fa'aosofia ai fo'i le au ta'aalo a le au siamupini e manumalo i le siamupini, e fa'ailoa mai ai o le fa'atinoga i le afa lona lua o le tausaga o le a mautinoa lava le sili atu i le au manumalo, ausia le siamupini ma fa'atupuina atili le mamalu mo le kamupani.

3

O faatonu o vaega eseese o taua na alalaga leotele, o le tasi i le isi ma le malosi tele, ma alalaga atu i tautoga a Sazhen elites, lea na faaalia ai foi le talitonuina o tagata uma i le manumalo i le PK i le afa lona lua o le tausaga.

4

Fetufaaiga a le pulega a Cheng zong

5

O le susuga ia Cheng na saunoa i luga o le tulaga. O le mea muamua, sa ia toe iloiloina tulaga fa’amalieina i vaega uma o le atina’eina o le kamupani i le afa muamua o le 2023, aemaise ai o le ausiaina o fa’amoemoega o lo’o i luga atu o le tulaga maualuga, e le mafai ona tu’ueseeseina mai galuega fita a tagata faigaluega uma. Faafetai uma!

6

O le afa lona lua o le tausaga o se amataga fou ma se malaga fou. O le Pule Sili o Cheng na faataatia ma fuafuaina le atinae o le kamupani i le afa lona lua o le tausaga, ma faatulaga ai faailoga o iloiloga e manaomia ma faaosofia ai matagaluega uma e galulue mamafa e faatino galuega i le afa lona lua o le tausaga, taumafai e ausia le sini faaletausaga. lelei, ma faʻamalosia tagata uma e faʻaauau pea le malosi.

Aotelega o taitai sinia o Sazhen

7

Saogalemu i le gaosiga o le faʻavae lea o le faia lelei o galuega uma, ma o se faʻamaoniga taua foi mo le atinaʻeina o pisinisi. Na faamamafaina e Mr. Liao le manaʻomia o le faʻamalosia o le saogalemu o le tagata lava ia ma tuʻuina le saogalemu i le gaosiga i se tulaga taua, aemaise o le taimi nei o loʻo i ai le kamupani i se vaitau o le televave o atinaʻe ma o loʻo tafe mai i taimi uma oka a tagata faʻatau. E tatau i tagata uma ona faia galuega uma i lalo-i-lalolagi ma tuʻuina atu i tagata faʻatau oloa ma auaunaga sili atu ma le lelei ma le tele!

8

Fai mai le alii o Yu, o le manuia o le naunautaiga ae o le Excellence o le sailiga. O le tulaga lelei ma le mamalu o le a i ai pea i le tauiviga le tumau, ae faapena foi i le pito i luma o le tatalaina o le maketi. Ole faiga fa'aoga e tatau ona alu uma i galuega faatino ma fa'amalosia a tatou matagaluega uma, ma o le a tatou galulue fa'atasi e fa'alauiloa le atina'eina o le kamupani!

9

I le fonotaga o lipoti a le ogatotonu ma taitai sinia o Sazhen Energy-saving Air Compressor i le ogatotonu o le tausaga, na lipotia mai e tagata uma le maeʻa o galuega autu i le afa muamua o le 2023, faʻamatala manino le galuega, faʻamaeʻaina o faʻailoga, atinaʻe galuega autu ma isi vaega. , ma fuafuaina fa'asaienisi sini fuafuaina, galuega autu ma faiga tau pulega mo le afa lona lua o le tausaga.

Sazhen malosi-faasaoina ea compressor taimi malaga

Ina ia faʻatamaoaigaina le olaga faʻaleaganuʻu a tagata faigaluega, faʻateleina le felagolagomaʻi ma le agaga o tagata faigaluega, ma tuʻuina atu i latou lava i le galuega ma le olaga ma le sili atu le naunautai ma le agaga, Sazhen Energy-saving Air Compressor faʻapitoa le faʻatulagaina o lenei vaega o le fausiaina o galuega mo tagata faigaluega uma: Tiantai Mountain ( ose atunuu 5A-tulaga tafaoga maimoa), faatasi ai ma le faamamafa faapitoa i le malaga faatasi ma tagata o le aiga! Na matou amataina lenei faigamalaga ma le tafetafea ma le aʻe mauga o le autu ma le faʻamoemoe tele!

