Tüm Kategoriler
Haberler

Haberler

Jinshan Bölgesinde Enerji Tasarrufu Politikası Konulu 2023 Özel Eğitim Toplantısı | Düşük Karbona Odaklanın, Enerji Tasarrufunu Yakalayın Hava Kompresörü, Sanayi Kuruluşlarının Yeşil Gelişimine Yardımcı Olur.

Zaman: 2023-07-31 Hitler: 41

Yeni avantajları yakalayın ve yeni geleceği kazanın.

14 Temmuz'da Şangay Bölgesi Direktörü Zhang Qunkaçırmamak Compressor (Shanghai) Co., Ltd., Enerji Tasarrufu Politikasına ilişkin 2023 Jinshan Bölgesi Özel Eğitim Toplantısına (ikinci oturum) katılmaya davet edildi.

1

# Ulusal Enerji Tasarrufu Tanıtım Haftası #

Zaman: 10-16 Temmuz 2023

Tema: "Enerji Tasarrufu ve Karbon Azaltımı".

22

Akıllı yenilik, yüksek verimlilik ve enerji tasarrufu

图片 3

Son zamanlarda Şangay Ekonomik ve Bilgi Teknolojileri Komisyonu tarafından düzenlenen "Yeşil Düşük Karbon Teknolojili Ürünler" talep etkinliğinde,kaçırmamak Compressor (Shanghai) Co., Ltd., uzman inceleme toplantısının teknik değerlendirmesiyle Şanghay'da yeşil düşük karbonlu teknoloji ürünlerini kazandı! Bu ürün ulusal standardı aşıyor ve genel ürünle karşılaştırıldığında yaklaşık %30 enerji tasarrufu sağlıyor enerji tasarruflu hava kompresörü.

Şirket, Şangay'da sertifikalı bir enerji verimliliği laboratuvarına sahip, yüksek teknolojiye sahip ve uzmanlaşmış yeni bir kuruluştur. Ürünlerin tümü ulusal düzey 1 enerji verimliliği standardını aşmaktadır ve birçok ürün, Jinshan Bölgesi'ndeki bir patent tanıtım kuruluşu ve endüstri lideri olan Ulusal Enerji Verimliliği Yıldızını kazanmıştır. Şirketin 50'den fazla patenti var! Bir dizi buluş patenti ISO9001, ISO14001 ve diğer sertifikaları geçmiştir. Şirket, 001 sertifika numarasıyla sektörde “Enerji Verimliliğinin Yıldızı”nı alan ilk markadır. Makinenin tamamı ve enerji tasarrufu profili için buluş patentlerimiz mevcuttur. hava kompresörleri.

kaçırmamak Enerji tasarrufu sağlayan hava kompresörü, kullanıcılara basınçlı hava sistemleri için daha fazla enerji tasarrufu sağlayan, daha akıllı ve daha kararlı ürünler ve enerji tasarrufu sağlayan çözümler sunar, böylece bu sektörde kullanıcılar için basınçlı havanın maliyeti daha düşük olur!

Dijital düşük karbonlu akıllı yönetim

1689845806858967

Hava kompresör istasyonunun yüksek enerji verimliliğine ve düşük enerji tüketimine ulaşıp ulaşamayacağı işletmelerin ekonomik faydalarıyla doğrudan ilişkilidir.

Endüstriyel alanda hava kompresörü istasyon binasında büyük elektrik tüketimi ve yüksek oranda enerji tüketimi maliyetinin sıkıntı yarattığı noktaları hedefleyerek,kaçırmamak enerji tasarruflu hava kompresörü, "süper birinci sınıf enerji tasarruflu hava kompresörü istasyon binası"nın akıllı enerji tasarrufu çözümünü özelleştirebilir+kaçırmamak Bulut platformu" sektöre göre.kaçırmamak Bulut tarafından yapılandırıldıkaçırmamak Akıllı Hava Kompresörü İstasyonu, çalışmayı doğru bir şekilde tahmin edebilir ve optimize edebilir, işletmelerin gerçek zamanlı izleme ve yönetim yapmasına yardımcı olabilir, hava kompresörü istasyonunun hassas yönetimini gerçekleştirebilir ve "insanlardan, elektrikten, endişelerden ve zamandan tasarruf ederek" çok boyutlu enerji tasarrufu sağlayabilir.

未 标题-3

kaçırmamak Enerji tasarruflu hava kompresörü, ürün enerji tasarrufundan istasyon odası enerji tasarrufuna, sistem enerji tasarrufuna kadar kullanıcıların her yöndeki ihtiyaçlarını karşılayabilir. "Yeşil Üretim Çift Karbona Yardımcı Olur" konseptine bağlı kalarak, yenilikçi gelişme ve teknolojik yükseltmeye devam ediyoruz ve sürekli olarak daha fazla enerji tasarrufu ve akıllı olmaya, kullanıcılara daha iyi ürünler sunmaya, işletmelerin enerji tüketimini ve karbon emisyonlarını azaltmaya çalışıyoruz.

kaçırmamak Dünyada 30,000'den fazla enerji tasarruflu hava kompresörü satmıştır ve mikro yağ gibi çeşitli modellerden oluşan eksiksiz enerji tasarruflu ekipman setlerine sahiptir. vidalı hava kompresörü, yağsız hava kompresörü, mobil hava kompresörü, santrifüj hava kompresörü, kuru yağsız hava kompresörü ve su ile yağlamalı yağsız hava kompresörü.

Önceki

Yağ Enjeksiyonlu Vidalı Hava Kompresörü için Üç Filtre Bakımının Tüm Süreci

Türkiye Sonraki

Enerji Tasarruflu Hava Kompresörünün Vana Korozyon Önlemesi İçin Beş Gerekli Teknik

Sıcak kategoriler