Visas kategorijas
Jaunumi

Jaunumi

2023. gada īpašā apmācības sanāksme par enerģijas taupīšanas politiku Jinshan rajonā | Koncentrējieties uz zemu oglekļa emisiju līmeni, izmantojiet enerģijas taupīšanas gaisa kompresoru, kas palīdz rūpniecisko uzņēmumu videi draudzīgai attīstībai.

Laiks: 2023-07-31 Rezultāti: 41

Satveriet jaunas priekšrocības un iegūstiet jaunu nākotni.

14. jūlijā Džans Kuņs, Šanhajas reģiona direktorsKonfiscēt Compressor (Shanghai) Co., Ltd. tika uzaicināts apmeklēt 2023. gada Jinshan rajona īpašo apmācību sanāksmi par enerģijas taupīšanas politiku (otrā sesija).

1

# Nacionālā enerģijas taupīšanas publicitātes nedēļa #

Laiks: 10. gada 16.–2023. jūlijs

Tēma: "Enerģijas taupīšana un oglekļa emisiju samazināšana".

22

Inteliģenta inovācija, augsta efektivitāte un enerģijas taupīšana

图片 3

Nesen Šanhajas Ekonomikas un informācijas tehnoloģiju komisijas organizētajā "Zaļās zemas oglekļa emisijas tehnoloģiju produktu" aicinājuma pasākumā tika iegūtiKonfiscēt Kompresoru (Shanghai) Co., Ltd. ieguva zaļo zema oglekļa satura tehnoloģiju produktus Šanhajā, veicot ekspertu pārskata sanāksmes tehnisko novērtējumu! Šis produkts pārsniedz valsts standartu un ietaupa apmēram 30% enerģijas salīdzinājumā ar vispārējo enerģijas taupīšanas gaisa kompresors.

Uzņēmums ir augsto tehnoloģiju un specializēts jauns uzņēmums Šanhajā ar sertificētu energoefektivitātes laboratoriju. Visi tā produkti pārsniedz valsts 1. līmeņa energoefektivitātes standartu, un daudzi produkti ir ieguvuši National Energy Efficiency Star, patentu demonstrējumu uzņēmumu Jinshan rajonā un nozares līderi. Uzņēmumam ir vairāk nekā 50 patenti! Vairāki izgudrojumu patenti ir izturējuši ISO9001, ISO14001 un citus sertifikātus. Uzņēmums ir pirmais zīmols nozarē, kas ieguvis "Energoefektivitātes zvaigzni" ar sertifikāta numuru 001. Mums ir izgudrojumu patenti visai iekārtai un enerģijas taupīšanas profilam. gaisa kompresori.

Konfiscēt energotaupīgs gaisa kompresors nodrošina lietotājiem energotaupīgākus, viedākus un stabilākus produktus un enerģiju taupošus risinājumus saspiestā gaisa sistēmām, lai saspiestā gaisa izmaksas lietotājiem šajā nozarē būtu zemākas!

Digitālā zema oglekļa satura inteliģenta pārvaldība

1689845806858967

Tas, vai gaisa kompresoru stacija var sasniegt augstu energoefektivitāti un zemu enerģijas patēriņu, ir tieši saistīts ar uzņēmumu ekonomiskajiem ieguvumiem.

Mērķis ir novērst problēmas, kas saistītas ar lielu elektroenerģijas patēriņu un augstu enerģijas patēriņa izmaksu īpatsvaru gaisa kompresoru stacijas ēkā rūpniecības jomā,Konfiscēt enerģijas taupīšanas gaisa kompresors var pielāgot viedo enerģijas taupīšanas risinājumu "superpirmās klases energoefektīvā gaisa kompresoru stacijas ēkā+Konfiscēt mākoņa platforma" saskaņā ar nozari.Konfiscēt Mākoni konfigurējaKonfiscēt Viedā gaisa kompresoru stacija var precīzi paredzēt un optimizēt darbību, palīdzēt uzņēmumiem veikt reāllaika uzraudzību un pārvaldību, precīzi pārvaldīt gaisa kompresoru staciju un panākt daudzdimensiju enerģijas ietaupījumu, "taupot cilvēkus, elektrību, rūpes un laiku".

未 标题-3

Konfiscēt enerģijas taupīšanas gaisa kompresors var apmierināt lietotāju vajadzības visos virzienos, sākot no produkta enerģijas taupīšanas līdz stacijas telpas enerģijas taupīšanai un beidzot ar sistēmas enerģijas taupīšanu. Ievērojot jēdzienu "Zaļā ražošana palīdz dubultot oglekli", mēs neatlaidīgi strādājam pie novatoriskas attīstības un tehnoloģiskās modernizācijas, kā arī pastāvīgi cenšamies būt taupīgāki un viedāki, nodrošinot lietotājiem labākus produktus, samazinot enerģijas patēriņu un uzņēmumu oglekļa emisijas.

Konfiscēt ir pārdevis vairāk nekā 30,000 XNUMX enerģijas taupīšanas gaisa kompresoru pasaulē, un tam ir dažādu modeļu enerģijas taupīšanas iekārtu komplekti, piemēram, mikroeļļa skrūves gaisa kompresors, bezeļļas gaisa kompresors, mobilais gaisa kompresors, centrbēdzes gaisa kompresors, bezeļļas gaisa kompresors un ar ūdeni eļļots eļļas nesaturošs gaisa kompresors.

Iepriekšējā

Viss trīs filtru apkopes process eļļas iesmidzināšanas skrūvējamam gaisa kompresoram

visi nākamais

Pieci nepieciešamie paņēmieni enerģijas taupīšanas gaisa kompresora vārstu pretkorozijas novēršanai

Populāras kategorijas