alle kategorier
Nyheder

Nyheder

Fem nødvendige teknikker til ventil-korrosion af energibesparende luftkompressor

Tid: 2023-07-20 Hits: 30

Shanghai Permanent magnet frekvens konvertering luftkompressor Indkøbsoptimering med Zhenenergy conservationair kompressor, brug i lang tid, brug flere kunder.Energibesparende luftkompressor, troværdig! Vi stræber konstant efter kvalitetsforbedring og energibesparende effektivitet. Tredje generation Seize permanent magnet variabel frekvens to-trins kompression skrue luftkompressor sparer omkring 30 % strøm i gennemsnit, og vi er specialister i "elektrisk tiger". køb Energibesparende luftkompressor Vælg Seize, dit betroede mærke af luftkompressor!

图片7_副本

1.metal overfladebehandlingsmetode

Metaloverfladebehandlingsprocesser omfatter sovebelægning, overfladeinfiltration, overfladeoxidationspassivering og så videre. Dens formål er at forbedre metallers korrosionsbestandighed og mekaniske evne.

2. Ikke-metallisk materialemetode er vedtaget

Ikke-metallisk korrosionsbestandighed er fremragende. Så længe ventilens driftstemperatur og tryk opfylder kravene til ikke-metalliske materialer, kan det ikke kun løse korrosionsproblemet, men også redde de almindelige ikke-metalliske materialer såsom ventilhus, ventildæksel, foring og tætningsoverflade af ædle metal portventiler. Hvad angår pakninger og fyldstoffer, er de hovedsageligt fremstillet af ikke-metalliske materialer, såsom PTFE og chloreret polyether til oral brug, og gummi såsom butadiengummi og Ding Qing-gummi til ventilforing, mens ventilhuset og ventildækslet er lavet af almindelige støbejerns- og carbonnøgler, som ikke kun

3. Spray coating metode

Coating er det mest udbredte anti-korrosionsmiddel, og det er et uundværligt anti-korrosionsmateriale og identifikationsmærke i luftkompressorventilprodukter. Belægning er også et ikke-metallisk materiale, som normalt er lavet af syntetisk harpiks, gummiopslæmning, vegetabilsk olie, opløsningsmiddel osv., der dækker metaloverfladen, isolerer mediet fra atmosfæren og opnår formålet med antikorrosion.

4.Tilføj korrosionsinhibitor

Tilføjelse af en lille mængde af andre specielle stoffer i ætsende medier og ætsende stoffer kan i høj grad nedsætte korrosionshastigheden af ​​metaller. Dette specielle stof kaldes korrosionsinhibitor. Korrosionsinhibitoren består af natriumnitrit og natriumchromat, som kan lave en passiveringsfilm på overfladen af ​​ventilstammen og forbedre ventilstammens korrosionsbestandighed. Opløsningsmiddel kan få korrosionsinhibitoren til at opløses langsomt og spille en smørende rolle; Tilsætning af zinkpulver til asbest som offermetal, faktisk er zink også en korrosionshæmmer, som først kan kombineres med klorid i asbest, så kontaktmuligheden mellem klorid og ventilstammemetal reduceres kraftigt, og dermed opnås formålet med antikorrosion. Hvis der tilsættes korrosionsinhibitorer som rødt bly og calciumblysyre til belægningen, kan ventilens overflade sprøjtes for at forhindre atmosfærisk korrosion.

5.Kontrol det ætsende miljø

Det såkaldte miljø, der er to slags bred forstand og snæver forstand, den brede forstand refererer til miljøet omkring ventilinstallationen og dets interne cirkulationsmedium; I snæver forstand refererer miljøet til forholdene omkring ventilinstallationen. De fleste miljøer kan ikke kontrolleres, og produktionsprocessen kan ikke ændres vilkårligt. Kun under forudsætning af, at det ikke vil forårsage skade på produkter og processer, kan miljøkontrolmetoder vedtages, såsom deoxidation af kedelvand, justering af PH-værdi ved hjælp af kaustisk soda i olieraffineringsproces osv. Derfor tilføjes korrosionsinhibitor og elektrokemisk beskyttelse hører også til at kontrollere korrosionsmiljøet.

Seize har specialiseret sig i forskning, udvikling, produktion og salg af energibesparelser luftkompressorer. Kerneprodukterne er permanent magnet variabel frekvens to-trins kompression skrueluftkompressorer.Permanent magnet variabel frekvens luftkompressor, to-trins skrueluftkompressor, lavtryks tilpasset energibesparende luftkompressor, oliefri luftkompressor osv., sparer 25-30% elektricitet i gennemsnit sammenlignet med almindelige luftkompressorer.

Seize high-end energibesparende luftkompressor er meget udbredt i tekstil, kemisk fiber, glas, keramik, cement, kemisk industri og andre industrier. Dets salgsvolumen er landsdækkende, og dets produkter eksporteres til Sydøstasien, Sydasien og Afrika og bliver godt modtaget af kunderne.

Seize Air Compressor officielle hjemmeside Adresse: www.seizeair.com.cn;

24-timers hotline: 400-688-1455.

图片8_副本


forrige

Særligt træningsmøde i 2023 om energibesparelsespolitik i Jinshan-distriktet | Fokus på lavt kulstofindhold, gribe energibesparende luftkompressor hjælper den grønne udvikling af industrielle virksomheder.

Alle Næste

Sommeren er varm, hvilke ting skal man være opmærksom på i styringen af ​​energibesparende luftkompressorer? En artikel fortæller dig!

Hotte kategorier