Minden kategória
Hírek

Hírek

Öt szükséges technika az energiatakarékos légkompresszor szelepes korrózióvédelméhez

Idő: 2023-07-20 Találatok: 31

Shanghai Permanens mágneses frekvenciaátalakító légkompresszorBeszerzési optimalizálás a Zhenenergy konzervációs levegőkompresszorban, használja sokáig, használjon több ügyfelet. Energiatakarékos légkompresszor, megbízható! Folyamatosan törekszünk a minőség javítására és az energiatakarékosság hatékonyságának fejlesztésére. A harmadik generációs Seize állandó mágnes változó frekvenciájú kétfokozatú kompresszió csavar légkompresszor átlagosan körülbelül 30% áramot takarít meg, és mi az "elektromos tigrisre" specializálódtunk. Energiatakarékos légkompresszor vásárlás Válassza a Seize-t, megbízható légkompresszor márkáját!

图片 7_ 副本

1.fém felületkezelési módszer

A fémfelület-kezelési eljárások közé tartozik az alvó bevonat, a felületi beszivárgás, a felületi oxidációs passziválás és így tovább. Célja a fémek korrózióállóságának és mechanikai képességének javítása.

2. A nem fémes anyagok módszerét alkalmazzák

A nem fémes korrózióállóság kiváló. Mindaddig, amíg a szelep üzemi hőmérséklete és nyomása megfelel a nem fémes anyagok követelményeinek, nem csak a korróziós problémát oldhatja meg, hanem megmentheti a szokásos nem fémes anyagokat is, mint például a szeleptest, szelepfedél, bélés és tömítőfelület. nemesfém csatlakozószelepek. Ami a tömítéseket és töltőanyagokat illeti, ezek főként nem fémes anyagokból készülnek, például PTFE-ből és klórozott poliéterből szájon át történő használatra, valamint gumiból, például butadién gumiból és Ding Qing gumiból a szelepbetéthez, míg a szelepház és a szelepfedél közönséges öntöttvas és szénkulcsok, amelyek nem csak

3.Spray bevonási módszer

A bevonat a legszélesebb körben használt korróziógátló eszköz, és nélkülözhetetlen korróziógátló anyag és azonosító jel a légkompresszor szelepes termékekben. A bevonat szintén nem fémes anyag, amely általában műgyantából, gumizagyból, növényi olajból, oldószerből stb. készül, lefedi a fémfelületet, elszigeteli a közeget a légkörtől, és eléri a korrózió elleni célt.

4. Adjon hozzá korróziógátlót

Kis mennyiségű egyéb speciális anyag hozzáadása korrozív közegekhez és korrozív anyagokhoz nagymértékben lelassíthatja a fémek korróziós sebességét. Ezt a speciális anyagot korróziógátlónak nevezik. A korróziógátló nátrium-nitritből és nátrium-kromátból áll, amelyek passzivációs filmet képezhetnek a szelepszár felületén, és javítják a szelepszár korrózióállóságát. Az oldószer a korróziógátlót lassan oldhatja fel, és kenő szerepet tölthet be; Az azbeszthez mint áldozati fémhez cinkport adva valójában a cink egyben korróziógátló is, amely először az azbesztben lévő kloriddal egyesülhet, így nagymértékben csökken a klorid és a szelepszár fém érintkezési lehetősége, ezzel elérve a korrózióvédelem célját. Ha korróziógátló anyagokat, például vörös ólmot és kalcium-ólomsavat adnak a bevonathoz, akkor a szelep felülete permetezhető a légköri korrózió megelőzése érdekében.

5. Ellenőrizze a korrozív környezetet

Az úgynevezett környezet kétféle tág értelemben és szűk értelemben, a tág értelemben a szelepberendezés körüli környezetre és annak belső keringési közegére vonatkozik; Szűk értelemben a környezet a szelep beépítése körüli feltételeket jelenti. A legtöbb környezet nem vezérelhető, és a gyártási folyamat sem változtatható meg önkényesen. Csak azzal a feltétellel, hogy nem okoz kárt a termékekben és a folyamatokban, környezetvédelmi szabályozási módszerek alkalmazhatók, mint például a kazánvíz deoxidációja, a pH-érték nátronlúggal történő beállítása olajfinomítási folyamatban stb. Ezért korróziógátló és elektrokémiai anyagok hozzáadása A védelem a korróziós környezet szabályozásához is tartozik.

A Seize az energiatakarékos termékek kutatására, fejlesztésére, gyártására és értékesítésére specializálódott légkompresszor. Az alaptermékek állandó mágneses, változtatható frekvenciájú, kétfokozatú kompresszió csavaros légkompresszorok.Állandó mágneses változtatható frekvenciájú légkompresszor, kétfokozatú csavaros légkompresszor, alacsony nyomású testreszabott energiatakarékos légkompresszor, olajmentes légkompresszor stb., átlagosan 25-30%-os villamos energia megtakarítás az általános légkompresszorokhoz képest.

A Seize csúcskategóriás energiatakarékos légkompresszort széles körben használják a textil-, vegyiszál-, üveg-, kerámia-, cement-, vegyiparban és más iparágakban. Értékesítési volumene országos, termékeit Délkelet-Ázsiába, Dél-Ázsiába és Afrikába exportálják, és a vásárlók jól fogadják.

A Seize Air Compressor hivatalos weboldala Cím: www.seizeair.com.cn;

24 órás forródrót: 400-688-1455.

图片 8_ 副本


Előző

2023-as különleges képzési értekezlet az energiatakarékossági politikáról Jinshan kerületben | Fókuszáljon az alacsony szén-dioxid-kibocsátásra, az energiatakarékos légkompresszor megragadja az ipari vállalkozások zöld fejlődését.

Minden termék Következő

Forró a nyár, mire érdemes odafigyelni az energiatakarékos légkompresszorok kezelésénél? Egy cikk megmondja!

Forró kategóriák