Всички категории
Статии

Статии

14-тото национално обучение за търговски елит на Seize College завърши перфектно!

Време: 2023-07-17 Хитове : 19
wps1_副本

Горещото лято не може да спре страстта на всички към самоусъвършенстване. Сутринта на 15 юли повече от 200 дилъри и търговски елити от цялата страна дойдоха на тълпи, очаквайки да пробият себе си в обучението, да решат проблемите на клиентите с по-професионални услуги и да създадат повече стойност за клиентите!

wps2_副本
图片 2

wps4_副本
wps5_副本

14-то национално обучение за елитни продажби на Seize College

wps6_副本

За да се насърчи зелената трансформация и развитието на индустриалните предприятия и да се реализира реалното намаляване на разходите на предприятията. Тазгодишният Seize College основно осигурява цялостно систематично обучение за екипа по продажбите чрез реални случаи по отношение на енергоспестяваща техническа трансформация, проектиране на клиентски схеми и режим на продажба на газ в индустрията за проекти.

Лектор: Cheng Hongxing, генерален мениджър

wps7_副本

Обучението е разделено на 22 групи и е създаден бонус фонд, който да стимулира учебния ентусиазъм и инициативност на всеки!

wps8_副本
wps9_副本

Съсредоточете се върху овластяването, иновациите и промяната

wps10_副本

Преди официалната лекция, г-н Ченг подчерта, че всеки трябва да слуша внимателно, да продължава да учи и да се усъвършенства с първоначалното сърце на отговорност към клиентите!

wps11_副本

Въз основа на дългогодишния си опит в въздушен компресор индустрията, г-н Ченг анализира често срещаните проблеми с енергоспестяването в проекта от един случай на друг и как да проектира енергоспестяващи схеми, за да максимизира интересите на потребителите и да наруши конвенционалното мислене на пазара, което донесе голяма полза на всички .

Преподаване и преподаване на ситуационни тренировки

wps12_副本

Всяко професионално обучение е самотрансформация. Чрез комбинацията от практика и идеи г-н Ченг неусетно разпространява съдържанието на знанието с хумористичен език.

Отворете нови идеи и потърсете нови пробиви в обучението. Цялата атмосфера на обучението беше топла, а търговските елити се отдадоха ентусиазирано, или слушаха внимателно или активно обсъждаха, което отвори нови идеи за работа, докато трупаше професионални знания и умения.

Г-н Ченг търпеливо отговори на въпросите на всички, позволи на всеки да се сблъска с искрите на мисленето в постоянна комуникация и взаимодействие, да разшири хоризонтите си и да задълбочи разбирането си за въздуха компресор пестене на енергия.

Споделяйте, общувайте и растете заедно.

wps13_副本

В допълнение към самия курс на обучение всеки ден се провеждат дейности за обмен и споделяне и всеки активно излиза на сцената, за да сподели своите прозрения и печалби от обучението и своя опит в продажбите. По-специално, приятели дилъри казаха, че платформата Seize предоставя цялостна поддръжка в продукти, марки, услуги, следпродажбено обслужване и други аспекти и наистина използва практически действия, за да помогне на дилърите да създадат стойност и да популяризират нови пробиви в индустрията на въздушните компресори!

Професионалното обучение за овластяване, което г-н Ченг ви предостави този път чрез анализ на казуси в индустрията, практика на място, интерактивна дискусия и други режими на преподаване, ви помага да подобрите цялостната си способност по всеобхватен начин и очаква с нетърпение вашето изпълнение и прекрасен цъфтеж!

wps14_副本

14-тото национално обучение за търговски елит на Seize College беше пълен успех. Това обучение е не само процес на предаване на знания и умения, но и процес на стимулиране на потенциала. Участниците казаха, че ще приложат наученото на практика, ще предоставят по-добре на клиентите по-изчерпателни и професионални решения в процеса на продажба и ще направят разходите за Сгъстен въздух за потребители по-ниско в тази индустрия! Нека клиентите продължат да се възползват, печелившо развитие с компанията и крачка напред!


Предишна

Лятото е горещо, на какво трябва да се обърне внимание при управлението на енергоспестяващи въздушни компресори? Една статия ви казва!

Всички Напред

През 2023 г. срещата по средата на годината на енергоспестяващия въздушен компресор Sazhen и обиколката на груповата сграда бяха пълен успех!

Горещи категории