Vaega faapitoa uma
tala

tala

E vevela le taumafanafana, o le a le mea e tatau ona gauai i ai i le puleaina o le faʻasaoina o le ea compressors? O se tala e taʻu atu ia te oe!

Taimi: 2023-07-18 Hits: 16

I le vevela vevela, o le vevela o le tau e le gata ina aumaia ai le faʻalavelave faʻaletino a tagata, ae faʻalavelave foi i le gaosiga o pisinisi. Ina ia faʻamautinoa le faʻagasologa o le gaosiga o le gaosiga, Malosiaga faʻasaoina o le ea compressorO le a le mea e tatau ona ou gauai i ai i le maualuga o le vevela siosiomaga i le taumafanafana? Shanghai Faoa compressor ea faasaoina le malosi o le a avatu ia te oe se auiliiliga auiliili.

Muamua lava, e tatau ona tatou malamalama i le aafiaga o le maualuga o le vevela o le tau i luga o gaosiga o fale gaosi oloa i le taumafanafana. I le vevela o le tau, o le faʻatinoga ma le faʻaogaina o meafaigaluega e masani ona aʻafia, ma le faʻasaoina o le ea compressor, e pei o se tasi o meafaigaluega taua i totonu o le fale gaosimea, e manaʻomia le gauai faapitoa. Ina ia mautinoa lona mautu i le siosiomaga vevela maualuga, e tatau ona tatou amata mai vaega nei.

1

Muamua, fetuutuunai talafeagai o tapulaʻa meafaigaluega

I le siosiomaga vevela maualuga i le taumafanafana, o le vevela faagaoioia o le malosi-sefe ea compressor o le a faateleina e tusa ai. Ina ia faʻamautinoa le faʻaogaina masani o meafaigaluega, e manaʻomia ona tatou fetuʻunaʻi mea faʻapipiʻi meafaigaluega e tusa ai ma le vevela moni. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vevela o le vai o le faiga faʻamafanafana e mafai ona faʻatuputeleina talafeagai ina ia mautinoa ai le faʻamafanafanaga o le ea compressor i se siosiomaga vevela maualuga.

Lona lua, asiasiga masani ma tausiga

O le maualuga o le vevela i le taumafanafana e mafai ona faigofie ona taʻitaʻia ai le faʻaogaina o meafaigaluega, o lea o le asiasiga masani ma le tausiga e taua tele mo le faʻaogaina mautu o le faʻasaoina o le malosi. ea compressors. E aofia ai le siakiina o le faʻamafanafanaga, faʻaogaina o le lubrication, faʻamaufaʻailogaina faʻamaufaʻailoga ma le eletise eletise o meafaigaluega e faʻamautinoa ai le faʻaauau ma le mautu o le faʻaogaina o meafaigaluega i le siosiomaga vevela maualuga.

Lona tolu, filifili mea e sili ona lelei

O le maualuga o le vevela o le si'osi'omaga i le taumafanafana e mafai ona tu'uina atu ni mana'oga maualuga atu mo meafaitino o meafaigaluega. Pe a filifilia le malosi-sefe compressor ea, e tatau ona tatou filifilia mea e lelei le maualuga o le vevela tetee ma le mautu. Mo se faʻataʻitaʻiga, filifili le suauʻu lubricating maualuga e faʻafetaui i le siosiomaga maualuga-vevela ile taumafanafana.

Fa, faamalosia aoaoga a le aufaigaluega

I le maualuga o le vevela o le siʻosiʻomaga i le taumafanafana, o le agavaʻa o tagata faʻatautaia e tutusa le taua mo le faʻaogaina mautu o le malosi-sefe compressors ea. E tatau i pisinisi ona faʻamalosia aʻoaʻoga a le aufaigaluega, faʻaleleia le masani a le au faʻatautaia i masini ma lo latou gafatia e faʻafetaui ai faʻalavelave faʻafuaseʻi, ina ia mautinoa le taulimaina taimi i faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Lima, fetuunaiga talafeagai o le taimi gaosiga

I le maualuga o le vevela o le siʻosiʻomaga i le taumafanafana, e ono aʻafia ai le taimi faʻaogaina o meafaigaluega. E tatau i pisinisi ona fa'atulaga lelei le taimi o le gaosiga e tusa ai ma le tulaga moni, fa'amautinoa o lo'o alu le compressor ea fa'asao malosi i se tulaga lelei o le vevela ma fa'aumiumi le ola tautua o meafaigaluega.

I se faapuupuuga, i le vevela vevela, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le ea compressor e manaʻomia le gauai atu i le tele o mataupu. E ala i fetuutuunaiga talafeagai o tapulaʻa meafaigaluega, asiasiga masani ma le tausiga, filifiliga o mea e sili ona lelei ma faamalosia aoaoga a le aufaigaluega, pisinisi e mafai ona mautinoa le faagaoioiga mautu o le ea compressors i le siosiomaga vevela maualuga, faaleleia le gaosiga lelei ma faaitiitia tau faagaoioia. I lenei faagasologa, e manaʻomia e atinaʻe ona faʻalogo i le faʻatinoga ma le lelei o meafaigaluega ma faia ni fua faʻatatau e tusa ai ma le tulaga moni. Se'i vagana ua lelei ona taulimaina auiliiliga uma e mafai ai ona tatou mautinoa le lelei o le gaosiga o le atinaʻe i le vevela vevela.


Tua

Lima Fa'atekonolosi Mana'omia mo Valve Anticorrosion o Malosiaga-Save Air Compressor

uma sosoo ai

O le 14th National Sales Elite Training of Seize College na faaiuina i le atoatoa!

Tulaga vevela