kõik kategooriad
Uudised

Uudised

2023. aasta energiasäästupoliitika erikoolituskoosolek Jinshani ringkonnas | Keskenduge vähese COXNUMX-heitega, haarake energiasäästlik õhukompressor, mis aitab tööstusettevõtete rohelist arengut.

Aeg: 2023-07-31 Tabamused: 41

Haarake kinni uutest eelistest ja võitke uus tulevik.

14. juulil osales Shanghai piirkonna direktor Zhang QunVõtke kinni Compressor (Shanghai) Co., Ltd. kutsuti osalema Jinshani piirkonna 2023. aasta energiasäästupoliitika erikoolituskoosolekul (teine ​​istung).

1

# Riiklik energiasäästu reklaaminädal #

Aeg: 10.-16

Teema: "Energiasääst ja süsinikdioksiidi vähendamine".

22

Arukas innovatsioon, kõrge efektiivsus ja energiasääst

图片 3

Hiljuti Shanghai majandus- ja infotehnoloogiakomisjoni korraldatud "roheliste madala süsinikusisaldusega tehnoloogiatoodete" pakkumistegevuses olidVõtke kinni Compressor (Shanghai) Co., Ltd. võitis eksperdihinnangu koosoleku tehnilise hinnangu kaudu Shanghais rohelise vähese süsinikdioksiidiheitega tehnoloogiatooted! See toode ületab riikliku standardi ja säästab energiat umbes 30% võrreldes üldisega energiasäästlik õhukompressor.

Ettevõte on kõrgtehnoloogiline ja spetsialiseerunud uus ettevõte Shanghais, millel on sertifitseeritud energiatõhususe labor. Kõik selle tooted ületavad riikliku 1. taseme energiatõhususe standardit ja paljud tooted on võitnud National Energy Efficiency Star, Jinshani ringkonna patendi tutvustava ettevõtte ja tööstusharu liidri. Ettevõttel on üle 50 patendi! Mitmed leiutise patendid on läbinud ISO9001, ISO14001 ja muud sertifikaadid. Ettevõte on esimene bränd selles valdkonnas, mis on saanud "Energiatõhususe tähe" sertifikaadi numbriga 001. Meil ​​on leiutispatendid kogu masinale ja energiasäästu profiilile kompressorid.

Võtke kinni energiasäästlik õhukompressor pakub kasutajatele energiasäästlikumaid, nutikamaid ja stabiilsemaid tooteid ning energiasäästlikke lahendusi suruõhusüsteemidele, nii et suruõhu hind kasutajatele on selles valdkonnas madalam!

Digitaalne vähese COXNUMX-heitega intelligentne juhtimine

1689845806858967

See, kas õhukompressorijaam suudab saavutada kõrge energiatõhususe ja madala energiatarbimise, on otseselt seotud ettevõtete majandusliku kasuga.

Tööstusvaldkonna õhukompressorijaama hoone suure elektritarbimise ja energiatarbimise kõrge osakaalu valupunktide poole püüdlemine,Võtke kinni energiasäästlik õhukompressor saab kohandada nutikat energiasäästulahendust "üliklassi energiasäästliku õhukompressori jaamahoone+ jaoks"Võtke kinni pilveplatvorm" vastavalt tööstusele.Võtke kinni Pilve seadistasVõtke kinni Nutikas õhukompressorijaam suudab täpselt ennustada ja optimeerida tööd, aidata ettevõtetel teostada reaalajas jälgimist ja juhtimist, teostada õhukompressorijaama täpset juhtimist ning saavutada mitmemõõtmeline energiasääst, mis võimaldab säästa inimesi, elektrit, muret ja aega.

未 标题-3

Võtke kinni energiasäästlik õhukompressor suudab rahuldada kasutajate vajadusi kõikides suundades alates toote energia säästmisest kuni jaama ruumi energiasäästuni kuni süsteemi energiasäästuni. Järgides kontseptsiooni "Roheline tootmine aitab topeltsüsinikule", jätkame uuenduslikku arengut ja tehnoloogilist uuendamist ning püüame pidevalt olla energiasäästlikumad ja intelligentsemad, pakkudes kasutajatele paremaid tooteid, vähendades ettevõtete energiatarbimist ja süsinikdioksiidi heitkoguseid.

Võtke kinni on müünud ​​maailmas rohkem kui 30,000 XNUMX energiasäästlikku õhukompressorit ja tal on erinevate mudelite energiasäästuseadmete komplektid, näiteks mikroõli. kruvikompressor, õlivaba õhukompressor, mobiilne õhukompressor, tsentrifugaalõhukompressor, kuivõlivaba õhukompressor ja vesimäärdega õlivaba õhukompressor.

Eelmine

Õli sissepritsega kruviõhukompressori kolme filtri hooldus

Materjal: BPA ja flataatide vaba plastik järgmine

Viis vajalikku tehnikat energiasäästliku õhukompressori klapi korrosioonitõrjeks

Kuumad kategooriad