Tüm Kategoriler
Haberler

Haberler

Enerji Tasarruflu Hava Kompresörünün Vana Korozyon Önlemesi İçin Beş Gerekli Teknik

Zaman: 2023-07-20 Hitler: 31

Şangay Kalıcı mıknatıslı frekans dönüşümühava kompresörüZhenenerji tasarrufu hava kompresörü ile tedarik optimizasyonu, uzun süre kullanın, daha fazla müşteri kullanın.Enerji tasarruflu hava kompresörü, güvenilir! Sürekli olarak kalite iyileştirmeyi ve enerji tasarrufu verimliliği ilerlemesini takip ediyoruz. Üçüncü nesil Sabit mıknatıslı değişken frekanslı iki aşamalı sıkıştırmayı yakalayın vidalı hava kompresörü ortalama %30 civarında elektrik tasarrufu sağlıyor ve biz "elektrikli kaplan" konusunda uzmanız. Enerji tasarruflu hava kompresörü satın alın Güvenilir hava kompresörü markanız Seize'ı seçin!

图片 7_ 副本

1.metal yüzey işleme yöntemi

Metal yüzey işleme işlemleri arasında uyku kaplama, yüzey infiltrasyonu, yüzey oksidasyonu pasivasyonu vb. yer alır. Amacı metallerin korozyon direncini ve mekanik yeteneğini geliştirmektir.

2. Metalik olmayan malzeme yöntemi benimsenmiştir

Metalik olmayan korozyon direnci mükemmeldir. Valfin servis sıcaklığı ve basıncı metalik olmayan malzemelerin gereksinimlerini karşıladığı sürece, yalnızca korozyon sorununu çözmekle kalmaz, aynı zamanda valf gövdesi, valf kapağı, astar ve sızdırmazlık yüzeyi gibi yaygın metalik olmayan malzemelerden de tasarruf sağlar. değerli metal port vanaları. Contalar ve dolgu malzemelerine gelince, bunlar çoğunlukla ağızdan kullanım için PTFE ve klorlu polieter gibi metalik olmayan malzemelerden ve valf astarı için bütadien kauçuk ve Ding Qing kauçuk gibi kauçuktan yapılır; valf gövdesi ve valf kapağı ise kauçuktan yapılmıştır. sıradan dökme demir ve karbon anahtarlar, sadece

3. Sprey kaplama yöntemi

Kaplama, en yaygın kullanılan korozyon önleme aracıdır ve hava kompresörü valf ürünlerinde vazgeçilmez bir korozyon önleyici malzeme ve tanımlama işaretidir. Kaplama aynı zamanda metal yüzeyi kaplayan, ortamı atmosferden izole eden ve korozyon önleme amacına ulaşan, genellikle sentetik reçine, kauçuk bulamacı, bitkisel yağ, solvent vb.'den yapılan metalik olmayan bir malzemedir.

4. Korozyon önleyici ekleyin

Aşındırıcı ortamlara ve aşındırıcı maddelere az miktarda başka özel maddelerin eklenmesi, metallerin korozyon hızını büyük ölçüde yavaşlatabilir. Bu özel maddeye korozyon önleyici denir. Korozyon önleyici, valf gövdesinin yüzeyinde pasifleştirici bir film oluşturabilen ve valf gövdesinin korozyon direncini artırabilen sodyum nitrit ve sodyum kromattan oluşur. Çözücü, korozyon önleyicinin yavaşça çözülmesini sağlayabilir ve yağlayıcı bir rol oynayabilir; Kurban metal olarak asbeste çinko tozu eklenmesi, aslında çinko aynı zamanda bir korozyon önleyicidir ve ilk önce asbestteki klorür ile birleşebilir, böylece klorür ile valf gövdesi metali arasındaki temas fırsatı büyük ölçüde azalır ve böylece korozyon önleme amacına ulaşılır. Kaplamaya kırmızı kurşun ve kalsiyum kurşun asit gibi korozyon önleyiciler eklenirse atmosferik korozyonu önlemek için vananın yüzeyine püskürtme yapılabilir.

5. Aşındırıcı ortamı kontrol edin

Sözde çevre, geniş anlamda ve dar anlamda iki çeşittir; geniş anlamda, vana kurulumunun etrafındaki ortamı ve onun iç sirkülasyon ortamını ifade eder; Dar anlamda çevre, vana kurulumunun etrafındaki koşulları ifade eder. Çoğu ortam kontrol edilemez ve üretim süreci keyfi olarak değiştirilemez. Sadece ürünlere ve proseslere zarar vermemesi koşuluyla, kazan suyunun deoksidasyonu, petrol rafine etme prosesinde PH değerinin kostik soda ile ayarlanması vb. çevresel kontrol yöntemleri benimsenebilir. Bu nedenle korozyon önleyici ve elektrokimyasal eklenmesi koruma aynı zamanda korozyon ortamının kontrol edilmesine de aittir.

Seize, enerji tasarrufu sağlayan ürünlerin araştırma, geliştirme, üretim ve satışında uzmanlaşmıştır. hava kompresörleri. Temel ürünler kalıcı mıknatıslı değişken frekanslı iki aşamalı sıkıştırmadır vidalı hava kompresörleri.Kalıcı mıknatıslı değişken frekanslı hava kompresörü, iki kademeli vidalı hava kompresörü, düşük basınçlı özelleştirilmiş enerji tasarruflu hava kompresörü, yağsız hava kompresörü vb. Genel hava kompresörlerine kıyasla ortalama %25-30 elektrik tasarrufu sağlar.

Yüksek kaliteli enerji tasarruflu hava kompresörü, tekstil, kimyasal elyaf, cam, seramik, çimento, kimya endüstrisi ve diğer endüstrilerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Satış hacmi ülke çapındadır ve ürünleri Güneydoğu Asya, Güney Asya ve Afrika'ya ihraç edilmekte ve müşteriler tarafından iyi karşılanmaktadır.

Hava Kompresörü'nü ele geçirin resmi web sitesi Adresi: www.seizeair.com.cn;

24 saat yardım hattı: 400-688-1455.

图片 8_ 副本


Önceki

Jinshan Bölgesinde Enerji Tasarrufu Politikası Konulu 2023 Özel Eğitim Toplantısı | Düşük Karbona Odaklanın, Enerji Tasarrufunu Yakalayın Hava Kompresörü, Sanayi Kuruluşlarının Yeşil Gelişimine Yardımcı Olur.

Türkiye Sonraki

Yaz sıcak, enerji tasarruflu hava kompresörlerinin yönetiminde nelere dikkat edilmelidir? Bir makale size anlatıyor!

Sıcak kategoriler