Όλες οι κατηγορίες
Νεα

Νεα

Το 2023, η ενδιάμεση συνάντηση του αεροσυμπιεστή εξοικονόμησης ενέργειας Sazhen και η ομαδική περιοδεία κτιρίου στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία!

Χρόνος: 2023-07-11 Προβολές: 32

Σε αυτόν τον παθιασμένο Ιούλιο, σχεδόν 400 υπάλληλοι της Sazhen Αεροσυμπιεστής εξοικονόμησης ενέργειας και οι οικογένειές τους συγκεντρώθηκαν στο Taizhou για να ξεκινήσουν το ενδιάμεσο συνέδριο του 2023 Sazhen για την εξοικονόμηση ενέργειας Αεροσυμπιεστής και η ενδιάμεση περιοδεία για όλους τους εργαζόμενους!

Με την ίδια ελπίδα και ενθουσιασμό όπως το μεσοκαλόκαιρο, πηγαίνουμε όλοι σε ένα νέο ταξίδι που θα ανταποκριθεί στα νιάτα και τον ιδρώτα μας. Ο Cheng Hongxing, γενικός διευθυντής του αεροσυμπιεστή εξοικονόμησης ενέργειας Sazhen, ο Liao Tieqiang, αντιπρόεδρος του κέντρου προϊόντων, ο Yu Xiujuan, αντιπρόεδρος του κέντρου λειτουργίας και περισσότεροι από 300 βασικοί ηγέτες και υπάλληλοι της εταιρείας παρευρέθηκαν στη συνάντηση.

Στις 8:30 π.μ. στις 8 Ιουλίου 2023, πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης η ενδιάμεση συνάντηση του αεροσυμπιεστή εξοικονόμησης ενέργειας Sazhen!

1

Συμπιεστής αέρα εξοικονόμησης ενέργειας Sazhen στη μέση του έτους συνοπτική τελετή βράβευσης της στιγμής της δόξας

Υπό την προσοχή του κοινού και το θερμό χειροκρότημα, ο Cheng Hongxing, γενικός διευθυντής του Sazhen Energy Saving Air Compressor, ανακοίνωσε τον νικητή PK του περιφερειακού πρωταθλήματος το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς: τη νικήτρια ομάδα και παρουσίασε προσωπικά το βραβείο. Αυτό το βραβείο δεν είναι μόνο μια επιβεβαίωση του παρελθόντος της νικήτριας ομάδας, αλλά και μια προσδοκία και ενθάρρυνση για το μέλλον της.

2

Φυσικά, αυτό εμπνέει και τους παίκτες της πρωταθλήτριας ομάδας να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, υποδεικνύοντας ότι η απόδοση στο δεύτερο μισό της χρονιάς σίγουρα θα ξεπεράσει τη νικήτρια ομάδα, θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα δημιουργήσει περισσότερη δόξα για την εταιρεία.

3

Οι διευθυντές διαφόρων εμπόλεμων ζωνών φώναξαν δυνατά συνθήματα, το ένα μετά το άλλο με μεγάλη ορμή, και φώναξαν τους όρκους των ελίτ του Sazhen, που έδειχναν επίσης την εμπιστοσύνη όλων για τη νίκη του στόχου PK στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.

4

Κοινή χρήση διαχείρισης του Cheng zong

5

Ο κ. Τσενγκ εκφώνησε μια ομιλία στη σκηνή. Πρώτα απ 'όλα, ανασκόπησε τα ευχάριστα επιτεύγματα σε όλες τις πτυχές της ανάπτυξης της εταιρείας το πρώτο εξάμηνο του 2023, ιδιαίτερα την επίτευξη στόχων απόδοσης πέρα ​​από το πρότυπο, που δεν μπορούσε να διαχωριστεί από τη σκληρή δουλειά όλων των εργαζομένων. Σας ευχαριστώ όλους!

