Minden kategória
Hírek

Hírek

2023-as különleges képzési értekezlet az energiatakarékossági politikáról Jinshan kerületben | Fókuszáljon az alacsony szén-dioxid-kibocsátásra, az energiatakarékos légkompresszor megragadja az ipari vállalkozások zöld fejlődését.

Idő: 2023-07-31 Találatok: 41

Ragadja meg az új előnyöket, és nyerjen új jövőt.

Július 14-én Zhang Qun, a Shanghai régió igazgatójaRagadd A Compressor (Shanghai) Co., Ltd. meghívást kapott a 2023-as Jinshan kerületi energiatakarékossági politikával foglalkozó különleges képzési találkozóra (a második ülésre).

1

# Országos Energiatakarékossági Nyilvánosság Hét #

Időpont: 10. július 16-2023

Téma: "Energiatakarékosság és szén-dioxid-csökkentés".

22

Intelligens innováció, nagy hatékonyság és energiatakarékosság

图片 3

A közelmúltban a Sanghaji Gazdasági és Információs Technológiai Bizottság által szervezett „Zöld alacsony szén-dioxid-kibocsátású technológiai termékek” megkeresési tevékenységében aRagadd A Compressor (Shanghai) Co., Ltd. nyerte el a zöld, alacsony szén-dioxid-kibocsátású technológiai termékeket Sanghajban a szakértői felülvizsgálati értekezlet technikai értékelésén keresztül! Ez a termék meghaladja a nemzeti szabványt, és körülbelül 30% energiát takarít meg az általánoshoz képest energiatakarékos légkompresszor.

A cég egy csúcstechnológiás és speciális új vállalkozás Sanghajban, tanúsított energiahatékonysági laboratóriummal. Termékei mindegyike meghaladja az 1. szintű nemzeti energiahatékonysági szabványt, és sok terméke elnyerte a National Energy Efficiency Star díjat, amely egy szabadalmi demonstrációs vállalkozás Jinshan körzetében, és iparágvezető. A cég több mint 50 szabadalommal rendelkezik! Számos találmányi szabadalom teljesítette az ISO9001, ISO14001 és egyéb tanúsítványokat. A cég az első olyan márka az iparágban, amely megkapta az "Energiahatékonyság Csillagát" 001-es számú tanúsítvánnyal. Az energiatakarékosság teljes gépére és profiljára van találmányi szabadalmunk. légkompresszor.

Ragadd Az energiatakarékos légkompresszor energiatakarékosabb, intelligensebb és stabilabb termékeket és energiatakarékos megoldásokat kínál a sűrített levegős rendszerek számára, így a sűrített levegő költsége a felhasználók számára alacsonyabb ebben az iparágban!

Digitális alacsony szén-dioxid-kibocsátású intelligens menedzsment

1689845806858967

Az, hogy a légkompresszor állomás képes-e magas energiahatékonyságot és alacsony energiafogyasztást elérni, közvetlenül összefügg a vállalkozások gazdasági előnyeivel.

Ipari területen a légkompresszor állomás épületében a nagy villamosenergia-fogyasztás és az energiafogyasztási költségek magas hányadának fájdalmas pontjait célozva meg,Ragadd Az energiatakarékos légkompresszor testreszabhatja a "szuperelső osztályú energiahatékony légkompresszor állomásépület+ intelligens energiatakarékos megoldását"Ragadd felhő platform" az iparág szerint.Ragadd A felhőt konfiguráltaRagadd Az intelligens légkompresszor állomás pontosan megjósolja és optimalizálja a működést, segít a vállalkozásoknak valós idejű megfigyelésben és kezelésben, a légkompresszor állomás finom kezelésében, és többdimenziós energiamegtakarítást érhet el "emberek, elektromos áram, aggodalmak és idő megtakarításával".

未 标题 -3

Ragadd Az energiatakarékos légkompresszor minden irányban kielégíti a felhasználók igényeit a termék energiamegtakarításától az állomáshelyiség energiatakarékosságán át a rendszer energiatakarékosságáig. Ragaszkodva a „zöld gyártás segíti a kettős szén-dioxid-kibocsátás” elvét, kitartunk az innovatív fejlesztés és technológiai korszerűsítés mellett, és folyamatosan törekszünk arra, hogy energiatakarékosabbak és intelligensebbek legyünk, jobb termékeket biztosítva a felhasználóknak, csökkentve a vállalkozások energiafogyasztását és szén-dioxid-kibocsátását.

Ragadd több mint 30,000 XNUMX energiatakarékos légkompresszort értékesített a világon, és különféle típusú energiatakarékos berendezések teljes készletével rendelkezik, mint például a mikroolaj csavar légkompresszor, olajmentes légkompresszor, mobil légkompresszor, centrifugális légkompresszor, száraz olajmentes légkompresszor és vízkenésű olajmentes légkompresszor.

Előző

Az olajbefecskendező csavaros légkompresszor három szűrőjének teljes karbantartási folyamata

Minden termék Következő

Öt szükséges technika az energiatakarékos légkompresszor szelepes korrózióvédelméhez

Forró kategóriák