Visos kategorijos
Naujienos

Naujienos

2023 m. specialus mokymo susitikimas dėl energijos taupymo politikos Jinshan rajone | Sutelkite dėmesį į mažai anglies dioksido į aplinką išskiriančius įrenginius, naudokite energiją taupantį oro kompresorių, kuris padeda ekologiškai plėtoti pramonės įmones.

Laikas: 2023-07-31 Pataikymai: 41

Gaukite naujų pranašumų ir laimėkite naują ateitį.

Liepos 14 d. Zhang Qun, Šanchajaus regiono direktoriusPasisavinti „Compressor (Shanghai) Co., Ltd.“ buvo pakviesta dalyvauti 2023 m. Jinshan rajono specialiame mokymo susitikime dėl energijos taupymo politikos (antroji sesija).

1

# Nacionalinė energijos taupymo viešinimo savaitė #

Laikas: 10 m. liepos 16-2023 d

Tema: „Energijos taupymas ir anglies dvideginio mažinimas“.

22

Pažangios naujovės, didelis efektyvumas ir energijos taupymas

图片 3

Neseniai Šanchajaus ekonomikos ir informacinių technologijų komisijos organizuotoje „žaliųjų mažai anglies dioksido į aplinką išskiriančių technologijų produktų“ veikloje buvo pristatyti produktaiPasisavinti „Compressor (Shanghai) Co., Ltd.“ Šanchajuje laimėjo ekologiškų mažai anglies dioksido į aplinką išskiriančių technologijų gaminius, atlikusi ekspertų peržiūros susitikimo techninį įvertinimą! Šis gaminys viršija nacionalinį standartą ir sutaupo apie 30 % energijos, palyginti su bendru energiją taupantis oro kompresorius.

Bendrovė yra aukštųjų technologijų ir specializuota nauja įmonė Šanchajuje, turinti sertifikuotą energijos vartojimo efektyvumo laboratoriją. Visi jos gaminiai viršija 1 nacionalinio lygio energijos vartojimo efektyvumo standartą, o daugelis produktų laimėjo Nacionalinę energijos vartojimo efektyvumo žvaigždę, patentų demonstravimo įmonę Jinšano rajone ir pramonės lyderę. Įmonė turi daugiau nei 50 patentų! Nemažai išradimų patentų yra išlaikę ISO9001, ISO14001 ir kitus sertifikatus. Bendrovė yra pirmasis prekės ženklas pramonėje, gavęs "Energijos efektyvumo žvaigždę" su sertifikato numeriu 001. Turime išradimų patentus visai mašinai ir energijos taupymo profiliui. oro kompresoriai.

Pasisavinti energiją taupantis oro kompresorius suteikia vartotojams daugiau energiją taupančių, išmanesnių ir stabilesnių produktų bei energiją taupančių sprendimų suspausto oro sistemoms, todėl suspausto oro kaina vartotojams šioje pramonėje yra mažesnė!

Skaitmeninis mažai anglies dioksido į aplinką išskiriantis pažangus valdymas

1689845806858967

Tai, ar oro kompresorių stotis gali pasiekti aukštą energijos vartojimo efektyvumą ir mažas energijos sąnaudas, yra tiesiogiai susijęs su įmonių ekonomine nauda.

Siekdami išspręsti problemas, susijusias su didelio elektros energijos suvartojimo ir didelės energijos sąnaudų dalies oro kompresorių stoties pastate pramonės srityje,Pasisavinti energiją taupantis oro kompresorius gali pritaikyti išmanųjį energijos taupymo sprendimą „ypač pirmos klasės energiją taupančiam oro kompresorių stoties pastatui+“Pasisavinti debesų platforma“ pagal pramonės šaką.Pasisavinti Debesis sukonfigūravoPasisavinti Išmanioji oro kompresorių stotis gali tiksliai numatyti ir optimizuoti veikimą, padėti įmonėms stebėti ir valdyti realiu laiku, tiksliai valdyti oro kompresorių stotį ir pasiekti daugiamatį energijos taupymą, taupant žmones, elektrą, rūpesčius ir laiką.

未 标题-3

Pasisavinti energiją taupantis oro kompresorius gali patenkinti vartotojų poreikius visomis kryptimis nuo gaminio energijos taupymo iki stoties patalpos energijos taupymo iki sistemos energijos taupymo. Laikydamiesi koncepcijos „Žalioji gamyba padeda dvigubai anglies dioksidu“, mes atkakliai plėtojame novatorišką technologiją ir tobuliname technologijas, nuolat stengiamės taupyti energiją ir būti protingesni, tiekdami vartotojams geresnius produktus, mažindami energijos suvartojimą ir įmonių išmetamą anglies dioksido kiekį.

Pasisavinti pasaulyje pardavė daugiau nei 30,000 XNUMX energiją taupančių oro kompresorių ir turi pilnus įvairių modelių energiją taupančios įrangos, pvz., mikro alyvos, komplektus. užsukamas oro kompresorius, oro kompresorius be alyvos, mobilus oro kompresorius, išcentrinis oro kompresorius, sauso alyvos oro kompresorius ir vandeniu suteptas alyvos oro kompresorius.

Ankstesnis

Visas trijų alyvos įpurškimo sraigtinio oro kompresoriaus filtrų priežiūros procesas

visi Sekantis

Penki būtini energiją taupančio oro kompresoriaus vožtuvo antikorozijos metodai

Karščiausios kategorijos