Vse kategorije
Novice

Novice

2023 Posebno srečanje usposabljanja o politiki varčevanja z energijo v okrožju Jinshan | Osredotočite se na nizkoogljične emisije, energijsko varčni zračni kompresor Seize pomaga zelenemu razvoju industrijskih podjetij.

Čas: 2023-07-31 Ogledi: 41

Izkoristite nove prednosti in osvojite novo prihodnost.

14. julija je Zhang Qun, direktor regije ŠanghajIzkoristite Compressor (Shanghai) Co., Ltd., je bil povabljen, da se udeleži posebnega izobraževalnega srečanja okrožja Jinshan 2023 o politiki varčevanja z energijo (druga seja).

1

# Nacionalni teden oglaševanja varčevanja z energijo #

Čas: 10.-16. julij 2023

Tema: "Varčevanje z energijo in zmanjšanje emisij ogljika".

22

Inteligentne inovacije, visoka učinkovitost in varčevanje z energijo

图片 3

Pred kratkim so v dejavnosti zbiranja "zelenih nizkoogljičnih tehnoloških izdelkov", ki jo je organizirala šanghajska komisija za gospodarsko in informacijsko tehnologijo, izdelkiIzkoristite Compressor (Shanghai) Co., Ltd. je v Šanghaju osvojil zelene nizkoogljične tehnološke izdelke s tehnično oceno strokovnega pregledovalnega sestanka! Ta izdelek presega nacionalni standard in prihrani približno 30 % energije v primerjavi s splošnim energijsko varčen zračni kompresor.

Podjetje je visokotehnološko in specializirano novo podjetje v Šanghaju s certificiranim laboratorijem za energetsko učinkovitost. Vsi njegovi izdelki presegajo nacionalni standard energetske učinkovitosti 1 in številni izdelki so osvojili nacionalno zvezdo energetske učinkovitosti, patentno predstavitveno podjetje v okrožju Jinshan in vodilno v industriji. Podjetje ima več kot 50 patentov! Številni patenti za izume so opravili certifikate ISO9001, ISO14001 in druge. Podjetje je prva blagovna znamka v panogi, ki je pridobila "Zvezdo energetske učinkovitosti" s številko certifikata 001. Imamo patente za izume za celoten stroj in profil varčevanja z energijo zračni kompresorji.

Izkoristite energijsko varčen zračni kompresor zagotavlja uporabnikom varčnejše, pametnejše in stabilnejše izdelke ter energetsko varčne rešitve za sisteme stisnjenega zraka, tako da so stroški stisnjenega zraka za uporabnike nižji v tej industriji!

Digitalno nizkoogljično inteligentno upravljanje

1689845806858967

Ali lahko zračna kompresorska postaja doseže visoko energetsko učinkovitost in nizko porabo energije, je neposredno povezano z gospodarskimi koristmi podjetij.

Ciljanje na boleče točke velike porabe električne energije in visokega deleža stroškov porabe energije v stavbi zračne kompresorske postaje na industrijskem področju,Izkoristite energijsko varčen zračni kompresor lahko prilagodi pametno rešitev za varčevanje z energijo "zgradbe super prvorazredne energijsko učinkovite zračne kompresorske postaje+Izkoristite platformo v oblaku« glede na panogo.Izkoristite Oblak konfiguriralIzkoristite Pametna zračna kompresorska postaja lahko natančno predvidi in optimizira delovanje, pomaga podjetjem izvajati spremljanje in upravljanje v realnem času, uresniči natančno upravljanje zračne kompresorske postaje in doseže večdimenzionalno varčevanje z energijo "prihrani ljudi, elektriko, skrbi in čas".

未 标题-3

Izkoristite energijsko varčni zračni kompresor lahko zadovolji potrebe uporabnikov v vseh smereh od varčevanja z energijo izdelka do varčevanja z energijo v postaji in sistemskega varčevanja z energijo. V skladu s konceptom »Green Manufacturing Helps Double Carbon« vztrajamo pri inovativnem razvoju in tehnoloških nadgradnjah ter si nenehno prizadevamo biti energijsko varčnejši in inteligentnejši, uporabnikom zagotavljamo boljše izdelke, zmanjšujemo porabo energije in ogljične emisije podjetij.

Izkoristite je prodal več kot 30,000 energetsko varčnih zračnih kompresorjev na svetu in ima celotne komplete energetsko varčne opreme različnih modelov, kot je mikro olje vijačni kompresor za zrak, zračni kompresor brez olja, mobilni zračni kompresor, centrifugalni zračni kompresor, suhi zračni kompresor brez olja in zračni kompresor brez olja z vodnim mazanjem.

prejšnja

Celoten postopek vzdrževanja treh filtrov za vijačni zračni kompresor za vbrizgavanje olja

vsi Naslednji

Pet potrebnih tehnik za protikorozijsko zaščito ventilov energetsko varčnega zračnega kompresorja

Vroče kategorije