Visos kategorijos
Naujienos

Naujienos

Penki būtini energiją taupančio oro kompresoriaus vožtuvo antikorozijos metodai

Laikas: 2023-07-20 Pataikymai: 30

Šanchajaus nuolatinio magneto dažnio keitimo oro kompresorius Pirkimų optimizavimas naudojant Zhenenergy konservavimo oro kompresorių, naudokite ilgą laiką, naudokite daugiau klientų. Energiją taupantis oro kompresorius, patikimas! Nuolat siekiame gerinti kokybę ir taupyti energiją. Trečiosios kartos Seize nuolatinio magneto kintamo dažnio dviejų pakopų suspaudimas užsukamas oro kompresorius vidutiniškai sutaupo apie 30% elektros energijos, o mes specializuojamės „elektriniame tigryje“. pirkti Energiją taupantis oro kompresorius Pasirinkite Seize – savo patikimą oro kompresorių!

图片 7_ 副本

1.metalo paviršiaus apdorojimo būdas

Metalo paviršiaus apdorojimo procesai apima miego dangą, paviršiaus infiltraciją, paviršiaus oksidaciją ir pan. Jo tikslas – pagerinti metalų atsparumą korozijai ir mechanines savybes.

2. Priimamas nemetalinės medžiagos metodas

Nemetalinis atsparumas korozijai yra puikus. Kol vožtuvo darbinė temperatūra ir slėgis atitinka nemetalinių medžiagų reikalavimus, jis gali ne tik išspręsti korozijos problemą, bet ir išsaugoti įprastas nemetalines medžiagas, tokias kaip vožtuvo korpusas, vožtuvo dangtis, pamušalas ir sandarinimo paviršius. tauriųjų metalų angų vožtuvai. Kalbant apie tarpiklius ir užpildus, jie daugiausia pagaminti iš nemetalinių medžiagų, tokių kaip PTFE ir chloruotas polieteris, skirtas vartoti per burną, ir gumos, tokios kaip butadieno kaučiukas ir Ding Qing guma vožtuvo pamušalui, o vožtuvo korpusas ir vožtuvo dangtis yra pagaminti iš įprasti ketaus ir anglies raktai, kurie ne tik

3.Purškiamas dengimo būdas

Danga yra plačiausiai naudojama antikorozinė priemonė, ji yra nepakeičiama antikorozinė medžiaga ir identifikavimo ženklas oro kompresorių vožtuvų gaminiuose. Danga taip pat yra nemetalinė medžiaga, kuri dažniausiai gaminama iš sintetinės dervos, gumos srutos, augalinio aliejaus, tirpiklio ir kt., dengianti metalo paviršių, izoliuojanti terpę nuo atmosferos ir pasiekianti antikorozijos tikslą.

4. Pridėkite korozijos inhibitorių

Nedidelį kiekį kitų specialių medžiagų įdėjus į korozinę terpę ir koroziją sukeliančias medžiagas galima labai sulėtinti metalų korozijos greitį. Ši speciali medžiaga vadinama korozijos inhibitoriumi. Korozijos inhibitorius susideda iš natrio nitrito ir natrio chromato, kurie gali sudaryti pasyvinę plėvelę ant vožtuvo koto paviršiaus ir pagerinti vožtuvo koto atsparumą korozijai. Tirpiklis gali priversti korozijos inhibitorių lėtai ištirpti ir atlikti tepimo vaidmenį; Cinko miltelių pridėjimas prie asbesto kaip aukojamas metalas, iš tikrųjų cinkas taip pat yra korozijos inhibitorius, kuris pirmiausia gali jungtis su asbeste esančiu chloridu, todėl labai sumažėja kontakto tarp chlorido ir vožtuvo koto metalo galimybė, taip pasiekiamas antikorozinis tikslas. Jei į dangą pridedama korozijos inhibitorių, tokių kaip raudonasis švinas ir kalcio švino rūgštis, vožtuvo paviršių galima purkšti, kad būtų išvengta atmosferinės korozijos.

5. Kontroliuokite korozinę aplinką

Vadinamoji aplinka, yra dviejų rūšių plačiąja prasme ir siaurąja prasme, plačiąja prasme reiškia aplinką aplink vožtuvo instaliaciją ir jos vidinę cirkuliacijos terpę; Siaurąja prasme aplinka reiškia sąlygas aplink vožtuvo įrengimą. Daugumos aplinkų negalima valdyti, o gamybos proceso negalima savavališkai keisti. Tik su sąlyga, kad tai nepadarys žalos gaminiams ir procesams, gali būti taikomi aplinkosaugos kontrolės metodai, tokie kaip katilo vandens deoksidacija, PH vertės reguliavimas kaustine soda naftos perdirbimo procese ir kt. Todėl pridedant korozijos inhibitorių ir elektrocheminių apsauga taip pat priklauso korozijos aplinkos kontrolei.

„Seize“ specializuojasi energijos taupymo tyrimų, kūrimo, gamybos ir pardavimo srityse oro kompresoriai. Pagrindiniai produktai yra nuolatinio magneto kintamo dažnio dviejų pakopų suspaudimas sraigtiniai oro kompresoriai.Nuolatinio magneto kintamo dažnio oro kompresorius, dviejų pakopų sraigtinis oro kompresorius, žemo slėgio pritaikytas energiją taupantis oro kompresorius, oro kompresorius be alyvos ir kt., sutaupantis vidutiniškai 25–30 % elektros energijos, palyginti su bendrais oro kompresoriais.

Aukštos klasės energiją taupantis oro kompresorius Seise plačiai naudojamas tekstilės, cheminio pluošto, stiklo, keramikos, cemento, chemijos pramonės ir kitose pramonės šakose. Jos pardavimų apimtis yra visoje šalyje, o produktai eksportuojami į Pietryčių Aziją, Pietų Aziją ir Afriką, o klientai juos gerai priima.

„Seize Air Compressor“ oficiali svetainė Adresas: www.seizeair.com.cn;

Visą parą veikianti karštoji linija: 24-400-688.

图片 8_ 副本


Ankstesnis

2023 m. specialus mokymo susitikimas dėl energijos taupymo politikos Jinshan rajone | Sutelkite dėmesį į mažai anglies dioksido į aplinką išskiriančius įrenginius, naudokite energiją taupantį oro kompresorių, kuris padeda ekologiškai plėtoti pramonės įmones.

visi Sekantis

Vasara karšta, į ką reikėtų atkreipti dėmesį valdant energiją taupančius oro kompresorius? Straipsnis jums pasakys!

Karščiausios kategorijos