alle kategorier
Nyheder

Nyheder

Særligt træningsmøde i 2023 om energibesparelsespolitik i Jinshan-distriktet | Fokus på lavt kulstofindhold, gribe energibesparende luftkompressor hjælper den grønne udvikling af industrielle virksomheder.

Tid: 2023-07-31 Hits: 41

Få fat i nye fordele og vind en ny fremtid.

Den 14. juli, Zhang Qun, direktør for Shanghai-regionenGribe Compressor (Shanghai) Co., Ltd., blev inviteret til at deltage i Jinshan-distriktets særlige træningsmøde i 2023 om energibesparelsespolitik (den anden session).

1

# National Energy Conservation Publicity Week #

Tidspunkt: 10.-16. juli 2023

Tema: "Energibesparelse og kulstofreduktion".

22

Intelligent innovation, høj effektivitet og energibesparelse

图片 3

For nylig, i opfordringsaktiviteten for "Green Low-carbon Technology Products" organiseret af Shanghai Economic and Information Technology Commission, produkter fraGribe Compressor (Shanghai) Co, Ltd vandt den grønne kulstoffattige teknologiprodukter i Shanghai gennem den tekniske evaluering af ekspertvurderingsmødet! Dette produkt overstiger den nationale standard og sparer omkring 30 % energi sammenlignet med den generelle energibesparende luftkompressor.

Virksomheden er en højteknologisk og specialiseret ny virksomhed i Shanghai med et certificeret energieffektivitetslaboratorium. Dets produkter overstiger alle den nationale niveau 1 energieffektivitetsstandard, og mange produkter har vundet National Energy Efficiency Star, en patentdemonstrationsvirksomhed i Jinshan-distriktet og en industrileder. Virksomheden har mere end 50 patenter! En række opfindelsespatenter har bestået ISO9001, ISO14001 og andre certificeringer. Virksomheden er det første mærke i branchen til at opnå "Star of Energy Efficiency", med certifikatnummeret 001. Vi har opfindelsespatenter for hele maskinen og profilen for energibesparelse luftkompressorer.

Gribe energibesparende luftkompressor giver brugerne mere energibesparende, smartere og mere stabile produkter og energibesparende løsninger til trykluftanlæg, så omkostningerne til trykluft for brugerne er lavere i denne branche!

Digital lav-carbon intelligent styring

1689845806858967

Hvorvidt luftkompressorstationen kan opnå høj energieffektivitet og lavt energiforbrug er direkte relateret til virksomhedernes økonomiske fordele.

Sigter mod smertepunkterne ved stort elforbrug og høj andel af energiforbrugsomkostningerne i luftkompressorstationens bygning i industriområdet,Gribe energibesparende luftkompressor kan tilpasse den smarte energibesparende løsning af "superførsteklasses energieffektiv luftkompressorstationsbygning+Gribe cloud platform" ifølge branchen.Gribe Cloud konfigureret afGribe Smart Air Compressor Station kan præcist forudsige og optimere driften, hjælpe virksomheder med at udføre overvågning og styring i realtid, realisere fin styring af luftkompressorstationen og opnå multidimensionel energibesparelse med "spare mennesker, elektricitet, bekymring og tid".

未 标题-3

Gribe energibesparende luftkompressor kan imødekomme brugernes behov i alle retninger fra produktenergibesparelse til stationsrumsenergibesparelse til systemenergibesparelse. Ved at overholde konceptet "Green Manufacturing Helps Double Carbon", fortsætter vi med innovativ udvikling og teknologisk opgradering og stræber konstant efter at være mere energibesparende og intelligente, hvilket giver brugerne bedre produkter, reducerer virksomhedernes energiforbrug og kulstofemissioner.

Gribe har solgt mere end 30,000 energibesparende luftkompressorer i verden, og har komplette sæt energibesparende udstyr af forskellige modeller såsom mikroolie skrue luftkompressor, oliefri luftkompressor, mobil luftkompressor, centrifugal luftkompressor, tør oliefri luftkompressor og vandsmurt oliefri luftkompressor.

forrige

Hele processen med vedligeholdelse af tre filtre til olieindsprøjtningsskrueluftkompressor

Alle Næste

Fem nødvendige teknikker til ventil-korrosion af energibesparende luftkompressor

Hotte kategorier