toate categoriile
Noutăţi

Noutăţi

În 2023, întâlnirea de la jumătatea anului a compresorului de aer cu economie de energie Sazhen și turul de clădire a grupului au fost un succes complet!

Ora: 2023-07-11 Accesări: 32

În acest iulie pasionat, aproape 400 de angajați ai Sazhen Compresor de aer cu economie de energie și familiile lor s-au adunat la Taizhou pentru a începe Conferința de la jumătatea anului 2023 a Sazhen pentru economisirea energiei Compresor de aer și turul de la jumătatea anului pentru toți angajații!

Cu aceeași speranță și entuziasm ca în mijlocul verii, mergem cu toții într-o nouă călătorie care va fi la înălțimea tinereții și transpirației noastre. Cheng Hongxing, directorul general al compresoarelor de aer cu economisire a energiei Sazhen, Liao Tieqiang, vicepreședintele centrului de produse, Yu Xiujuan, vicepreședintele centrului de operare, și peste 300 de lideri și angajați ai companiei au participat la întâlnire.

La 8:30 dimineața, pe 8 iulie 2023, a avut loc măreț ședința de la jumătatea anului a compresoarelor de aer cu economie de energie Sazhen!

1

Compresor de aer cu economisire a energiei Sazhen reuniune rezumată la mijlocul anului ceremonia de premiere a momentului de glorie

În atenția publicului și în aplauze calde, Cheng Hongxing, directorul general al Sazhen Energy-saving Air Compressor, a anunțat câștigătorul PK al ligii regionale în prima jumătate a anului: echipa câștigătoare și a prezentat personal premiul. Acest premiu nu este doar o afirmare a trecutului echipei câștigătoare, ci și o așteptare și o încurajare pentru viitorul lor.

2

Desigur, acest lucru îi inspiră și pe jucătorii echipei campioane să câștige campionatul, indicând faptul că performanța din a doua jumătate a anului va depăși cu siguranță echipa câștigătoare, va obține campionatul și va crea mai multă glorie companiei.

3

Directorii diferitelor zone de război au strigat sloganuri puternice, unul după altul, cu mare elan, și au strigat jurămintele clatane ale elitelor din Sazhen, care au arătat și încrederea tuturor în câștigarea golului PK în a doua jumătate a anului.

4

Partajarea managementului lui Cheng zong

5

Domnul Cheng a ținut un discurs pe scenă. În primul rând, a trecut în revistă realizările îmbucurătoare în toate aspectele dezvoltării companiei în prima jumătate a anului 2023, în special atingerea obiectivelor de performanță dincolo de standard, care nu puteau fi separate de munca asiduă a tuturor angajaților. Va multumesc tuturor!

6

A doua jumătate a anului este un nou punct de plecare și o nouă călătorie. Directorul general Cheng a stabilit și planificat direcția de dezvoltare a companiei în a doua jumătate a anului și a formulat indicatori de evaluare care să solicite și să motiveze toate departamentele funcționale să efectueze cu seriozitate activitatea în a doua jumătate a anului, să depună eforturi pentru a atinge obiectivul anual bine, și încurajează-i pe toată lumea să țină pasul.

Rezumat al liderilor seniori ai Sazhen

7

Siguranța în producție este baza pentru a face bine toate lucrările și este, de asemenea, o garanție importantă pentru dezvoltarea întreprinderilor. Domnul Liao a subliniat necesitatea de a consolida conștientizarea siguranței personale și de a pune siguranța în producție într-o poziție importantă, mai ales acum că compania se află într-o perioadă de dezvoltare rapidă și comenzile clienților curg în mod constant. Toată lumea trebuie să facă toată munca într-un mod practic și să ofere clienților produse și servicii mai bune, de bună calitate și cantitate!

8

Domnul Yu a spus că succesul este ambiție și excelența este urmărire. Excelența și onoarea vor aparține mereu neîncetaților luptători, dar și avangardei deschiderii pieței. Sistemul de operare ar trebui să depună toate eforturile pentru a produce rezultate și să împuternicească toate departamentele noastre, iar noi vom lucra împreună pentru a promova dezvoltarea companiei!

