Όλες οι κατηγορίες
Νεα

Νεα

Πέντε απαραίτητες τεχνικές για την αντιδιαβρωτική βαλβίδα του αεροσυμπιεστή εξοικονόμησης ενέργειας

Χρόνος: 2023-07-20 Προβολές: 29

Σαγκάη Συμπιεστής αέρα μετατροπής συχνότητας μόνιμου μαγνήτη Βελτιστοποίηση προμήθειας για συμπιεστή αέρα διατήρησης Zhenenergy, χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα, χρήση περισσότερων πελατών. Συμπιεστής αέρα εξοικονόμησης ενέργειας, αξιόπιστος! Επιδιώκουμε συνεχώς τη βελτίωση της ποιότητας και την πρόοδο της εξοικονόμησης ενέργειας. Η τρίτη γενιά Seize μόνιμου μαγνήτη μεταβλητής συχνότητας συμπίεση δύο σταδίων βιδωτού συμπιεστή αέρα εξοικονομεί περίπου 30% ηλεκτρική ενέργεια κατά μέσο όρο και ειδικευόμαστε στην «ηλεκτρική τίγρη». αγοράστε αεροσυμπιεστής εξοικονόμησης ενέργειας Επιλέξτε Seize, την αξιόπιστη μάρκα αεροσυμπιεστή σας!

图片7_副本

1.μέθοδος επεξεργασίας επιφάνειας μετάλλου

Οι διαδικασίες επεξεργασίας επιφανειών μετάλλων περιλαμβάνουν επίστρωση ύπνου, διείσδυση επιφάνειας, παθητικοποίηση με οξείδωση επιφάνειας και ούτω καθεξής. Σκοπός του είναι να βελτιώσει την αντοχή στη διάβρωση και τη μηχανική ικανότητα των μετάλλων.

2. Υιοθετείται μέθοδος μη μεταλλικού υλικού

Η μη μεταλλική αντοχή στη διάβρωση είναι εξαιρετική. Εφόσον η θερμοκρασία και η πίεση λειτουργίας της βαλβίδας πληρούν τις απαιτήσεις των μη μεταλλικών υλικών, μπορεί όχι μόνο να λύσει το πρόβλημα διάβρωσης, αλλά και να σώσει τα κοινά μη μεταλλικά υλικά όπως το σώμα βαλβίδας, το κάλυμμα βαλβίδας, η επένδυση και η επιφάνεια στεγανοποίησης βαλβίδες θυρίδας πολύτιμων μετάλλων. Όσον αφορά τα παρεμβύσματα και τα πληρωτικά, είναι κατασκευασμένα κυρίως από μη μεταλλικά υλικά, όπως PTFE και χλωριωμένος πολυαιθέρας για στοματική χρήση, και καουτσούκ όπως καουτσούκ βουταδιενίου και καουτσούκ Ding Qing για επένδυση βαλβίδων, ενώ το σώμα της βαλβίδας και το κάλυμμα της βαλβίδας είναι κατασκευασμένα από συνηθισμένα κλειδιά από χυτοσίδηρο και άνθρακα, τα οποία όχι μόνο

3.Μέθοδος επίστρωσης με ψεκασμό

Η επίστρωση είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο αντιδιαβρωτικό μέσο και είναι απαραίτητο αντιδιαβρωτικό υλικό και σήμα αναγνώρισης στα προϊόντα βαλβίδων αεροσυμπιεστή. Η επίστρωση είναι επίσης ένα μη μεταλλικό υλικό, το οποίο συνήθως κατασκευάζεται από συνθετική ρητίνη, πολτό καουτσούκ, φυτικό έλαιο, διαλύτη κ.λπ., καλύπτοντας τη μεταλλική επιφάνεια, απομονώνοντας το μέσο από την ατμόσφαιρα και επιτυγχάνοντας τον αντιδιαβρωτικό σκοπό.

