Všetky kategórie
Novinky

Novinky

Špeciálne školiace stretnutie o politike úspory energie v roku 2023 v okrese Jinshan | Zamerajte sa na nízkouhlíkové, vzduchový kompresor Seize šetriaci energiu pomáha zelenému rozvoju priemyselných podnikov.

Čas: 2023-07-31 Počet zobrazení: 41

Získajte nové výhody a získajte novú budúcnosť.

14. júla Zhang Qun, riaditeľ Šanghajského regiónuChytiť Spoločnosť Compressor (Shanghai) Co., Ltd., bola pozvaná, aby sa v roku 2023 zúčastnila špeciálneho školenia okresu Jinshan o politike šetrenia energie (druhé zasadnutie).

1

# Národný týždeň ochrany energie #

Čas: 10. – 16. júla 2023

Téma: „Úspora energie a redukcia uhlíka“.

22

Inteligentná inovácia, vysoká účinnosť a úspora energie

图片 3

Nedávno v rámci aktivity „zelených nízkouhlíkových technologických produktov“, ktorú organizovala Šanghajská komisia pre hospodársku a informačnú technológiu, produkty spoločnostiChytiť Compressor (Shanghai) Co., Ltd. vyhral zelené nízkouhlíkové technologické produkty v Šanghaji prostredníctvom technického hodnotenia odborného hodnotiaceho stretnutia! Tento produkt prekračuje národný štandard a šetrí približne 30% energie v porovnaní so všeobecným energeticky úsporný vzduchový kompresor.

Spoločnosť je špičkovým a špecializovaným novým podnikom v Šanghaji s certifikovaným laboratóriom energetickej účinnosti. Všetky jej produkty prekračujú národný štandard energetickej účinnosti 1 a mnohé produkty získali národnú hviezdu energetickej účinnosti, patentový demonštračný podnik v okrese Jinshan a je lídrom v tomto odvetví. Spoločnosť má viac ako 50 patentov! Množstvo patentov na vynálezy prešlo certifikátmi ISO9001, ISO14001 a ďalšími certifikáciami. Spoločnosť je prvou značkou v odvetví, ktorá získala "Hviezdu energetickej účinnosti" s číslom certifikátu 001. Máme patenty na vynálezy na celý stroj a profil úspory energie vzduchové kompresory.

Chytiť energeticky úsporný vzduchový kompresor poskytuje užívateľom energeticky úspornejšie, inteligentnejšie a stabilnejšie produkty a energeticky úspornejšie riešenia pre systémy stlačeného vzduchu, takže náklady na stlačený vzduch pre užívateľov sú v tomto odvetví nižšie!

Digitálne nízkouhlíkové inteligentné riadenie

1689845806858967

To, či vzduchová kompresorová stanica môže dosiahnuť vysokú energetickú účinnosť a nízku spotrebu energie, priamo súvisí s ekonomickými výhodami podnikov.

Zameranie na bolestivé body veľkej spotreby elektriny a vysokého podielu nákladov na spotrebu energie v budove vzduchovej kompresorovej stanice v priemyselnej oblasti,Chytiť energeticky úsporný vzduchový kompresor dokáže prispôsobiť inteligentné energeticky úsporné riešenie „superprvej triedy energeticky efektívnej budovy vzduchového kompresora+Chytiť cloudová platforma“ podľa odvetvia.Chytiť Cloud konfigurovaný používateľomChytiť Inteligentná vzduchová kompresorová stanica dokáže presne predpovedať a optimalizovať prevádzku, pomáha podnikom vykonávať monitorovanie a správu v reálnom čase, realizovať jemné riadenie vzduchovej kompresorovej stanice a dosiahnuť viacrozmernú úsporu energie „šetrením ľudí, elektriny, starostí a času“.

未 标题 -3

Chytiť energeticky úsporný vzduchový kompresor dokáže uspokojiť potreby používateľov vo všetkých smeroch od úspory energie produktu cez úsporu energie v miestnosti stanice až po úsporu energie systému. V súlade s koncepciou „Zelená výroba pomáha dvojitému uhlíku“ zotrvávame v inovatívnom vývoji a technologickej modernizácii a neustále sa snažíme byť energeticky úspornejší a inteligentnejší, poskytovať používateľom lepšie produkty, znižovať spotrebu energie a uhlíkové emisie podnikov.

Chytiť predala na svete viac ako 30,000 XNUMX energeticky úsporných vzduchových kompresorov a má kompletné sady energeticky úsporných zariadení rôznych modelov, ako je mikroolej skrutkový vzduchový kompresor, bezolejový vzduchový kompresor, mobilný vzduchový kompresor, odstredivý vzduchový kompresor, suchý bezolejový vzduchový kompresor a vodou mazaný bezolejový vzduchový kompresor.

Predchádzajúce

Celý proces údržby troch filtrov pre skrutkový vzduchový kompresor so vstrekovaním oleja

Všetko ďalšie

Päť potrebných techník na antikoróznu ochranu ventilov energeticky úsporného vzduchového kompresora

Horúce kategórie