9

La întâlnirea raportului de la jumătatea anului a liderilor de mijloc și superiori ai Compresorului de aer Sazhen cu economie de energie, toată lumea a raportat despre finalizarea lucrărilor principale în prima jumătate a anului 2023, a expus în mod cuprinzător responsabilitățile postului, finalizarea indicatorilor, dezvoltarea cheie a muncii și alte aspecte , și a planificat științific obiectivele planificate, activitatea cheie și măsurile de management pentru a doua jumătate a anului.

Moment de călătorie a compresorului de aer cu economie de energie Sazhen

Pentru a îmbogăți viața culturală amatoare a angajaților, pentru a crește coeziunea și spiritul de echipă al angajaților și pentru a se dedica muncii și vieții cu mai mult entuziasm și spirit, Sazhen Energy-saving Air Compressor a organizat special această activitate de construire a grupului pentru toți angajații: Muntele Tiantai ( o atracție turistică națională de nivel 5A), cu accent deosebit pe călătoriile cu membrii familiei! Ne-am îmbarcat în această călătorie cu drifting și alpinism ca temă cu mare așteptare!

10

Începeți o călătorie care spune du-te și du-te.

Punch in: orașul natal al lui Jigong

11

Oamenii sazhen cărora nu le place driftingul au venit în „orașul natal al lui Jigong” și au simțit că mintea lui Jigong „slujește publicul din toată inima și este altruist fără mine”. În special, spiritul de a-i ajuta pe ceilalți și de a fi amabil coincide cu conceptul de „a fi amabil” susținut de compresorul de aer economisitor de energie al domnului Sa Zhen.

Punch in: Tiantai Feiteng Gorge rafting

O vară fără drifting este incompletă!

12

Toată lumea și-a îmbrăcat veste de salvare, căști și bărci de cauciuc și au trecut prin apa limpede. Cu viteza apei, am râs, am țipat și am experimentat o emoție și distracție fără precedent. Peisajul frumos de-a lungul drumului ne face să ne simțim relaxați și fericiți ca și cum am fi într-un pergament cu imagini.

Punch in: Cascada Muntelui Tiantai

13

La poalele muntelui, ne-am uitat în sus, iar cascada a zburat în jos, magnifică și incomparabilă.

14

În timp ce se bucura de peisajul frumos, tot personalul s-a îndreptat spre vârful muntelui. Oboseala de pe drum a fost înlocuită de distracția de a urca. Nu numai că ne-am bucurat de peisajul frumos al naturii, dar am sporit și sentimentele dintre echipele din acest proces.

15

16

17

18

Cină cu compresor de aer economic Sazhen

19

Oamenii sazhen din întreaga lume s-au adunat pentru a deschide un sărbătoare de carnaval. Toată lumea a împărtășit lucruri interesante și câștiguri în munca lor, ceea ce ne-a făcut să simțim frumusețea vieții.

Acest turneu de la jumătatea anului ne-a permis să experimentăm cealaltă parte a vieții după munca noastră aglomerată. În procesul de simțire a culturii umane, în derivă și urcat pe munți, nu numai că am eliberat presiunea, dar am reexaminat și valoarea vieții. Ne vom dedica muncii noastre cu amintiri bune din această călătorie. Fie că este vorba de rafting interesant sau de escaladarea munților și de a ne bucura de cascade, vom merge mână în mână, pentru că avem încredere și hotărâre de a crea împreună un viitor mai bun.

20

Compresorul de aer cu economie de energie Sazhen a fost înființat în 2009. Compania este situată în zona industrială Shanghai Jinshan. Compania integrează cercetare și dezvoltare, producție, marketing și servicii. Este un producător de marcă care se concentrează pe economisirea energiei aer compresoare și a menținut de mulți ani capacitatea de creștere a profitului din industriile de vârf. Compania s-a angajat întotdeauna să reducă costurile cu aerul comprimat ale utilizatorilor în această industrie!

În viitor, sub îndrumarea obiectivului de „a deveni marca de primă clasă de compresoare de aer cu economie de energie din lume”, Sazhen va ajuta întreprinderile să reducă costurile și să crească eficiența cu echipamente de compresoare de aer mai bune și mai economice, și contribuie la dezvoltarea socială și economică.

21


Anterior

Al 14-lea Training Național de Elită în Vânzări de la Seize College s-a încheiat cu perfecțiune!

TOATE Pagina Următoare →

Expoziție | Compresorul de aer cu economie de energie Seize apare la Expoziția de mașini textile Shengze

Categorii fierbinți