6

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους είναι μια νέα αφετηρία και ένα νέο ταξίδι. Ο Γενικός Διευθυντής Cheng παρουσίασε και σχεδίασε την κατεύθυνση ανάπτυξης της εταιρείας κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους και διαμόρφωσε δείκτες αξιολόγησης για να απαιτήσουν και να παρακινήσουν όλα τα λειτουργικά τμήματα να εκτελέσουν σοβαρά το έργο το δεύτερο εξάμηνο του έτους, να προσπαθήσουν να επιτύχουν τον ετήσιο στόχο Λοιπόν, και ενθαρρύνουμε όλους να διατηρήσουν την ορμή.

Σύνοψη των ανώτερων ηγετών του Sazhen

7

Η ασφάλεια στην παραγωγή είναι η βάση για την καλή εκτέλεση όλων των εργασιών και είναι επίσης μια σημαντική εγγύηση για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Ο κ. Liao τόνισε την ανάγκη να ενισχυθεί η συνείδηση ​​της προσωπικής ασφάλειας και να τεθεί σε σημαντική θέση η ασφάλεια στην παραγωγή, ειδικά τώρα που η εταιρεία βρίσκεται σε περίοδο ταχείας ανάπτυξης και οι παραγγελίες των πελατών ρέουν συνεχώς. Όλοι πρέπει να κάνουν όλη τη δουλειά με προσγειωμένο τρόπο και να παρέχουν στους πελάτες καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες με καλή ποιότητα και ποσότητα!

8

Ο κ. Yu είπε ότι η επιτυχία είναι φιλοδοξία και η αριστεία είναι η επιδίωξη. Η αριστεία και η τιμή θα ανήκουν πάντα στους αδιάκοπους αγωνιστές, αλλά και στην πρωτοπορία του ανοίγματος της αγοράς. Το λειτουργικό σύστημα θα πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παραγωγή και την ενδυνάμωση όλων των τμημάτων μας, και θα εργαστούμε μαζί για να προωθήσουμε την ανάπτυξη της εταιρείας!

9

Στη συνάντηση της ενδιάμεσης έκθεσης των μεσαίων και ανώτερων ηγετών του Sazhen Energy Saving Air Compressor, όλοι ανέφεραν την κύρια ολοκλήρωση εργασιών το πρώτο εξάμηνο του 2023, εξέθεσαν αναλυτικά τις ευθύνες εργασίας, την ολοκλήρωση δεικτών, την ανάπτυξη βασικών εργασιών και άλλες πτυχές , και σχεδίασε επιστημονικά τους προγραμματισμένους στόχους, τις βασικές εργασίες και τα διαχειριστικά μέτρα για το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Στιγμή ταξιδιού του αεροσυμπιεστή εξοικονόμησης ενέργειας Sazhen

Προκειμένου να εμπλουτιστεί η ερασιτεχνική πολιτιστική ζωή των εργαζομένων, να αυξηθεί η συνοχή και το ομαδικό πνεύμα των εργαζομένων και να αφοσιωθούν στη δουλειά και τη ζωή με περισσότερο ενθουσιασμό και πνεύμα, η Sazhen Energy-saving Air Compressor διοργάνωσε ειδικά αυτήν την ομαδική δραστηριότητα κατασκευής για όλους τους εργαζόμενους: Tiantai Mountain ( ένα εθνικό τουριστικό αξιοθέατο επιπέδου 5Α), με ιδιαίτερη έμφαση στο ταξίδι με μέλη της οικογένειας! Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι με θέμα το drifting και την ορειβασία με μεγάλη προσδοκία!

10

Ξεκινήστε ένα ταξίδι που λέει πηγαίνετε και πηγαίνετε.

Γροθιά στη γενέτειρα του Jigong

11

Οι άνθρωποι των Sazhen που δεν τους αρέσουν τα drifting ήρθαν στη "γενέτειρα του Jigong" και ένιωσαν το μυαλό του Jigong να "υπηρετήσει το κοινό ολόψυχα και να είναι αλτρουιστής χωρίς εμένα". Ειδικότερα, το πνεύμα του να βοηθάς τους άλλους και να είσαι ευγενικός συμπίπτει με την έννοια του «να είσαι ευγενικός» που πρεσβεύει ο αεροσυμπιεστής εξοικονόμησης ενέργειας του κ. Sa Zhen.

Γροθιά: Ράφτινγκ στο φαράγγι Tiantai Feiteng

Ένα καλοκαίρι χωρίς drifting είναι ημιτελές!

