sve kategorije
Vijesti iz kluba

Vijesti iz kluba

2023. Poseban sastanak obuke o politici uštede energije u okrugu Jinshan | Usredotočite se na niske emisije ugljika, iskoristite energetski štedljivi zračni kompresor pomaže zelenom razvoju industrijskih poduzeća.

Vrijeme: 2023-07-31 Učitavanja: 41

Uhvatite nove prednosti i osvojite novu budućnost.

Dana 14. srpnja, Zhang Qun, direktor šangajske regijeugrabiti Compressor (Shanghai) Co., Ltd., pozvan je da prisustvuje posebnom sastanku o politici očuvanja energije okruga Jinshan 2023. (druga sesija).

1

# Nacionalni tjedan promidžbe o očuvanju energije #

Vrijeme: 10.-16. srpnja 2023

Tema: "Ušteda energije i smanjenje ugljika".

22

Inteligentna inovacija, visoka učinkovitost i ušteda energije

图片 3

Nedavno, u akciji traženja "Proizvoda zelene niskougljične tehnologije" koju je organiziralo Šangajsko povjerenstvo za ekonomiju i informacijsku tehnologiju, proizvodiugrabiti Compressor (Shanghai) Co., Ltd. osvojio je zelene proizvode s niskim udjelom ugljika u Šangaju kroz tehničku ocjenu sastanka stručnjaka! Ovaj proizvod premašuje nacionalni standard i štedi oko 30% energije u usporedbi s općim kompresor zraka koji štedi energiju.

Tvrtka je visokotehnološka i specijalizirana nova tvrtka u Šangaju, s certificiranim laboratorijem za energetsku učinkovitost. Svi njegovi proizvodi premašuju nacionalnu razinu 1 standarda energetske učinkovitosti, a mnogi su proizvodi osvojili Nacionalnu zvijezdu energetske učinkovitosti, poduzeće za demonstraciju patenata u okrugu Jinshan i vodeće u industriji. Tvrtka ima više od 50 patenata! Brojni patenti izuma prošli su certifikate ISO9001, ISO14001 i druge. Tvrtka je prva robna marka u industriji koja je dobila "Zvijezdu energetske učinkovitosti", s brojem certifikata 001. Imamo patente izuma za cijeli stroj i profil uštede energije zračni kompresori.

ugrabiti zračni kompresor za uštedu energije pruža korisnicima štedljivije, pametnije i stabilnije proizvode i rješenja za uštedu energije za sustave komprimiranog zraka, tako da je cijena komprimiranog zraka za korisnike niža u ovoj industriji!

Digitalno inteligentno upravljanje s niskom emisijom ugljika

1689845806858967

Može li stanica za kompresor zraka postići visoku energetsku učinkovitost i nisku potrošnju energije izravno je povezano s ekonomskim prednostima poduzeća.

Ciljajući na bolne točke velike potrošnje električne energije i visokog udjela troškova potrošnje energije u zgradi stanice kompresora zraka u industrijskom području,ugrabiti zračni kompresor za uštedu energije može prilagoditi pametno rješenje za uštedu energije "super prvoklasne energetski učinkovite zgrade kompresora zraka+ugrabiti platforma u oblaku" prema industriji.ugrabiti Cloud konfiguriraougrabiti Pametna kompresorska stanica za zrak može točno predvidjeti i optimizirati rad, pomoći poduzećima da provode nadzor i upravljanje u stvarnom vremenu, realizirati fino upravljanje stanicom za kompresor zraka i postići višedimenzionalnu uštedu energije "štedi ljude, električnu energiju, brigu i vrijeme".

未 标题 -3

ugrabiti zračni kompresor za uštedu energije može zadovoljiti potrebe korisnika u svim smjerovima od uštede energije proizvoda do uštede energije u stanici do uštede energije sustava. Pridržavajući se koncepta "Zelena proizvodnja pomaže dvostrukom ugljiku", ustrajemo u inovativnom razvoju i tehnološkoj nadogradnji te neprestano nastojimo biti štedljiviji i inteligentniji, pružajući korisnicima bolje proizvode, smanjujući potrošnju energije i emisije ugljika u poduzećima.

ugrabiti je prodao više od 30,000 zračnih kompresora za uštedu energije u svijetu i ima kompletne setove opreme za uštedu energije raznih modela kao što je mikro-ulje vijak kompresor zraka, zračni kompresor bez ulja, mobilni zračni kompresor, centrifugalni zračni kompresor, suhi bezuljni zračni kompresor i vodeno podmazivani zračni kompresor bez ulja.

Prethodna

Cijeli proces održavanja triju filtara za vijčani zračni kompresor za ubrizgavanje ulja

Svi Sljedeći

Pet potrebnih tehnika za zaštitu ventila od korozije energetski štedljivog zračnog kompresora

Vruće kategorije