Всички категории
Статии

Статии

През 2023 г. срещата по средата на годината на енергоспестяващия въздушен компресор Sazhen и обиколката на груповата сграда бяха пълен успех!

Време: 2023-07-11 Хитове : 33

В този страстен юли близо 400 служители на Сажен Енергоспестяващ въздушен компресор и техните семейства се събраха в Тайджоу, за да започнат 2023 г. по средата на годишната конференция на Sazhen Energy Saving Компресор за въздух и междинната обиколка за всички служители!

Със същата надежда и ентусиазъм, както през лятото, тръгваме всички към ново пътуване, което ще оправдае нашата младост и пот. Cheng Hongxing, генерален мениджър на енергоспестяващия въздушен компресор Sazhen, Liao Tieqiang, вицепрезидент на продуктовия център, Yu Xiujuan, вицепрезидент на оперативния център, и повече от 300 основни лидери и служители на компанията присъстваха на срещата.

В 8:30 сутринта на 8 юли 2023 г. се проведе грандиозно междинната среща на енергоспестяващия въздушен компресор Sazhen!

1

Sazhen енергоспестяващ въздушен компресор в средата на годината, обобщена среща, слава, момент, церемония по награждаване

При вниманието на публиката и горещите аплодисменти, Cheng Hongxing, генерален мениджър на Sazhen Energy-saving Air Compressor, обяви PK победителя в регионалната лига през първата половина на годината: отборът победител, и лично връчи наградата. Тази награда е не само потвърждение за миналото на отбора победител, но и очакване и насърчение за тяхното бъдеще.

2

Разбира се, това също вдъхновява играчите на шампионския отбор да спечелят шампионата, което показва, че представянето през втората половина на годината определено ще надмине победителя, ще постигне шампионата и ще създаде повече слава за компанията.

3

Директорите на различни военни зони извикаха гръмки лозунги, един след друг с голяма инерция, и извикаха дрънкащите клетви на саженските елити, което също показа увереността на всички в спечелването на целта на PK през втората половина на годината.

4

Споделяне на управлението на Cheng zong

5

Г-н Ченг изнесе реч на сцената. На първо място, той направи преглед на удовлетворяващите постижения във всички аспекти на развитието на компанията през първата половина на 2023 г., особено постигането на цели за изпълнение извън стандарта, които не могат да бъдат отделени от упоритата работа на всички служители. Благодаря на всички ви!

6

Втората половина на годината е нова отправна точка и ново пътуване. Генералният мениджър Ченг изложи и планира посоката на развитие на компанията през втората половина на годината и формулира показатели за оценка, които да изискват и мотивират всички функционални отдели да извършват сериозно работата през втората половина на годината, да се стремят да постигнат годишната цел добре, и насърчете всички да поддържат инерцията.

Резюме на висшите лидери на Сажен

7

Безопасността в производството е в основата на доброто извършване на цялата работа, а също така е важна гаранция за развитието на предприятията. Г-н Liao подчерта необходимостта от повишаване на осведомеността за личната безопасност и поставяне на безопасността в производството на важна позиция, особено сега, когато компанията е в период на бързо развитие и поръчките на клиентите непрекъснато текат. Всеки трябва да върши цялата работа по разумен начин и да предоставя на клиентите по-добри продукти и услуги с добро качество и количество!

8

Г-н Ю каза, че успехът е амбиция, а съвършенството е преследване. Превъзходството и честта винаги ще принадлежат на непрестанните борци, но също и на авангарда на отварянето на пазара. Операционната система трябва да даде всичко от себе си, за да изведе и даде възможност на всички наши отдели и ние ще работим заедно, за да насърчим развитието на компанията!

9

На междинната отчетна среща на средните и висшите ръководители на енергоспестяващия въздушен компресор Sazhen всички докладваха за основното завършване на работата през първата половина на 2023 г., изчерпателно изложиха отговорностите на работата, изпълнението на индикаторите, развитието на ключовата работа и други аспекти , и научно планира планираните цели, ключови дейности и мерки за управление за втората половина на годината.

