Visas kategorijas
Jaunumi

Jaunumi

Pieci nepieciešamie paņēmieni enerģijas taupīšanas gaisa kompresora vārstu pretkorozijas novēršanai

Laiks: 2023-07-20 Rezultāti: 31

Šanhajas pastāvīgā magnēta frekvences pārveidošanas gaisa kompresorsIepirkuma optimizācija ar Zhenenergy conservationgaisa kompresoru, izmantojiet ilgu laiku, izmantojiet vairāk klientu. Enerģiju taupošs gaisa kompresors, uzticams! Mēs pastāvīgi cenšamies uzlabot kvalitāti un uzlabot enerģijas taupīšanas efektivitāti. Trešās paaudzes Seize pastāvīgā magnēta mainīgas frekvences divpakāpju kompresija skrūves gaisa kompresors vidēji ietaupa aptuveni 30% elektroenerģijas, un mēs specializējamies "elektriskajā tīģerī". pirkt Enerģijas taupīšanas gaisa kompresors Izvēlieties Seize, savu uzticamo gaisa kompresoru zīmolu!

图片 7_ 副本

1.metāla virsmas apstrādes metode

Metāla virsmas apstrādes procesi ietver gulēšanas pārklājumu, virsmas infiltrāciju, virsmas oksidācijas pasivāciju un tā tālāk. Tās mērķis ir uzlabot metālu izturību pret koroziju un mehāniskās spējas.

2. Tiek pieņemta nemetālisku materiālu metode

Nemetāla izturība pret koroziju ir lieliska. Kamēr vārsta darba temperatūra un spiediens atbilst nemetālisku materiālu prasībām, tas var ne tikai atrisināt korozijas problēmu, bet arī saglabāt parastos nemetāliskos materiālus, piemēram, vārsta korpusu, vārsta vāku, oderējumu un blīvējuma virsmu. no dārgmetālu pieslēgvārstiem. Kas attiecas uz blīvēm un pildvielām, tās galvenokārt ir izgatavotas no nemetāliskiem materiāliem, piemēram, PTFE un hlorēta poliētera iekšķīgai lietošanai, un gumijas, piemēram, butadiēna gumijas un Ding Qing gumijas vārsta uzliku, savukārt vārsta korpuss un vārsta vāks ir izgatavoti no parastās čuguna un oglekļa atslēgas, kuras ne tikai

3.Izsmidzināšanas pārklāšanas metode

Pārklājums ir visplašāk izmantotais pretkorozijas līdzeklis, un tas ir neaizstājams pretkorozijas materiāls un identifikācijas zīme gaisa kompresoru vārstu izstrādājumos. Pārklājums ir arī nemetālisks materiāls, ko parasti izgatavo no sintētiskiem sveķiem, gumijas vircas, augu eļļas, šķīdinātāja utt., kas pārklāj metāla virsmu, izolē vidi no atmosfēras un sasniedz pretkorozijas mērķi.

4. Pievienojiet korozijas inhibitoru

Neliela daudzuma citu īpašu vielu pievienošana korozīvām vidēm un kodīgām vielām var ievērojami palēnināt metālu korozijas ātrumu. Šo īpašo vielu sauc par korozijas inhibitoru. Korozijas inhibitors sastāv no nātrija nitrīta un nātrija hromāta, kas var izveidot pasivācijas plēvi uz vārsta kāta virsmas un uzlabot vārsta kāta izturību pret koroziju. Šķīdinātājs var likt korozijas inhibitoram lēnām izšķīst un spēlēt eļļošanas lomu; Pievienojot cinka pulveri azbestam kā upurējamam metālam, patiesībā cinks ir arī korozijas inhibitors, kas vispirms var apvienoties ar hlorīdu azbesta sastāvā, tādējādi ievērojami samazinot hlorīda un vārsta kāta metāla saskares iespēju, tādējādi sasniedzot pretkorozijas mērķi. Ja pārklājumam pievieno korozijas inhibitorus, piemēram, sarkano svinu un kalcija svina skābi, vārsta virsmu var izsmidzināt, lai novērstu atmosfēras koroziju.

5. Kontrolējiet korozīvo vidi

Tā sauktā vide ir divu veidu plašā nozīmē un šaurā nozīmē, plašā nozīmē attiecas uz vidi ap vārsta uzstādīšanu un tās iekšējo cirkulācijas vidi; Šaurā nozīmē vide attiecas uz apstākļiem ap vārsta uzstādīšanu. Lielāko daļu vides nevar kontrolēt, un ražošanas procesu nevar patvaļīgi mainīt. Tikai ar nosacījumu, ka tas neradīs bojājumus produktiem un procesiem, var izmantot vides kontroles metodes, piemēram, katlu ūdens deoksidāciju, PH vērtības regulēšanu ar kaustisko nātriju naftas pārstrādes procesā utt. Tāpēc pievienojot korozijas inhibitoru un elektroķīmisko vielu aizsardzība pieder arī korozijas vides kontrolei.

Seize specializējas enerģijas taupīšanas pētniecībā, attīstībā, ražošanā un pārdošanā gaisa kompresori. Pamatprodukti ir pastāvīgā magnēta mainīgas frekvences divpakāpju kompresija skrūvējami gaisa kompresori.Pastāvīgā magnēta mainīgas frekvences gaisa kompresors, divpakāpju skrūvējams gaisa kompresors, zemspiediena pielāgots enerģijas taupīšanas gaisa kompresors, bezeļļas gaisa kompresors utt., Ietaupot vidēji 25-30% elektroenerģijas salīdzinājumā ar vispārējiem gaisa kompresoriem.

Seize augstas klases energotaupības gaisa kompresors tiek plaši izmantots tekstila, ķīmiskās šķiedras, stikla, keramikas, cementa, ķīmiskajā rūpniecībā un citās nozarēs. Tā pārdošanas apjoms ir visā valstī, un tā produkti tiek eksportēti uz Dienvidaustrumu Āziju, Dienvidāziju un Āfriku, un klienti tos atzinīgi novērtē.

Seize Air Compressor oficiālā vietne Adrese: www.seizeair.com.cn;

Diennakts uzticības tālrunis: 24-400-688.

图片 8_ 副本


Iepriekšējā

2023. gada īpašā apmācības sanāksme par enerģijas taupīšanas politiku Jinshan rajonā | Koncentrējieties uz zemu oglekļa emisiju līmeni, izmantojiet enerģijas taupīšanas gaisa kompresoru, kas palīdz rūpniecisko uzņēmumu videi draudzīgai attīstībai.

visi nākamais

Vasara ir karsta, kam jāpievērš uzmanība enerģijas taupīšanas gaisa kompresoru pārvaldībā? Raksts stāsta!

Populāras kategorijas