всі категорії
Новини

Новини

2023 Спеціальна навчальна зустріч з політики енергозбереження в районі Цзіньшань | Зосередьтеся на низьких викидах вуглецю, скористайтеся енергозберігаючим повітряним компресором, який сприяє екологічному розвитку промислових підприємств.

Час: 2023-07-31 Переглядів: 41

Отримайте нові переваги та виграйте нове майбутнє.

14 липня Чжан Цюнь, директор регіону ШанхайЗахопити Компанія Compressor (Shanghai) Co., Ltd. була запрошена взяти участь у спеціальній навчальній зустрічі району Цзіньшань з політики енергозбереження 2023 року (друга сесія).

1

# Національний тиждень реклами з енергозбереження #

Час: 10-16 липня 2023 року

Тема: «Енергозбереження та скорочення викидів вуглецю».

22

Інтелектуальні інновації, висока ефективність та енергозбереження

图片 3

Нещодавно під час акції «Зелені низьковуглецеві технологічні продукти», організованої Шанхайською комісією з економічних та інформаційних технологій, продуктиЗахопити Компанія Compressor (Shanghai) Co., Ltd. виграла екологічні продукти з низьким вмістом вуглецю в Шанхаї завдяки технічній оцінці експертної наради! Цей продукт перевищує національний стандарт і економить близько 30% енергії в порівнянні зі загальним енергозберігаючий повітряний компресор.

Компанія є високотехнологічним і спеціалізованим новим підприємством у Шанхаї з сертифікованою лабораторією енергоефективності. Усі його продукти перевищують національний стандарт енергоефективності рівня 1, і багато продуктів отримали Національну зірку енергоефективності, патентне демонстраційне підприємство в районі Цзіньшань і лідера галузі. Компанія має понад 50 патентів! Ряд патентів на винаходи пройшли сертифікацію ISO9001, ISO14001 та інші. Компанія є першим брендом у галузі, який отримав «Зірку енергоефективності» з номером сертифікату 001. Ми маємо патенти на винахід для всієї машини та профілю енергозбереження повітряні компресори.

Захопити енергозберігаючий повітряний компресор надає користувачам більш енергозберігаючі, розумніші та стабільніші продукти та енергозберігаючі рішення для систем стисненого повітря, так що вартість стисненого повітря для користувачів нижча в цій галузі!

Цифрове інтелектуальне керування з низьким вмістом вуглецю

1689845806858967

Те, чи може повітряна компресорна станція досягти високої енергоефективності та низького споживання енергії, безпосередньо залежить від економічної вигоди підприємств.

Націлюючись на больові точки великого споживання електроенергії та високу частку вартості споживання енергії в будівлі повітряної компресорної станції в промисловій сфері,Захопити енергозберігаючий повітряний компресор може налаштувати інтелектуальне енергозберігаюче рішення "надпершокласної енергоефективної повітряної компресорної станції"+Захопити хмарна платформа» відповідно до галузі.Захопити Хмара налаштованаЗахопити Інтелектуальна повітряна компресорна станція може точно прогнозувати та оптимізувати роботу, допомагати підприємствам здійснювати моніторинг та управління в режимі реального часу, реалізувати точне керування повітряною компресорною станцією та досягати багатовимірного енергозбереження «збереження людей, електроенергії, турбот і часу».

未 标题-3

Захопити енергозберігаючий повітряний компресор може задовольнити потреби користувачів у всіх напрямках від енергозбереження продукту до енергозбереження станційного приміщення та системного енергозбереження. Дотримуючись концепції «Екологічне виробництво сприяє подвійному викиду вуглецю», ми наполегливо продовжуємо інноваційний розвиток і технологічну модернізацію, а також постійно прагнемо бути більш енергозберігаючими та інтелектуальними, надаючи користувачам кращі продукти, зменшуючи споживання енергії та викиди вуглецю на підприємствах.

Захопити продала понад 30,000 XNUMX енергозберігаючих повітряних компресорів у світі та має повні комплекти енергозберігаючого обладнання різних моделей, таких як мікро-масла гвинтовий повітряний компресор, безмасляний повітряний компресор, мобільний повітряний компресор, відцентровий повітряний компресор, сухий безмасляний повітряний компресор і безмасляний повітряний компресор з водяним змащенням.

Попередня

Повний процес технічного обслуговування трьох фільтрів для гвинтового повітряного компресора з упорскуванням масла

всі Далі

П'ять необхідних методів для антикорозійного захисту клапанів енергозберігаючого повітряного компресора

Гарячі категорії