Sazhen енергоспестяващ въздушен компресор пътуване момент

За да обогати аматьорския културен живот на служителите, да повиши сплотеността и екипния дух на служителите и да се отдаде на работата и живота си с повече ентусиазъм и дух, енергоспестяващият въздушен компресор Sazhen специално организира тази дейност за групово изграждане за всички служители: Tiantai Mountain ( национална туристическа атракция от ниво 5A), със специален акцент върху пътуването с членове на семейството! Започнахме това пътуване с дрифт и планинско катерене като тема с големи очаквания!

10

Започнете пътуване, което казва тръгвай и тръгвай.

Удар: родният град на Jigong

11

Хората от Sazhen, които не обичат дрифта, дойдоха в „родния град на Jigong“ и усетиха ума на Jigong да „служи на обществото от все сърце и да бъде алтруистичен без мен“. По-специално, духът да помагаш на другите и да бъдеш добър съвпада с концепцията за „бъди добър“, застъпена от енергоспестяващия въздушен компресор на г-н Sa Zhen.

Удар в: Tiantai Feiteng Gorge рафтинг

Едно лято без дрифтове е непълно!

12

Всички сложиха спасителни жилетки, шлемове и гумени лодки и се запътиха през кристално чистата вода. Със скоростта на водата ние се смеехме, крещяхме и изживявахме невиждано вълнение и забавление. Красивата природа по пътя ни кара да се чувстваме спокойни и щастливи, сякаш сме в свитък с картини.

Удар: планински водопад Tiantai

13

В подножието на планината погледнахме нагоре и водопадът полетя надолу, великолепен и несравним.

14

Докато се наслаждаваха на красивата природа, целият персонал се отправи към върха на планината. Умората по пътя беше заменена от удоволствието от катеренето. Ние не само се наслаждавахме на красивата природа, но и засилихме чувствата между екипите в процеса.

15

16

17

18

Сажен енергоспестяващ въздушен компресор вечеря

19

Саженци от цял ​​свят се събраха, за да открият карнавален празник. Всеки сподели интересни неща и придобивки в работата си, които ни накараха да усетим красотата на живота.

Това турне в средата на годината ни позволи да изпитаме другата страна на живота след натоварената ни работа. В процеса на усещане на човешката култура, плаване и изкачване на планини, ние не само освободихме напрежението, но и преразгледахме стойността на живота. Ще се отдадем на работата си с добри спомени от това пътуване. Независимо дали става въпрос за вълнуващ рафтинг или изкачване на планини и наслаждаване на водопади, ние ще вървим ръка за ръка, защото имаме увереност и решителност да създадем заедно по-добро бъдеще.

20

Енергоспестяващият въздушен компресор Sazhen е създаден през 2009 г. Компанията се намира в индустриалната зона Jinshan в Шанхай. Компанията интегрира научноизследователска и развойна дейност, производство, маркетинг и обслужване. Това е производител на марка, фокусиран върху енергоспестяването въздушни компресори и поддържа способността за растеж на печалбата на водещи индустрии в продължение на много години. Компанията винаги се е ангажирала да намали разходите за сгъстен въздух на потребителите в тази индустрия!

В бъдеще, под ръководството на целта "да се превърнем в първокласна марка енергоспестяващи въздушни компресори в света", Sazhen ще помогне на предприятията да намалят разходите и да увеличат ефективността с по-добро и по-енергоспестяващо оборудване за въздушни компресори, и допринасят за социалното и икономическо развитие.

21


Предишна

14-тото национално обучение за търговски елит на Seize College завърши перфектно!

Всички Напред

Изложба | Енергоспестяващ въздушен компресор Seize се появява на изложението за текстилни машини Shengze

Горещи категории