4. Προσθέστε αναστολέα διάβρωσης

Η προσθήκη μικρής ποσότητας άλλων ειδικών ουσιών σε διαβρωτικά μέσα και διαβρωτικές ουσίες μπορεί να επιβραδύνει σημαντικά τον ρυθμό διάβρωσης των μετάλλων. Αυτή η ειδική ουσία ονομάζεται αναστολέας της διάβρωσης. Ο αναστολέας διάβρωσης αποτελείται από νιτρώδες νάτριο και χρωμικό νάτριο, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν ένα φιλμ παθητικοποίησης στην επιφάνεια του στελέχους της βαλβίδας και να βελτιώσουν την αντίσταση στη διάβρωση του στελέχους της βαλβίδας. Ο διαλύτης μπορεί να κάνει τον αναστολέα διάβρωσης να διαλύεται αργά και να παίζει λιπαντικό ρόλο. Προσθέτοντας σκόνη ψευδάργυρου στον αμίαντο ως θυσιαστικό μέταλλο, στην πραγματικότητα, ο ψευδάργυρος είναι επίσης ένας αναστολέας διάβρωσης, ο οποίος μπορεί πρώτα να συνδυαστεί με το χλωρίδιο στον αμίαντο, έτσι ώστε η ευκαιρία επαφής μεταξύ χλωριδίου και μετάλλου στελέχους βαλβίδας να μειωθεί σημαντικά, επιτυγχάνοντας έτσι τον σκοπό της αντιδιαβρωτικής προστασίας. Εάν προστεθούν στην επικάλυψη αναστολείς διάβρωσης όπως κόκκινος μόλυβδος και οξύ μολύβδου ασβεστίου, η επιφάνεια της βαλβίδας μπορεί να ψεκαστεί για να αποφευχθεί η ατμοσφαιρική διάβρωση.

5. Ελέγξτε το διαβρωτικό περιβάλλον

Το λεγόμενο περιβάλλον, υπάρχουν δύο είδη ευρείας έννοιας και στενής έννοιας, η ευρεία έννοια αναφέρεται στο περιβάλλον γύρω από την εγκατάσταση της βαλβίδας και το εσωτερικό του μέσο κυκλοφορίας. Με στενή έννοια, το περιβάλλον αναφέρεται στις συνθήκες γύρω από την εγκατάσταση της βαλβίδας. Τα περισσότερα περιβάλλοντα δεν μπορούν να ελεγχθούν και η διαδικασία παραγωγής δεν μπορεί να αλλάξει αυθαίρετα. Μόνο υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα προκαλέσει ζημιά σε προϊόντα και διεργασίες, μπορούν να υιοθετηθούν μέθοδοι περιβαλλοντικού ελέγχου, όπως η αποξείδωση του νερού του λέβητα, η ρύθμιση της τιμής του PH με καυστική σόδα στη διαδικασία διύλισης λαδιού κ.λπ. Επομένως, η προσθήκη αναστολέα διάβρωσης και ηλεκτροχημικών Η προστασία ανήκει επίσης στον έλεγχο του περιβάλλοντος διάβρωσης.

Η Seize ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και πωλήσεις εξοικονόμησης ενέργειας συμπιεστές αέρα. Τα βασικά προϊόντα είναι συμπίεση δύο σταδίων μεταβλητής συχνότητας μόνιμου μαγνήτη αεροσυμπιεστές με κοχλία.Συμπιεστής αέρα μεταβλητής συχνότητας μόνιμου μαγνήτη, αεροσυμπιεστής με κοχλία δύο σταδίων, προσαρμοσμένος αεροσυμπιεστής εξοικονόμησης ενέργειας χαμηλής πίεσης, αεροσυμπιεστής χωρίς λάδι κ.λπ., εξοικονομώντας 25-30% ηλεκτρική ενέργεια κατά μέσο όρο σε σύγκριση με τους γενικούς αεροσυμπιεστές.

Ο συμπιεστής αέρα υψηλής εξοικονόμησης ενέργειας Seize χρησιμοποιείται ευρέως στην κλωστοϋφαντουργία, τις χημικές ίνες, το γυαλί, την κεραμική, το τσιμέντο, τη χημική βιομηχανία και άλλες βιομηχανίες. Ο όγκος των πωλήσεών της είναι πανελλαδικός και τα προϊόντα της εξάγονται στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Νότια Ασία και την Αφρική και γίνονται δεκτά από τους πελάτες.

Επίσημος ιστότοπος του Seize Air Compressor Διεύθυνση: www.seizeair.com.cn;

24ωρη τηλεφωνική γραμμή: 400-688-1455.

图片8_副本


Προηγ

2023 Ειδική Εκπαιδευτική Συνάντηση για την Πολιτική Εξοικονόμησης Ενέργειας στην περιοχή Jinshan | Εστίαση σε χαμηλές εκπομπές άνθρακα, ο Αεροσυμπιεστής Εξοικονόμησης Ενέργειας Βοηθά την Πράσινη Ανάπτυξη των Βιομηχανικών Επιχειρήσεων.

Όλα Επόμενο

Το καλοκαίρι είναι καυτό, ποια θέματα πρέπει να προσέξουμε στη διαχείριση αεροσυμπιεστών εξοικονόμησης ενέργειας; Ένα άρθρο σου λέει!

Καυτές κατηγορίες