alla kategorier
Nyheter

Nyheter

Fem nödvändiga tekniker för ventilkorrosion av energibesparande luftkompressor

Tid: 2023-07-20 Träffar: 30

Shanghai Permanent magnet frekvensomvandling luftkompressorInköpsoptimering med Zhenenergy conservationair kompressor, använd under lång tid, använd fler kunder.Energibesparande luftkompressor, pålitlig! Vi strävar ständigt efter kvalitetsförbättring och energibesparande effektivitet. Den tredje generationen Seize permanent magnet variabel frekvens tvåstegs kompression skruvluftkompressor sparar cirka 30% el i genomsnitt, och vi är specialiserade på "elektrisk tiger". köp Energibesparande luftkompressor Välj Seize, ditt pålitliga märke av luftkompressor!

图片7_副本

1.metal ytbehandlingsmetod

Metallytbehandlingsprocesser inkluderar sovande beläggning, ytinfiltration, ytoxidationspassivering och så vidare. Dess syfte är att förbättra metallernas korrosionsbeständighet och mekaniska förmåga.

2. Metoden för icke-metalliskt material används

Icke-metallisk korrosionsbeständighet är utmärkt. Så länge ventilens driftstemperatur och tryck uppfyller kraven för icke-metalliska material, kan det inte bara lösa korrosionsproblemet, utan också spara de vanliga icke-metalliska materialen som ventilkropp, ventilkåpa, foder och tätningsyta av portventiler av ädelmetall. När det gäller packningar och fyllmedel är de huvudsakligen gjorda av icke-metalliska material, såsom PTFE och klorerad polyeter för oral användning, och gummi som butadiengummi och Ding Qing-gummi för ventilfoder, medan ventilhuset och ventilkåpan är gjorda av vanliga gjutjärn och kol nycklar, som inte bara

3. Spraybeläggningsmetod

Beläggning är det mest använda antikorrosionsmedlet, och det är ett oumbärligt korrosionsskyddsmaterial och identifieringsmärke i luftkompressorventilprodukter. Beläggning är också ett icke-metalliskt material, som vanligtvis är tillverkat av syntetiskt harts, gummislam, vegetabilisk olja, lösningsmedel, etc., som täcker metallytan, isolerar mediet från atmosfären och uppnår syftet med antikorrosion.

4. Tillsätt korrosionsinhibitor

Att tillsätta en liten mängd andra speciella ämnen i korrosiva medier och frätande ämnen kan kraftigt bromsa metallernas korrosionshastighet. Detta speciella ämne kallas korrosionsinhibitor. Korrosionsinhibitorn består av natriumnitrit och natriumkromat, som kan göra en passiveringsfilm på ventilskaftets yta och förbättra ventilskaftets korrosionsbeständighet. Lösningsmedel kan få korrosionsinhibitorn att lösas långsamt och spela en smörjande roll; Att tillsätta zinkpulver till asbest som offermetall, i själva verket är zink också en korrosionsinhibitor, som först kan kombineras med klorid i asbest, så att kontaktmöjligheten mellan klorid och ventilstammetall reduceras kraftigt och därmed uppnås syftet med antikorrosion. Om korrosionsinhibitorer som rött bly och kalciumblysyra tillsätts beläggningen kan ventilens yta sprayas för att förhindra atmosfärisk korrosion.

5.Kontrollera den frätande miljön

Den så kallade miljön, det finns två typer av bred mening och smal mening, den breda meningen hänvisar till miljön runt ventilinstallationen och dess interna cirkulationsmedium; I snäv mening avser miljön förhållandena kring ventilinstallationen. De flesta miljöer kan inte kontrolleras, och produktionsprocessen kan inte ändras godtyckligt. Endast under förutsättning att det inte kommer att orsaka skador på produkter och processer, kan miljökontrollmetoder antas, såsom deoxidation av pannvatten, justering av PH-värdet med kaustik soda i oljeraffineringsprocessen, etc. Därför tillsätter korrosionsinhibitorer och elektrokemiska skydd hör också till att kontrollera korrosionsmiljön.

Seize är specialiserat på forskning, utveckling, produktion och försäljning av energisparande luftkompressorer. Kärnprodukterna är permanent magnet variabel frekvens tvåstegs kompression skruvluftkompressorer.Permanent magnet variabel frekvens luftkompressor, tvåstegs skruvluftkompressor, lågtrycksanpassad energibesparande luftkompressor, oljefri luftkompressor, etc., sparar 25-30% el i genomsnitt jämfört med allmänna luftkompressorer.

Seize high-end energibesparande luftkompressor används ofta i textil, kemisk fiber, glas, keramik, cement, kemisk industri och andra industrier. Dess försäljningsvolym är rikstäckande och dess produkter exporteras till Sydostasien, Sydasien och Afrika och tas väl emot av kunderna.

Seize Air Compressors officiella webbplats Adress: www.seizeair.com.cn;

24-timmars hotline: 400-688-1455.

图片8_副本


Föregående

Särskilt utbildningsmöte 2023 om energisparpolitik i Jinshan-distriktet | Fokus på låga koldioxidutsläpp, grip energibesparande luftkompressor hjälper till en grön utveckling av industriföretag.

Alla Nästa

Sommaren är varm, vilka frågor bör uppmärksammas vid hantering av energibesparande luftkompressorer? En artikel berättar!

Heta kategorier