alla kategorier
Nyheter

Nyheter

Särskilt utbildningsmöte 2023 om energisparpolitik i Jinshan-distriktet | Fokus på låga koldioxidutsläpp, grip energibesparande luftkompressor hjälper till en grön utveckling av industriföretag.

Tid: 2023-07-31 Träffar: 41

Ta tag i nya fördelar och vinn en ny framtid.

Den 14 juli, Zhang Qun, chef för Shanghai-regionenGripa Compressor (Shanghai) Co., Ltd., var inbjuden att delta i Jinshan-distriktets särskilda utbildningsmöte om energisparpolitik 2023 (den andra sessionen).

1

# National Energy Conservation Publicity Week #

Tid: 10-16 juli 2023

Tema: "Energibesparing och koldioxidreduktion".

22

Intelligent innovation, hög effektivitet och energibesparing

图片 3

Nyligen, i värvningsverksamheten för "Green Low-carbon Technology Products" som organiserades av Shanghai Economic and Information Technology Commission, produkter frånGripa Kompressor (Shanghai) Co, Ltd vann den gröna lågkolhaltiga teknikprodukter i Shanghai genom den tekniska utvärderingen av expertgranskningsmötet! Denna produkt överträffar den nationella standarden och sparar cirka 30 % energi jämfört med den allmänna energibesparande luftkompressor.

Företaget är ett högteknologiskt och specialiserat nytt företag i Shanghai, med ett certifierat energieffektivitetslaboratorium. Dess produkter överskrider alla den nationella nivå 1 energieffektivitetsstandarden, och många produkter har vunnit National Energy Efficiency Star, ett patentdemonstrationsföretag i Jinshan-distriktet och en branschledare. Företaget har mer än 50 patent! Ett antal uppfinningspatent har godkänt ISO9001, ISO14001 och andra certifieringar. Företaget är det första varumärket i branschen att erhålla "Star of Energy Efficiency", med certifikatnumret 001. Vi har uppfinningspatent för hela maskinen och profilen för energisparande luftkompressorer.

Gripa energibesparande luftkompressor ger användarna mer energibesparande, smartare och stabilare produkter och energibesparande lösningar för tryckluftssystem, så att kostnaden för tryckluft för användarna blir lägre i denna bransch!

Digital intelligent hantering med låga koldioxidutsläpp

1689845806858967

Huruvida luftkompressorstationen kan uppnå hög energieffektivitet och låg energiförbrukning är direkt relaterad till företagens ekonomiska fördelar.

Syftar på smärtpunkterna med stor elförbrukning och hög andel energiförbrukningskostnader i luftkompressorstationens byggnad inom industriområdet,Gripa energibesparande luftkompressor kan anpassa den smarta energibesparande lösningen av "superförstklassig energieffektiv luftkompressorstationsbyggnad+Gripa molnplattform" enligt branschen.Gripa Moln konfigurerat avGripa Smart Air Compressor Station kan exakt förutsäga och optimera driften, hjälpa företag att utföra övervakning och hantering i realtid, realisera fin hantering av luftkompressorstation och uppnå flerdimensionell energibesparing av "spara människor, el, oro och tid".

未 标题 -3

Gripa energibesparande luftkompressor kan tillgodose användarnas behov i alla riktningar från produktenergibesparing till energibesparing i stationsrum till energibesparing i systemet. Genom att hålla fast vid konceptet "Green Manufacturing Helps Double Carbon", fortsätter vi med innovativ utveckling och teknisk uppgradering och strävar ständigt efter att vara mer energibesparande och intelligenta, förse användarna med bättre produkter, minska energiförbrukningen och koldioxidutsläppen från företag.

Gripa har sålt mer än 30,000 XNUMX energibesparande luftkompressorer i världen, och har kompletta uppsättningar av energibesparande utrustning av olika modeller såsom mikroolja skruvluftkompressor, oljefri luftkompressor, mobil luftkompressor, centrifugalluftkompressor, torr oljefri luftkompressor och vattensmord oljefri luftkompressor.

Föregående

Hela processen med tre filterunderhåll för oljeinsprutningsskruvluftkompressorn

Alla Nästa

Fem nödvändiga tekniker för ventilkorrosion av energibesparande luftkompressor

Heta kategorier