всі категорії
Новини

Новини

П'ять необхідних методів для антикорозійного захисту клапанів енергозберігаючого повітряного компресора

Час: 2023-07-20 Переглядів: 31

Повітряний компресор із перетворенням частоти з постійним магнітом у Шанхаї. Оптимізація закупівель у Zhenenergy. Повітряний компресор, використовуйте протягом тривалого часу, використовуйте більше клієнтів. Енергозберігаючий повітряний компресор, надійний! Ми постійно вдосконалюємо якість та прогресуємо енергозбереження. Третє покоління Seize з постійним магнітом із змінною частотою двоступеневої компресії гвинтовий повітряний компресор економить близько 30% електроенергії в середньому, і ми спеціалізуємося на «електричному тигрі». купити енергозберігаючий повітряний компресор Виберіть Seize, ваш надійний бренд повітряного компресора!

图片7_副本

1. метод обробки поверхні металу

Процеси обробки поверхні металу включають спляче покриття, поверхневу інфільтрацію, пасивацію поверхневого окислення тощо. Його призначення - покращити корозійну стійкість і механічну здатність металів.

2. Використовується метод неметалічних матеріалів

Стійкість до неметалічної корозії відмінна. Поки робоча температура та тиск клапана відповідають вимогам до неметалевих матеріалів, це може не тільки вирішити проблему корозії, але й зберегти звичайні неметалічні матеріали, такі як корпус клапана, кришка клапана, футерівка та ущільнювальна поверхня з дорогоцінних металів портових клапанів. Що стосується прокладок і наповнювачів, вони в основному виготовляються з неметалевих матеріалів, таких як PTFE і хлорований поліефір для перорального використання, і гуми, наприклад бутадієнового каучуку та гуми Ding Qing для футеровки клапана, тоді як корпус клапана та кришка клапана виготовлені з звичайні чавунні та вугільні ключі, які не тільки

3. Метод напилення

Покриття є найбільш широко використовуваним антикорозійним засобом, і це незамінний антикорозійний матеріал і ідентифікаційний знак у виробах клапанів повітряного компресора. Покриття також є неметалевим матеріалом, який зазвичай виготовлений із синтетичної смоли, гумової суміші, рослинної олії, розчинника тощо, що покриває поверхню металу, ізолює середовище від атмосфери та досягає мети захисту від корозії.

4. Додайте інгібітор корозії

Додавання невеликої кількості інших спеціальних речовин до агресивних середовищ і корозійних речовин може значно сповільнити швидкість корозії металів. Ця особлива речовина називається інгібітором корозії. Інгібітор корозії складається з нітриту натрію та хромату натрію, які можуть утворювати пасивуючу плівку на поверхні штока клапана та покращувати корозійну стійкість штока клапана. Розчинник може спонукати інгібітор корозії повільно розчинятися та відігравати мастильну роль; Додавання порошку цинку до азбесту як жертовного металу, фактично, цинк також є інгібітором корозії, який може спочатку поєднуватися з хлоридом в азбесті, так що можливість контакту між хлоридом і металом штока клапана значно зменшується, таким чином досягаючи мети захисту від корозії. Якщо до покриття додано інгібітори корозії, такі як сурик і кальцієва свинцева кислота, поверхню клапана можна розпилити, щоб запобігти атмосферній корозії.

5. Контроль корозійного середовища

Так зване середовище, існує два види широкого сенсу та вузького сенсу, широкий сенс відноситься до середовища навколо установки клапана та його внутрішнього циркуляційного середовища; У вузькому розумінні середовище означає умови навколо установки клапана. Більшість середовищ не можна контролювати, а виробничий процес не можна змінювати довільно. Лише за умови, що це не завдасть шкоди продуктам і процесам, можна застосувати методи контролю навколишнього середовища, такі як розкислення котлової води, коригування значення PH за допомогою каустичної соди в процесі переробки нафти тощо. Тому додавання інгібіторів корозії та електрохімічних захист також відноситься до контролю корозійного середовища.

Seize спеціалізується на дослідженні, розробці, виробництві та продажу енергозберігаючих засобів повітряні компресори. Основними продуктами є двоступеневе стиснення зі змінною частотою постійного магніту гвинтові повітряні компресори.Повітряний компресор зі змінною частотою на постійних магнітах, двоступеневий гвинтовий повітряний компресор, енергозберігаючий повітряний компресор низького тиску, безмасляний повітряний компресор тощо, заощаджуючи в середньому 25-30% електроенергії порівняно зі звичайними повітряними компресорами.

Енергозберігаючий повітряний компресор Seize високого класу широко використовується в текстильній, хімічній, скляній, керамічній, цементній, хімічній промисловості та інших галузях промисловості. Обсяг продажів по всій країні, а його продукція експортується до Південно-Східної Азії, Південної Азії та Африки, і її добре сприймають клієнти.

Офіційний сайт Seize Air Compressor Адреса: www.seizeair.com.cn;

Цілодобова гаряча лінія: 24-400-688.

图片8_副本


Попередня

2023 Спеціальна навчальна зустріч з політики енергозбереження в районі Цзіньшань | Зосередьтеся на низьких викидах вуглецю, скористайтеся енергозберігаючим повітряним компресором, який сприяє екологічному розвитку промислових підприємств.

всі Далі

Літо спекотне, на що варто звернути увагу в управлінні енергозберігаючими повітряними компресорами? Стаття розповідає!

Гарячі категорії