10

Amata se malaga e fai mai alu ma alu.

Tu'i i totonu: Le nu'u o Jigong

11

O tagata Sazhen e le fiafia i le tafetafea na o mai i le "nuu o Jigong" ma lagona le mafaufau o Jigong o le "auauna atu i tagata lautele ma le loto atoa ma le faʻamaoni e aunoa ma aʻu". Aemaise lava, o le agaga o le fesoasoani atu i isi ma le agalelei e fetaui lelei ma le manatu o le "agalelei" na fautuaina e le Mr. Sa Zhen's energy-saving air compressor.

Tu'i i totonu: Tiantai Feiteng Gorge rafting

O se taumafanafana e aunoa ma se tafetafea e le atoatoa!

12

E ofuina e tagata uma ofu faaola, pulou ma vaa paʻu ma feʻaveaʻi i le vai manino. Faatasi ai ma le saoasaoa o le vai, sa matou talie, feei ma maua le fiafia ma le fiafia e le masani ai. O vaaiga matagofie i luga o le ala tatou te lagona ai le toʻa ma le fiafia e pei o loʻo i totonu o se ata tusi taai.

Tu'i i totonu: Tiantai Mountain Waterfall

13

I lalo o le mauga, na matou tilotilo ai i luga, ma o le afu na lele i lalo, matagofie ma le mafaatusalia.

14

A o fiafia i vaaiga matagofie, sa agai uma le aufaigaluega i le tumutumu o le mauga. O le vaivai i luga o le auala na suia i le fiafia o le aʻe. E le gata ina matou fiafia i vaaiga matagofie o le natura, ae na faʻaleleia atili ai lagona i le va o 'au i le faagasologa.

15

16

17

18

Sazhen compressor air compressor sefe malosi

19

O tagata Sazhen mai itu uma o le lalolagi na potopoto faʻatasi e tatala se taumafataga faʻafiafia. Na fa'asoa e tagata uma mea mananaia ma manuia i a latou galuega, lea na matou lagona ai le matagofie o le olaga.

O lenei taamilosaga i le ogatotonu o tausaga na mafai ai ona matou iloa le isi itu o le olaga pe a uma la matou galuega pisi. I le faagasologa o le lagona o aganuu a tagata, tafefea ma aʻe mauga, e le gata na tatou faʻamalolo le mamafa, ae na toe suʻesuʻeina foi le taua o le ola. O le a tatou tuuto atu i tatou lava ia tatou galuega ma manatua lelei o lenei malaga. Pe o se rafting fiafia po o le a'ea mauga ma le fiafia i afu, o le a tatou savavali faatasi, aua o loo i ai lo tatou talitonuga ma le naunautaiga e faia faatasi se lumanai manuia.

20

Sazhen compressor ea faaola malosi na faavaeina i le 2009. O loʻo tu le kamupani i Shanghai Jinshan Industrial Zone. O loʻo tuʻufaʻatasia e le kamupani suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiga, maketi ma auaunaga. Ose kamupani gaosi oloa e taula'i ile fa'asaoina ole malosi ea compressors ma o lo'o fa'atumauina pea le fa'atupuina o tupe mama a pisinisi ta'imua mo le tele o tausaga. O le kamupani e masani lava ona tuuto atu i le faʻaitiitia o tau o le ea faʻapipiʻi a tagata faʻaoga i lenei pisinisi!

I le lumanaʻi, i lalo o le taʻitaʻiga a le sini o le "avea ma faʻailoga muamua o le malosi-faʻasaoina o le ea compressors i le lalolagi", o le a fesoasoani Sazhen i pisinisi e faʻaitiitia le tau ma faʻateleina le faʻaleleia ma sili atu ma sili atu le malosi-sefe meafaigaluega ea compressor, ma fai sao i le atina'eina o agafesootai ma le tamaoaiga.

21


Tua

O le 14th National Sales Elite Training of Seize College na faaiuina i le atoatoa!

uma sosoo ai

Fa'aaliga | Faoa faamalosi le Ea Compressor Fa'aalia ile Shengze Textile Machinery Exhibition

Tulaga vevela