Όλες οι κατηγορίες
Νεα

Νεα

2023 Ειδική Εκπαιδευτική Συνάντηση για την Πολιτική Εξοικονόμησης Ενέργειας στην περιοχή Jinshan | Εστίαση σε χαμηλές εκπομπές άνθρακα, ο Αεροσυμπιεστής Εξοικονόμησης Ενέργειας Βοηθά την Πράσινη Ανάπτυξη των Βιομηχανικών Επιχειρήσεων.

Χρόνος: 2023-07-31 Προβολές: 39

Αποκτήστε νέα πλεονεκτήματα και κερδίστε νέο μέλλον.

Στις 14 Ιουλίου, ο Zhang Qun, Διευθυντής της Περιφέρειας της ΣαγκάηςΑρπάζω Η Compressor (Shanghai) Co., Ltd., προσκλήθηκε να συμμετάσχει στην Ειδική Εκπαιδευτική Συνάντηση της Περιφέρειας Jinshan 2023 για την Πολιτική Εξοικονόμησης Ενέργειας (η δεύτερη συνεδρία).

1

# Εθνική Εβδομάδα Δημοσιότητας Εξοικονόμησης Ενέργειας #

Χρόνος: 10-16 Ιουλίου 2023

Θέμα: «Εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του άνθρακα».

22

Έξυπνη καινοτομία, υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας

3

Πρόσφατα, στο πλαίσιο της δραστηριότητας προσέλκυσης της «Green Low-Conbon Technology Products» που διοργανώθηκε από την Επιτροπή Οικονομικής και Πληροφορικής της Σαγκάης, τα προϊόντα τηςΑρπάζω Η Compressor (Shanghai) Co., Ltd. κέρδισε τα πράσινα προϊόντα τεχνολογίας χαμηλών εκπομπών άνθρακα στη Σαγκάη μέσω της τεχνικής αξιολόγησης της συνάντησης αξιολόγησης εμπειρογνωμόνων! Αυτό το προϊόν υπερβαίνει το εθνικό πρότυπο και εξοικονομεί περίπου 30% ενέργεια σε σύγκριση με το γενικό αεροσυμπιεστής εξοικονόμησης ενέργειας.

Η εταιρεία είναι μια νέα επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας και εξειδικευμένης στη Σαγκάη, με πιστοποιημένο εργαστήριο ενεργειακής απόδοσης. Όλα τα προϊόντα της υπερβαίνουν το εθνικό πρότυπο ενεργειακής απόδοσης επιπέδου 1 και πολλά προϊόντα έχουν κερδίσει το National Energy Efficiency Star, μια επιχείρηση επίδειξης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στην περιοχή Jinshan, και ηγέτιδα στον κλάδο. Η εταιρεία έχει περισσότερες από 50 πατέντες! Ορισμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουν περάσει πιστοποιήσεις ISO9001, ISO14001 και άλλες πιστοποιήσεις. Η εταιρεία είναι η πρώτη μάρκα στον κλάδο που απέκτησε το "Star of Energy Efficiency", με αριθμό πιστοποιητικού 001. Έχουμε ευρεσιτεχνίες εφευρέσεων για ολόκληρο το μηχάνημα και προφίλ εξοικονόμησης ενέργειας συμπιεστές αέρα.

Αρπάζω Ο συμπιεστής αέρα εξοικονόμησης ενέργειας παρέχει στους χρήστες περισσότερα προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας, εξυπνότερα και πιο σταθερά προϊόντα και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας για συστήματα πεπιεσμένου αέρα, έτσι ώστε το κόστος του πεπιεσμένου αέρα για τους χρήστες να είναι χαμηλότερο σε αυτόν τον κλάδο!

Ψηφιακή έξυπνη διαχείριση χαμηλών εκπομπών άνθρακα

1689845806858967

Το εάν ο σταθμός αεροσυμπιεστών μπορεί να επιτύχει υψηλή ενεργειακή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σχετίζεται άμεσα με τα οικονομικά οφέλη των επιχειρήσεων.

Στοχεύοντας στα σημεία πόνου της μεγάλης κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και του υψηλού ποσοστού κόστους κατανάλωσης ενέργειας στο κτίριο του σταθμού αεροσυμπιεστών στον βιομηχανικό τομέα,Αρπάζω ο αεροσυμπιεστής εξοικονόμησης ενέργειας μπορεί να προσαρμόσει την έξυπνη λύση εξοικονόμησης ενέργειας του "υπερ-πρώτης κατηγορίας ενεργειακά αποδοτικού σταθμού αεροσυμπιεστών +Αρπάζω πλατφόρμα cloud" σύμφωνα με τον κλάδο.Αρπάζω Cloud διαμορφώθηκε απόΑρπάζω Ο Smart Air Compressor Station μπορεί να προβλέψει και να βελτιστοποιήσει με ακρίβεια τη λειτουργία, να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διεξάγουν παρακολούθηση και διαχείριση σε πραγματικό χρόνο, να πραγματοποιήσουν άριστη διαχείριση του σταθμού αεροσυμπιεστή και να επιτύχουν πολυδιάστατη εξοικονόμηση ενέργειας "εξοικονόμηση ανθρώπων, ηλεκτρικής ενέργειας, ανησυχίας και χρόνου".

未 标题 -3

Αρπάζω Ο αεροσυμπιεστής εξοικονόμησης ενέργειας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών προς όλες τις κατευθύνσεις, από την εξοικονόμηση ενέργειας του προϊόντος έως την εξοικονόμηση ενέργειας του δωματίου του σταθμού έως την εξοικονόμηση ενέργειας του συστήματος. Τηρώντας την έννοια του "Green Manufacturing Helps Double Carbon", επιμένουμε στην καινοτόμο ανάπτυξη και τεχνολογική αναβάθμιση και προσπαθούμε συνεχώς να εξοικονομούμε ενέργεια και να είμαστε έξυπνοι, παρέχοντας στους χρήστες καλύτερα προϊόντα, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές άνθρακα των επιχειρήσεων.

Αρπάζω έχει πουλήσει περισσότερους από 30,000 αεροσυμπιεστές εξοικονόμησης ενέργειας στον κόσμο και έχει πλήρη σετ εξοπλισμού εξοικονόμησης ενέργειας διαφόρων μοντέλων, όπως micro-oil βιδωτού συμπιεστή αέρα, αεροσυμπιεστής χωρίς λάδι, κινητός αεροσυμπιεστής, φυγοκεντρικός αεροσυμπιεστής, συμπιεστής αέρα χωρίς λάδι ξηρού και συμπιεστής αέρα χωρίς λάδι με λίπανση νερού.

Προηγ

Ολόκληρη η διαδικασία συντήρησης τριών φίλτρων για αεροσυμπιεστή βιδών έγχυσης λαδιού

Όλα Επόμενο

Πέντε απαραίτητες τεχνικές για την αντιδιαβρωτική βαλβίδα του αεροσυμπιεστή εξοικονόμησης ενέργειας

Καυτές κατηγορίες