12

Όλοι φόρεσαν σωσίβια, κράνη και λαστιχένιες βάρκες και περνούσαν μέσα από τα κρυστάλλινα νερά. Με την ταχύτητα του νερού, γελάσαμε, ουρλιάξαμε και ζήσαμε πρωτόγνωρη συγκίνηση και διασκέδαση. Το όμορφο τοπίο στη διαδρομή μας κάνει να νιώθουμε χαλαροί και χαρούμενοι σαν να βρισκόμασταν σε κύλινδρο εικόνας.

Γροθιά μέσα: Καταρράκτης στο βουνό Tiantai

13

Στους πρόποδες του βουνού, κοιτάξαμε ψηλά, και ο καταρράκτης πέταξε κάτω, υπέροχος και ασύγκριτος.

14

Απολαμβάνοντας το όμορφο τοπίο, όλο το προσωπικό κατευθύνθηκε προς την κορυφή του βουνού. Η κούραση στο δρόμο αντικαταστάθηκε από τη διασκέδαση της αναρρίχησης. Όχι μόνο απολαύσαμε το όμορφο τοπίο της φύσης, αλλά ενισχύσαμε και τα συναισθήματα μεταξύ των ομάδων στη διαδικασία.

15

16

17

18

Δείπνο Sazhen με αεροσυμπιεστή εξοικονόμησης ενέργειας

19

Οι Sazhen από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν για να ανοίξουν ένα καρναβαλικό γλέντι. Όλοι μοιράζονταν ενδιαφέροντα πράγματα και κέρδη στη δουλειά τους, που μας έκαναν να νιώσουμε την ομορφιά της ζωής.

Αυτή η ενδιάμεση περιοδεία μας επέτρεψε να ζήσουμε την άλλη πλευρά της ζωής μετά την πολυάσχολη δουλειά μας. Στη διαδικασία της αίσθησης της ανθρώπινης κουλτούρας, της παρασύρσεως και της αναρρίχησης στα βουνά, όχι μόνο απελευθερώσαμε την πίεση, αλλά και επανεξετάσαμε την αξία της ζωής. Θα αφοσιωθούμε στη δουλειά μας με καλές αναμνήσεις από αυτό το ταξίδι. Είτε πρόκειται για συναρπαστικό ράφτινγκ είτε για αναρρίχηση σε βουνά και απόλαυση καταρρακτών, θα περπατήσουμε χέρι-χέρι, γιατί έχουμε αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα να δημιουργήσουμε από κοινού ένα καλύτερο μέλλον.

20

Ο αεροσυμπιεστής εξοικονόμησης ενέργειας Sazhen ιδρύθηκε το 2009. Η εταιρεία βρίσκεται στη Βιομηχανική Ζώνη της Σαγκάης Jinshan. Η εταιρεία ενσωματώνει έρευνα και ανάπτυξη, κατασκευή, μάρκετινγκ και υπηρεσίες. Είναι κατασκευαστής επωνυμίας που εστιάζει στην εξοικονόμηση ενέργειας συμπιεστές αέρα και έχει διατηρήσει την ικανότητα αύξησης κερδών κορυφαίων βιομηχανιών για πολλά χρόνια. Η εταιρεία δεσμευόταν πάντα να μειώνει το κόστος πεπιεσμένου αέρα των χρηστών σε αυτόν τον κλάδο!

Στο μέλλον, υπό την καθοδήγηση του στόχου "να γίνει η πρώτη μάρκα αεροσυμπιεστών εξοικονόμησης ενέργειας στον κόσμο", η Sazhen θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μειώσουν το κόστος και να αυξήσουν την απόδοση με καλύτερο και πιο εξοικονόμηση ενέργειας εξοπλισμό αεροσυμπιεστών και συνεισφέρουν στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.

21


Προηγ

Το 14ο National Sales Elite Training του Seize College ολοκληρώθηκε στην εντέλεια!

Όλα Επόμενο

Έκθεση | Ο αεροσυμπιεστής εξοικονόμησης ενέργειας Seize εμφανίζεται στην Έκθεση Textile Machinery Shengze

Καυτές κατηγορίες