kaikki kategoriat
Uutta

Uutta

Vuoden 2023 energiansäästöpolitiikkaa koskeva erityinen koulutuskokous Jinshanin piirissä | Keskity vähähiiliseen käyttöön, energiaa säästävä ilmakompressori auttaa teollisuusyritysten vihreää kehitystä.

Aika: 2023-07-31 Osumat: 41

Tartu uusiin etuihin ja voita uusi tulevaisuus.

Heinäkuun 14. päivänä Zhang Qun, Shanghain alueen johtajatakavarikoida Compressor (Shanghai) Co., Ltd. kutsuttiin osallistumaan vuoden 2023 Jinshanin piirin erityiseen energiansäästöpolitiikkaa käsittelevään koulutuskokoukseen (toinen istunto).

1

# Valtakunnallinen energiansäästöviikko #

Aika: 10.-16

Teema: "Energian säästö ja hiilidioksidipäästöjen vähentäminen".

22

Älykäs innovaatio, korkea hyötysuhde ja energiansäästö

图片 3

Äskettäin Shanghain talous- ja tietotekniikkakomission järjestämässä "Green Low-Carbon Technology Products" -kampanjassa,takavarikoida Compressor (Shanghai) Co, Ltd voitti vihreän vähähiilisen teknologian tuotteita Shanghaissa läpi teknisen arvioinnin asiantuntijakokouksessa! Tämä tuote ylittää kansalliset standardit ja säästää noin 30 % energiaa verrattuna tavalliseen energiaa säästävä ilmakompressori.

Yritys on korkean teknologian ja erikoistunut uusi yritys Shanghaissa, jolla on sertifioitu energiatehokkuuslaboratorio. Sen tuotteet ylittävät kaikki kansallisen tason 1 energiatehokkuusstandardin, ja monet tuotteet ovat voittaneet National Energy Efficiency Starin, Jinshanin piirin patenttiesittelyyrityksen ja alan johtavan yrityksen. Yrityksellä on yli 50 patenttia! Useat keksintöpatentit ovat läpäisseet ISO9001, ISO14001 ja muut sertifikaatit. Yritys on alan ensimmäinen merkki, joka on saanut "Energiatehokkuuden tähden" sertifikaatin numerolla 001. Meillä on keksintöpatentit koko koneelle ja energiansäästöprofiilille ilmakompressorit.

takavarikoida energiaa säästävä ilmakompressori tarjoaa käyttäjille enemmän energiaa säästäviä, älykkäämpiä ja vakaampia tuotteita ja energiaa säästäviä ratkaisuja paineilmajärjestelmiin, joten paineilman hinta käyttäjille on alhaisempi tällä alalla!

Digitaalinen vähähiilinen älykäs hallinta

1689845806858967

Se, pystyykö ilmakompressoriasema saavuttamaan korkean energiatehokkuuden ja alhaisen energiankulutuksen, liittyy suoraan yritysten taloudellisiin hyötyihin.

Tavoitteena suuren sähkönkulutuksen ja suuren osuuden energiankulutuskustannusten kipupisteistä teollisuuden ilmakompressoriasemarakennuksessa,takavarikoida energiaa säästävä ilmakompressori voi räätälöidä älykkään energiansäästöratkaisun "superensimmäisen luokan energiatehokkaan ilmakompressoriasemarakennuksen +takavarikoida pilvialustan" alan mukaan.takavarikoida Pilven määrittäjätakavarikoida Smart Air Compressor Station voi ennustaa ja optimoida toiminnan tarkasti, auttaa yrityksiä suorittamaan reaaliaikaista seurantaa ja hallintaa, toteuttamaan ilmakompressoriaseman hienon hallinnan ja saavuttamaan moniulotteisen energiansäästön "säästöllä ihmisiä, sähköä, huolta ja aikaa".

未 标题 -3

takavarikoida energiaa säästävä ilmakompressori voi täyttää käyttäjien tarpeet kaikkiin suuntiin tuotteen energian säästämisestä asemahuoneen energiansäästöön järjestelmän energiansäästöön. Noudattamalla "Green Manufacturing Helps Double Carbon" -konseptia jatkamme innovatiivista kehitystä ja teknologista päivitystä ja pyrimme jatkuvasti olemaan energiaa säästävämpiä ja älykkäämpiä tarjoamalla käyttäjille parempia tuotteita, vähentäen yritysten energiankulutusta ja hiilidioksidipäästöjä.

takavarikoida on myynyt yli 30,000 XNUMX energiaa säästävää ilmakompressoria maailmassa, ja sillä on täydellisiä eri mallien energiaa säästäviä laitteita, kuten mikroöljyä ruuvikompressori, öljytön ilmakompressori, siirrettävä ilmakompressori, keskipakoilmakompressori, kuivaöljytön ilmakompressori ja vesivoideltu öljytön ilmakompressori.

Taaksepäin

Öljynruiskutusruuvi-ilmakompressorin kolmen suodattimen koko huoltoprosessi

Kaikki seuraava

Viisi tarpeellista tekniikkaa energiaa säästävän ilmakompressorin venttiilien korroosionestoa varten

Kuumat kategoriat