Všetky kategórie
Novinky

Novinky

Päť potrebných techník na antikoróznu ochranu ventilov energeticky úsporného vzduchového kompresora

Čas: 2023-07-20 Počet zobrazení: 32

Shanghai Permanentný magnet frekvenčná konverzia vzduchový kompresorOptimalizácia obstarávania sa Zhenenergy konzervačný vzduchový kompresor, používať po dlhú dobu, používať viac zákazníkov.Energeticky úsporný vzduchový kompresor, dôveryhodný! Neustále sa snažíme zlepšovať kvalitu a napredovať v úspore energie. Seize permanentný magnet tretej generácie s premenlivou frekvenciou, dvojstupňová kompresia skrutkový vzduchový kompresor šetrí v priemere asi 30% elektriny a my sa špecializujeme na "elektrického tigra". kúpiť Úsporný vzduchový kompresor Vyberte si Seize, vašu dôveryhodnú značku vzduchového kompresora!

图片 7_ 副本

1.metóda povrchovej úpravy kovov

Procesy povrchovej úpravy kovov zahŕňajú spiace nátery, povrchovú infiltráciu, povrchovú oxidáciu, pasiváciu atď. Jeho účelom je zlepšiť koróznu odolnosť a mechanickú schopnosť kovov.

2. Používa sa metóda nekovového materiálu

Odolnosť proti nekovovej korózii je vynikajúca. Pokiaľ prevádzková teplota a tlak ventilu spĺňajú požiadavky nekovových materiálov, môže nielen vyriešiť problém s koróziou, ale aj zachrániť bežné nekovové materiály, ako je teleso ventilu, kryt ventilu, obloženie a tesniaci povrch. portových ventilov z drahých kovov. Pokiaľ ide o tesnenia a výplne, sú vyrobené hlavne z nekovových materiálov, ako je PTFE a chlórovaný polyéter na orálne použitie, a z gumy, ako je butadiénová guma a guma Ding Qing na obloženie ventilov, zatiaľ čo telo ventilu a kryt ventilu sú vyrobené z obyčajné liatinové a uhlíkové kľúče, ktoré nielen

3. Metóda nanášania striekaním

Povlak je najpoužívanejším antikoróznym prostriedkom a je to nepostrádateľný antikorózny materiál a identifikačná značka vo výrobkoch ventilov vzduchových kompresorov. Povlak je tiež nekovový materiál, ktorý je zvyčajne vyrobený zo syntetickej živice, kaučukovej suspenzie, rastlinného oleja, rozpúšťadla atď., Pokrýva povrch kovu, izoluje médium od atmosféry a dosahuje účel antikorózie.

4. Pridajte inhibítor korózie

Pridanie malého množstva iných špeciálnych látok do korozívnych médií a korozívnych látok môže výrazne spomaliť rýchlosť korózie kovov. Táto špeciálna látka sa nazýva inhibítor korózie. Inhibítor korózie pozostáva z dusitanu sodného a chrómanu sodného, ​​ktoré môžu vytvoriť pasivačný film na povrchu drieku ventilu a zlepšiť odolnosť drieku ventilu proti korózii. Rozpúšťadlo môže spôsobiť, že sa inhibítor korózie pomaly rozpúšťa a zohráva úlohu mazania; Pridaním zinkového prášku do azbestu ako obetného kovu je zinok v skutočnosti tiež inhibítorom korózie, ktorý sa môže najskôr spojiť s chloridom v azbeste, takže možnosť kontaktu medzi chloridom a kovom drieku ventilu sa výrazne zníži, čím sa dosiahne účel ochrany proti korózii. Ak sa do povlaku pridajú inhibítory korózie, ako je červené olovo a kyselina vápenatá, môže byť povrch ventilu nastriekaný, aby sa zabránilo atmosférickej korózii.

5.Ovládajte korozívne prostredie

Takzvané prostredie, existujú dva druhy širokého a úzkeho významu, široký zmysel sa týka prostredia okolo inštalácie ventilu a jeho vnútorného cirkulačného média; V užšom zmysle sa prostredie vzťahuje na podmienky okolo inštalácie ventilu. Väčšinu prostredí nie je možné kontrolovať a výrobný proces nie je možné ľubovoľne meniť. Len pod podmienkou, že nespôsobí poškodenie produktov a procesov, môžu byť prijaté metódy environmentálnej kontroly, ako je deoxidácia kotlovej vody, úprava hodnoty pH hydroxidom sodným v procese rafinácie ropy atď. Preto pridanie inhibítora korózie a elektrochemického ku kontrole korózneho prostredia patrí aj ochrana.

Seize sa špecializuje na výskum, vývoj, výrobu a predaj energeticky úsporných zariadení vzduchové kompresory. Hlavnými produktmi sú permanentné magnety s premenlivou frekvenciou dvojstupňová kompresia skrutkové vzduchové kompresory.Vzduchový kompresor s premenlivou frekvenciou s permanentným magnetom, dvojstupňový skrutkový vzduchový kompresor, nízkotlakový prispôsobený energeticky úsporný vzduchový kompresor, bezolejový vzduchový kompresor atď., čo v porovnaní so všeobecnými vzduchovými kompresormi šetrí v priemere 25-30 % elektrickej energie.

Zabavte špičkový energeticky úsporný vzduchový kompresor je široko používaný v textilnom priemysle, chemickom vlákne, skle, keramike, cemente, chemickom priemysle a iných priemyselných odvetviach. Jej objem predaja je celoštátny a jej výrobky sa vyvážajú do juhovýchodnej Ázie, južnej Ázie a Afriky a zákazníci ich dobre prijímajú.

Oficiálna webová stránka Seize Air Compressor Adresa: www.seizeair.com.cn;

24-hodinová horúca linka: 400-688-1455.

图片 8_ 副本


Predchádzajúce

Špeciálne školiace stretnutie o politike úspory energie v roku 2023 v okrese Jinshan | Zamerajte sa na nízkouhlíkové, vzduchový kompresor Seize šetriaci energiu pomáha zelenému rozvoju priemyselných podnikov.

Všetko ďalšie

Leto je horúce, na čo si treba dať pozor pri riadení energeticky úsporných vzduchových kompresorov? Článok vám povie!

Horúce kategórie