toate categoriile
Noutăţi

Noutăţi

Cinci tehnici necesare pentru anticoroziunea supapelor a compresorului de aer cu economie de energie

Ora: 2023-07-20 Accesări: 31

Shanghai Compresor de aer de conversie a frecvenței magnetului permanențiOptimizarea achizițiilor la compresorul de aer pentru conservarea energiei Zhen, utilizați pentru o lungă perioadă de timp, folosiți mai mulți clienți. Compresor de aer cu economie de energie, de încredere! Urmărim în mod constant îmbunătățirea calității și progresul în eficiența economisirii energiei. A treia generație de compresie în două trepte cu magnet permanent Seize cu frecvență variabilă compresor de aer cu șurub economisește în medie aproximativ 30% energie electrică, iar noi suntem specializați în „tigrul electric”. cumpărați Compresor de aer cu economie de energie Alegeți Seize, marca dumneavoastră de încredere de compresoare de aer!

图片7_副本

1.metoda de tratare a suprafeței metalice

Procesele de tratare a suprafețelor metalice includ acoperirea de dormit, infiltrarea suprafeței, pasivarea oxidării suprafeței și așa mai departe. Scopul său este de a îmbunătăți rezistența la coroziune și capacitatea mecanică a metalelor.

2. Se adoptă metoda materialului nemetalic

Rezistenta la coroziune nemetalica este excelenta. Atâta timp cât temperatura de serviciu și presiunea supapei îndeplinesc cerințele materialelor nemetalice, aceasta poate nu numai să rezolve problema coroziunii, ci și să salveze materialele nemetalice obișnuite, cum ar fi corpul supapei, capacul supapei, căptușeala și suprafața de etanșare. de supape cu port din metale prețioase. În ceea ce privește garniturile și umpluturile, acestea sunt fabricate în principal din materiale nemetalice, cum ar fi PTFE și polieter clorurat pentru uz oral, și cauciuc, cum ar fi cauciucul butadien și cauciucul Ding Qing pentru căptușeala supapei, în timp ce corpul supapei și capacul supapei sunt realizate din chei obișnuite din fontă și carbon, care nu numai

3.Metoda de acoperire prin pulverizare

Acoperirea este cel mai utilizat mijloc anticoroziv și este un material anticoroziv indispensabil și o marcă de identificare în produsele supapelor compresoarelor de aer. Acoperirea este, de asemenea, un material nemetalic, care este de obicei realizat din rășină sintetică, suspensie de cauciuc, ulei vegetal, solvent etc., care acoperă suprafața metalică, izolând mediul de atmosferă și atingând scopul anticoroziv.

4.Adăugați inhibitor de coroziune

Adăugarea unei cantități mici de alte substanțe speciale în mediile corozive și substanțe corozive poate încetini foarte mult viteza de coroziune a metalelor. Această substanță specială se numește inhibitor de coroziune. Inhibitorul de coroziune constă din nitrit de sodiu și cromat de sodiu, care pot face o peliculă de pasivare pe suprafața tijei supapei și pot îmbunătăți rezistența la coroziune a tijei supapei. Solventul poate face ca inhibitorul de coroziune să se dizolve încet și să joace un rol lubrifiant; Adăugând pulbere de zinc la azbest ca metal de sacrificiu, de fapt, zincul este, de asemenea, un inhibitor de coroziune, care se poate combina mai întâi cu clorura din azbest, astfel încât oportunitatea de contact dintre clorură și metalul tijei supapei este mult redusă, atingând astfel scopul anticoroziv. Dacă la acoperire se adaugă inhibitori de coroziune, cum ar fi plumbul roșu și acidul de calciu, suprafața supapei poate fi pulverizată pentru a preveni coroziunea atmosferică.

5.Controlați mediul coroziv

Așa-numitul mediu, există două tipuri de sens larg și sens îngust, sensul larg se referă la mediul din jurul instalației supapei și la mediul său de circulație internă; Într-un sens restrâns, mediul se referă la condițiile din jurul instalației supapei. Majoritatea mediilor nu pot fi controlate, iar procesul de producție nu poate fi modificat în mod arbitrar. Numai cu condiția ca aceasta să nu provoace daune produselor și proceselor, pot fi adoptate metode de control al mediului, cum ar fi dezoxidarea apei din cazan, ajustarea valorii pH-ului cu sodă caustică în procesul de rafinare a petrolului etc. Prin urmare, adăugarea de inhibitor de coroziune și electrochimic. protecția aparține și controlului mediului de coroziune.

Seize este specializată în cercetarea, dezvoltarea, producția și vânzarea de economisire a energiei aer compresoare. Produsele de bază sunt compresie în două etape cu frecvență variabilă cu magnet permanent compresoare de aer cu șurub. Compresor de aer cu magnet permanent cu frecvență variabilă, compresor de aer cu șurub în două trepte, compresor de aer personalizat de joasă presiune, cu economie de energie, compresor de aer fără ulei etc., economisind în medie 25-30% energie electrică în comparație cu compresoarele generale de aer.

Compresorul de aer de economisire a energiei Seize este utilizat pe scară largă în textile, fibre chimice, sticlă, ceramică, ciment, industria chimică și alte industrii. Volumul său de vânzări este la nivel național, iar produsele sale sunt exportate în Asia de Sud-Est, Asia de Sud și Africa și sunt bine primite de clienți.

Site-ul oficial al compresorului de aer Seize Adresa: www.seizeair.com.cn;

Linie telefonică deschisă 24 de ore pe zi: 400-688-1455.

图片8_副本


Anterior

Întâlnire specială de instruire 2023 privind politica de economisire a energiei în districtul Jinshan | Concentrați-vă pe emisii reduse de carbon, Seize Compresorul de aer cu economie de energie ajută la dezvoltarea ecologică a întreprinderilor industriale.

TOATE Pagina Următoare →

Vara este fierbinte, la ce contează ar trebui să se acorde atenție în gestionarea compresoarelor de aer cu economie de energie? Un articol iti spune!

Categorii fierbinți