Όλες οι κατηγορίες
Νεα

Νεα

Το 14ο National Sales Elite Training του Seize College ολοκληρώθηκε στην εντέλεια!

Χρόνος: 2023-07-17 Προβολές: 17
wps1_副本

Το ζεστό καλοκαίρι δεν μπορεί να σταματήσει το πάθος όλων για αυτοβελτίωση. Το πρωί της 15ης Ιουλίου, περισσότεροι από 200 έμποροι και ελίτ πωλήσεων από όλη τη χώρα ήρθαν ομαδικά, προσδοκώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους στην εκπαίδευση, να λύσουν τα προβλήματα των πελατών με πιο επαγγελματικές υπηρεσίες και να δημιουργήσουν περισσότερη αξία για τους πελάτες!

wps2_副本
2

wps4_副本
wps5_副本

Το 14ο National Sales Elite Training του Seize College

wps6_副本

Προκειμένου να προωθηθεί ο πράσινος μετασχηματισμός και ανάπτυξη των βιομηχανικών επιχειρήσεων και να πραγματοποιηθεί η πραγματική μείωση του κόστους των επιχειρήσεων. Το φετινό Seize College παρέχει κυρίως ολόπλευρη συστηματική εκπαίδευση για την ομάδα πωλήσεων μέσω πραγματικών περιπτώσεων όσον αφορά τον τεχνικό μετασχηματισμό εξοικονόμησης ενέργειας, τον σχεδιασμό συστημάτων πελατών και τον τρόπο πώλησης φυσικού αερίου της βιομηχανίας περιπτώσεων έργου.

Εισηγητής: Cheng Hongxing, Γενικός Διευθυντής

wps7_副本

Η εκπαίδευση χωρίζεται σε 22 ομάδες και έχει δημιουργηθεί ένα μπόνους για να τονώσει τον μαθησιακό ενθουσιασμό και την πρωτοβουλία όλων!

wps8_副本
wps9_副本

Επικεντρωθείτε στην ενδυνάμωση, την καινοτομία και την αλλαγή

wps10_副本

Πριν από την επίσημη διάλεξη, ο κ. Cheng τόνισε ότι όλοι πρέπει να ακούσουν προσεκτικά, να συνεχίσουν να μαθαίνουν και να βελτιώνονται με αρχική καρδιά να είναι υπεύθυνοι απέναντι στους πελάτες!

wps11_副本

Με βάση την πολυετή εμπειρία του στο αεροσυμπιεστής βιομηχανία, ο κ. Cheng ανέλυσε τα κοινά προβλήματα εξοικονόμησης ενέργειας στο έργο από τη μια περίπτωση στην άλλη και πώς να σχεδιάσει προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας για να μεγιστοποιήσει τα ενδιαφέροντα των χρηστών και να σπάσει τη συμβατική νοοτροπία στην αγορά, η οποία ωφέλησε πολύ όλους .

Διδασκαλία και διδασκαλία ασκήσεων κατάστασης

wps12_副本

Κάθε επαγγελματική μελέτη είναι μια αυτο-μεταμόρφωση. Μέσω του συνδυασμού πρακτικής και ιδεών, ο κ. Cheng διέδωσε διακριτικά το γνωστικό περιεχόμενο με χιουμοριστική γλώσσα.

Ανοίξτε νέες ιδέες και αναζητήστε νέες ανακαλύψεις στην προπόνηση. Όλη η ατμόσφαιρα εκπαίδευσης ήταν ζεστή και οι ελίτ των πωλήσεων αφοσιώθηκαν με ενθουσιασμό ή άκουγαν με προσοχή ή ενεργά τη συζήτηση, κάτι που άνοιξε νέες ιδέες για δουλειά ενώ απέκτησαν επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες.

Ο κ. Cheng απάντησε υπομονετικά στις ερωτήσεις όλων, αφήστε τον καθένα να συγκρουστεί με τις σπίθες της σκέψης σε συνεχή επικοινωνία και αλληλεπίδραση, να διευρύνει τους ορίζοντές του και να εμβαθύνει την κατανόησή του για τον αέρα συμπιεστής εξοικονόμησης ενέργειας.

Μοιραστείτε, επικοινωνήστε και μεγαλώστε μαζί.

wps13_副本

Εκτός από το ίδιο το εκπαιδευτικό μάθημα, πραγματοποιούνται καθημερινά δραστηριότητες ανταλλαγής και ανταλλαγής και όλοι ανεβαίνουν ενεργά στη σκηνή για να μοιραστούν τις γνώσεις και τα κέρδη τους στην εκπαίδευση και την εμπειρία τους στις πωλήσεις. Συγκεκριμένα, φίλοι αντιπροσώπων είπαν ότι η πλατφόρμα Seize παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε προϊόντα, μάρκες, υπηρεσίες, μετά την πώληση και άλλες πτυχές, και χρησιμοποιεί πραγματικά πρακτικές ενέργειες για να βοηθήσει τους αντιπροσώπους να δημιουργήσουν αξία και να προωθήσουν νέες ανακαλύψεις στον κλάδο των αεροσυμπιεστών!

Η εκπαίδευση ενδυνάμωσης επαγγελματικού μαθήματος που σας έφερε αυτή τη φορά ο κ. Cheng, μέσω ανάλυσης περιπτώσεων κλάδου, πρακτικής επιτόπου, διαδραστικής συζήτησης και άλλων τρόπων διδασκαλίας, σας βοηθά να βελτιώσετε την ολοκληρωμένη ικανότητά σας με σφαιρικό τρόπο και ανυπομονεί για υλοποίηση και υπέροχη ανθοφορία!

wps14_副本

Το 14ο National Sales Elite Training του Seize College στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Αυτή η εκπαίδευση δεν είναι μόνο μια διαδικασία μετάδοσης γνώσεων και δεξιοτήτων, αλλά και μια διαδικασία τόνωσης δυνατοτήτων. Οι συμμετέχοντες είπαν ότι θα εφαρμόσουν ό,τι έμαθαν στην πράξη, θα παρέχουν στους πελάτες πιο ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις στη διαδικασία πωλήσεων και θα κάνουν το κόστος πεπιεσμένο αέρα για χρήστες χαμηλότερα σε αυτόν τον κλάδο! Αφήστε τους πελάτες να συνεχίσουν να επωφελούνται, να αναπτύξουν win-win με την εταιρεία και να προχωρήσουν μπροστά!


Προηγ

Το καλοκαίρι είναι καυτό, ποια θέματα πρέπει να προσέξουμε στη διαχείριση αεροσυμπιεστών εξοικονόμησης ενέργειας; Ένα άρθρο σου λέει!

Όλα Επόμενο

Το 2023, η ενδιάμεση συνάντηση του αεροσυμπιεστή εξοικονόμησης ενέργειας Sazhen και η ομαδική περιοδεία κτιρίου στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία!

Καυτές κατηγορίες