kõik kategooriad
Uudised

Uudised

Viis vajalikku tehnikat energiasäästliku õhukompressori klapi korrosioonitõrjeks

Aeg: 2023-07-20 Tabamused: 31

Shanghai Püsimagneti sagedusmuundurõhukompressor Hanke optimeerimine Zhenenergy säästva õhukompressori abil, kasutage pikka aega, kasutage rohkem kliente. Energiasäästlik õhukompressor, usaldusväärne! Tegeleme pidevalt kvaliteedi parandamise ja energiasäästu tõhususe edendamisega. Kolmanda põlvkonna Seize püsimagneti muutuva sagedusega kaheastmeline kompressioon kruvikompressor säästab keskmiselt umbes 30% elektrit ja oleme spetsialiseerunud elektritiigrile. osta Energiasäästlik õhukompressor Valige Seize, oma usaldusväärne õhukompressori kaubamärk!

图片7_副本

1.metalli pinnatöötlusmeetod

Metalli pinnatöötlusprotsessid hõlmavad magavat katmist, pinna infiltratsiooni, pinna oksüdatsiooni passiveerimist ja nii edasi. Selle eesmärk on parandada metallide korrosioonikindlust ja mehaanilist võimekust.

2. Kasutatakse mittemetallist materjali meetodit

Mittemetalliline korrosioonikindlus on suurepärane. Kuni klapi töötemperatuur ja rõhk vastavad mittemetalliliste materjalide nõuetele, ei saa see mitte ainult lahendada korrosiooniprobleemi, vaid ka säästa tavalisi mittemetallilisi materjale, nagu klapi korpus, klapi kaas, vooder ja tihenduspind. väärismetallist pordiventiilid. Tihendite ja täiteainete puhul on need valmistatud peamiselt mittemetallilistest materjalidest, nagu PTFE ja klooritud polüeeter suukaudseks kasutamiseks ning kummist nagu butadieenkummi ja Ding Qing kummist klapi vooderdamiseks, samas kui klapi korpus ja klapikate on valmistatud tavalised malmist ja süsinikust võtmed, mis mitte ainult

3. Pihustusega katmise meetod

Pinnakate on kõige laialdasemalt kasutatav korrosioonivastane vahend ning see on asendamatu korrosioonivastane materjal ja identifitseerimismärk õhukompressorventiiltoodetes. Pinnakate on ka mittemetalliline materjal, mis on tavaliselt valmistatud sünteetilisest vaigust, kummipuderist, taimeõlist, lahustist jne, mis katab metalli pinna, isoleerib keskkonna atmosfäärist ja saavutab korrosioonivastase eesmärgi.

4. Lisage korrosiooniinhibiitor

Väikese koguse muude spetsiaalsete ainete lisamine söövitavasse keskkonda ja söövitavatesse ainetesse võib metallide korrosioonikiirust oluliselt aeglustada. Seda erilist ainet nimetatakse korrosiooniinhibiitoriks. Korrosiooniinhibiitor koosneb naatriumnitritist ja naatriumkromaadist, mis võivad tekitada ventiilivarre pinnale passiveeriva kile ja parandada klapivarre korrosioonikindlust. Lahusti võib panna korrosiooniinhibiitori aeglaselt lahustuma ja mängima määrivat rolli; Tsingipulbri lisamisel asbestile kui kaitsemetallile on tsink tegelikult ka korrosiooniinhibiitor, mis võib esmalt ühineda asbestis sisalduva kloriidiga, nii et kloriidi ja klapivarre metalli kokkupuutevõimalus väheneb oluliselt, saavutades seeläbi korrosioonivastase eesmärgi. Kui kattekihile lisatakse korrosiooniinhibiitoreid nagu punane plii ja kaltsiumpliihape, saab klapi pinda pritsida, et vältida atmosfääri korrosiooni.

5. Kontrollige söövitavat keskkonda

Niinimetatud keskkond on kahte tüüpi laias tähenduses ja kitsas tähenduses; lai tähendus viitab klapipaigaldise ümbritsevale keskkonnale ja selle sisemisele tsirkulatsioonikeskkonnale; Kitsas tähenduses viitab keskkond klapipaigaldise ümbritsevatele tingimustele. Enamikku keskkondi ei saa kontrollida ja tootmisprotsessi ei saa suvaliselt muuta. Ainult tingimusel, et see ei kahjusta tooteid ja protsesse, saab kasutusele võtta keskkonnakontrolli meetodeid, nagu katlavee deoksüdeerimine, PH väärtuse reguleerimine seebikiviga nafta rafineerimisprotsessis jne. Seetõttu tuleb lisada korrosiooniinhibiitorit ja elektrokeemilisi aineid. kaitse kuulub ka korrosioonikeskkonna kontrolli alla.

Seize on spetsialiseerunud energiasäästlike toodete uurimisele, arendustegevusele, tootmisele ja müügile kompressorid. Põhitooted on muutuva sagedusega püsimagnetiga kaheastmeline kompressioon kruvi õhukompressorid.Püsimagnetiga muutuva sagedusega õhukompressor, kaheastmeline kruviõhukompressor, madala rõhuga kohandatud energiasäästlik õhukompressor, õlivaba õhukompressor jne, säästes keskmiselt 25-30% elektrienergiat võrreldes üldiste õhukompressoritega.

Seize tipptasemel energiasäästlikku õhukompressorit kasutatakse laialdaselt tekstiili-, keemilise kiu, klaasi, keraamika, tsemendi, keemiatööstuses ja muudes tööstusharudes. Selle müügimaht on üleriigiline ning selle tooteid eksporditakse Kagu-Aasiasse, Lõuna-Aasiasse ja Aafrikasse ning kliendid võtavad need hästi vastu.

Seize Air Compressori ametlik veebisait Aadress: www.seizeair.com.cn;

Ööpäevaringne vihjeliin: 24-400-688.

图片8_副本


Eelmine

2023. aasta energiasäästupoliitika erikoolituskoosolek Jinshani ringkonnas | Keskenduge vähese COXNUMX-heitega, haarake energiasäästlik õhukompressor, mis aitab tööstusettevõtete rohelist arengut.

Materjal: BPA ja flataatide vaba plastik järgmine

Suvi on kuum, millele tuleks energiasäästlike õhukompressorite juhtimisel tähelepanu pöörata? Artikkel ütleb teile!

Kuumad kategooriad