kaikki kategoriat
Uutta

Uutta

Viisi tarpeellista tekniikkaa energiaa säästävän ilmakompressorin venttiilien korroosionestoa varten

Aika: 2023-07-20 Osumat: 31

Shanghai Kestomagneettitaajuusmuunnosilmakompressori Hankinnan optimointi Zhenenergy Conservation-ilmakompressorilla, käytä pitkään, käytä enemmän asiakkaita.Energiaa säästävä ilmakompressori, luotettava! Pyrimme jatkuvasti parantamaan laatua ja tehostamaan energiaa. Kolmannen sukupolven Seize-kestomagneetti muuttuvataajuinen kaksivaiheinen pakkaus ruuvikompressori säästää keskimäärin noin 30 % sähköä, ja olemme erikoistuneet "sähkötiikeriin". osta Energiaa säästävä ilmakompressori Valitse Seize, luotettu ilmakompressorimerkkisi!

图片 7_ 副本

1.metallin pintakäsittelymenetelmä

Metallin pintakäsittelyprosesseihin kuuluvat nukkuva pinnoitus, pintatunkeutuminen, pinnan hapetuspassivointi ja niin edelleen. Sen tarkoituksena on parantaa metallien korroosionkestävyyttä ja mekaanista kykyä.

2. Ei-metallisten materiaalien menetelmä on otettu käyttöön

Ei-metallinen korroosionkestävyys on erinomainen. Niin kauan kuin venttiilin käyttölämpötila ja paine täyttävät ei-metallisten materiaalien vaatimukset, se ei voi vain ratkaista korroosioongelmaa, vaan myös säästää yleisiä ei-metallisia materiaaleja, kuten venttiilin runko, venttiilin kansi, vuoraus ja tiivistepinta jalometalliset porttiventtiilit. Tiivisteet ja täyteaineet on valmistettu pääasiassa ei-metallisista materiaaleista, kuten PTFE:stä ja klooratusta polyeetteristä suun kautta käytettäväksi, ja kumista, kuten butadieenikumista ja Ding Qing -kumista venttiilin vuoraukseen, kun taas venttiilin runko ja venttiilin kansi on valmistettu tavalliset valurauta- ja hiiliavaimet, jotka eivät vain

3. Ruiskupinnoitusmenetelmä

Pinnoite on yleisimmin käytetty korroosionestokeino, ja se on korvaamaton korroosionestomateriaali ja tunnistemerkki ilmakompressoriventtiilituotteissa. Pinnoite on myös ei-metallinen materiaali, joka on yleensä valmistettu synteettisestä hartsista, kumilietteestä, kasviöljystä, liuottimesta jne., joka peittää metallipinnan, eristää väliaineen ilmakehästä ja saavuttaa korroosionestotarkoituksen.

4.Lisää korroosionestoaine

Pienen määrän muita erikoisaineita lisääminen syövyttäviin väliaineisiin ja syövyttäviin aineisiin voi suuresti hidastaa metallien korroosion nopeutta. Tätä erikoisainetta kutsutaan korroosionestoaineeksi. Korroosionestoaine koostuu natriumnitriitistä ja natriumkromaatista, jotka voivat muodostaa passivoivan kalvon venttiilin varren pintaan ja parantaa venttiilin varren korroosionkestävyyttä. Liuotin voi saada korroosionestoaineen liukenemaan hitaasti ja sillä voi olla voitelutehtävä; Lisäämällä sinkkijauhetta asbestiin uhrautuvana metallina, sinkki on itse asiassa myös korroosionestoaine, joka voi ensin yhdistyä asbestin kloridin kanssa, jolloin kloridin ja venttiilivarren metallin välinen kosketusmahdollisuus vähenee huomattavasti, jolloin saavutetaan korroosionestotarkoitus. Jos pinnoitteeseen lisätään korroosionestoaineita, kuten punaista lyijyä ja kalsiumlyijyhappoa, venttiilin pinta voidaan ruiskuttaa ilmakehän korroosion estämiseksi.

5.Hallitse syövyttävää ympäristöä

Ns. ympäristö on kahdenlaisia ​​laajassa merkityksessä ja kapeassa merkityksessä, laajassa merkityksessä viitataan ympäristöön venttiiliasennuksen ja sen sisäisen kiertoaineen ympärillä; Suppeassa merkityksessä ympäristöllä tarkoitetaan venttiiliasennuksen ympärillä olevia olosuhteita. Useimpia ympäristöjä ei voi hallita, eikä tuotantoprosessia voi muuttaa mielivaltaisesti. Ainoastaan ​​sillä ehdolla, että se ei aiheuta vahinkoa tuotteille ja prosesseille, voidaan ottaa käyttöön ympäristönvalvontamenetelmiä, kuten kattilaveden hapettumista, pH-arvon säätämistä kaustisella soodalla öljynjalostusprosessissa jne. Siksi korroosionesto- ja sähkökemiallisten aineiden lisääminen suoja kuuluu myös korroosioympäristön hallintaan.

Seize on erikoistunut energiansäästön tutkimukseen, kehittämiseen, tuotantoon ja myyntiin ilmakompressorit. Ydintuotteet ovat kestomagneetti muuttuvataajuinen kaksivaiheinen puristus ruuvi-ilmakompressoritKestomagneettinen vaihtuvataajuinen ilmakompressori, kaksivaiheinen ruuvi-ilmakompressori, matalapaineinen räätälöity energiaa säästävä ilmakompressori, öljytön ilmakompressori jne., säästävät keskimäärin 25-30 % sähköä yleisiin ilmakompressoreihin verrattuna.

Tarkasta huippuluokan energiaa säästävä ilmakompressori, jota käytetään laajalti tekstiili-, kemiankuitu-, lasi-, keramiikassa, sementissä, kemianteollisuudessa ja muilla teollisuudenaloilla. Sen myyntivolyymi on valtakunnallinen, ja sen tuotteita viedään Kaakkois-Aasiaan, Etelä-Aasiaan ja Afrikkaan, ja asiakkaat ottavat ne hyvin vastaan.

Seize Air Compressor virallinen verkkosivusto Osoite: www.seizeair.com.cn;

Ympärivuorokautinen vihjepuhelin: 24-400-688.

图片 8_ 副本


Taaksepäin

Vuoden 2023 energiansäästöpolitiikkaa koskeva erityinen koulutuskokous Jinshanin piirissä | Keskity vähähiiliseen käyttöön, energiaa säästävä ilmakompressori auttaa teollisuusyritysten vihreää kehitystä.

Kaikki seuraava

Kesä on kuuma, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota energiaa säästävien ilmakompressoreiden hallinnassa? Artikkeli kertoo!

Kuumat kategoriat