alla kategorier
Nyheter

Nyheter

År 2023 var halvårsmötet för Sazhen energibesparande luftkompressor och gruppbyggeturen en fullständig framgång!

Tid: 2023-07-11 Träffar: 33

I denna passionerade juli, nästan 400 anställda i Sazhen Energisnål luftkompressor och deras familjer samlades i Taizhou för att starta halvårskonferensen 2023 för Sazhen Energy Saving Luftkompressor och halvårsturnén för alla anställda!

Med samma hopp och entusiasm som i midsommar går vi alla ut på en ny resa som kommer att leva upp till vår ungdom och svett. Cheng Hongxing, chef för Sazhen energibesparande luftkompressor, Liao Tieqiang, vice vd för produktcentret, Yu Xiujuan, vice vd för operationscentret, och mer än 300 kärnledare och anställda i företaget deltog i mötet.

Klockan 8 den 30 juli 8 hölls halvårsmötet för Sazhen energibesparande luftkompressor storslaget!

1

Sazhen energibesparande luftkompressor halvårsskiftet sammanfattning möte ära ögonblick prisutdelning

I publikens uppmärksamhet och varma applåder tillkännagav Cheng Hongxing, general manager för Sazhen Energy-saving Air Compressor, PK-vinnaren av den regionala ligan under första halvåret: det vinnande laget, och delade ut priset personligen. Denna utmärkelse är inte bara en bekräftelse på det vinnande lagets förflutna, utan också en förväntning och uppmuntran för deras framtid.

2

Naturligtvis inspirerar detta också spelarna i mästarlaget att vinna mästerskapet, vilket indikerar att prestationen under andra halvan av året definitivt kommer att överträffa det vinnande laget, uppnå mästerskapet och skapa mer ära för företaget.

3

Direktörerna för olika krigszoner ropade högljudda slagord, den ena efter den andra med stor fart, och skrek ut sazhenska elitens klanglöften, som också visade allas förtroende för att vinna PK-målet under andra halvan av året.

4

Cheng zongs ledningsdelning

5

Cheng höll ett tal på scenen. Först och främst gick han igenom de glädjande prestationerna i alla aspekter av företagets utveckling under första halvåret 2023, särskilt uppnåendet av prestationsmål utöver standarden, som inte kunde skiljas från alla anställdas hårda arbete. Tack allihopa!

6

Andra halvan av året är en ny startpunkt och en ny resa. General Manager Cheng lade upp och planerade företagets utvecklingsriktning under andra halvåret och formulerade bedömningsindikatorer för att kräva och motivera alla funktionella avdelningar att på allvar utföra arbetet under andra halvan av året, sträva efter att uppnå det årliga målet väl, och uppmuntra alla att hålla farten uppe.

Sammanfattning av högre ledare i Sazhen

7

Säkerhet i produktionen är grunden för att göra allt arbete väl, och det är också en viktig garanti för utvecklingen av företag. Liao betonade behovet av att stärka den personliga säkerhetsmedvetenheten och sätta säkerheten i produktionen i en viktig position, särskilt nu när företaget befinner sig i en period av snabb utveckling och kundernas beställningar ständigt flödar. Alla ska göra allt arbete på ett jordnära sätt och ge kunderna bättre produkter och tjänster med bra kvalitet och kvantitet!

8

Mr Yu sa att framgång är ambition och att excellens är strävan. Förträfflighet och ära kommer alltid att tillhöra de oförtröttliga kämparna, men också till förtruppen för att öppna upp marknaden. Operativsystemet bör gå allt för att producera och stärka alla våra avdelningar, och vi kommer att arbeta tillsammans för att främja utvecklingen av företaget!

9

Vid halvårsrapportmötet för mellan- och högre ledare för Sazhen Energy-saving Air Compressor, rapporterade alla om det huvudsakliga arbetets slutförande under första halvåret 2023, redogjorde utförligt för arbetsansvar, indikatorer för slutförande, nyckelarbetesutveckling och andra aspekter , och vetenskapligt planerade de planerade målen, nyckelarbetet och förvaltningsåtgärderna för andra halvåret.

Sazhen energibesparande luftkompressor färdmoment

För att berika medarbetarnas amatörkulturliv, öka medarbetarnas sammanhållning och laganda och ägna sig åt arbete och liv med mer entusiasm och anda, organiserade Sazhen Energy-saving Air Compressor denna gruppbyggande aktivitet för alla anställda: Tiantai Mountain ( en nationell turistattraktion på 5A-nivå), med särskild tonvikt på att resa med familjemedlemmar! Vi gav oss ut på denna resa med drifting och bergsklättring som tema med stor förväntan!

10

Börja en resa som säger gå och gå.

Punch in: Jigongs hemstad

11

Sazhen-folk som inte gillar drifting kom till "Jigongs hemstad" och kände Jigongs sinne att "tjäna allmänheten helhjärtat och vara altruistisk utan mig". I synnerhet sammanfaller andan av att hjälpa andra och att vara snäll med konceptet "att vara snäll" som förespråkas av Mr. Sa Zhens energibesparande luftkompressor.

Punch in: Tiantai Feiteng Gorge forsränning

En sommar utan drift är ofullständig!

12

Alla tog på sig flytvästar, hjälmar och gummibåtar och pendlade genom det kristallklara vattnet. Med vattnets hastighet skrattade, skrek vi och upplevde en aldrig tidigare skådad spänning och kul. Det vackra landskapet längs vägen gör att vi känner oss avslappnade och glada som om vi befann oss i en bildrulle.

Punch in: Tiantai Mountain Waterfall

13

Vid foten av berget tittade vi upp, och vattenfallet flög ner, magnifikt och makalöst.

14

Medan de njöt av det vackra landskapet gick all personal mot toppen av berget. Tröttheten på vägen ersattes av det roliga med att klättra. Vi njöt inte bara av den vackra naturen utan förstärkte också känslorna mellan teamen under processen.

15

16

17

18

Sazhen energibesparande luftkompressor middag

19

Sazhen-folk från hela världen samlades för att öppna en karnevalsfest. Alla delade med sig av intressanta saker och vinster i sitt arbete, vilket fick oss att känna livets skönhet.

Denna halvårsturné tillät oss att uppleva den andra sidan av livet efter vårt hektiska arbete. I processen att känna mänsklig kultur, driva och klättra i berg, släppte vi inte bara trycket, utan undersökte också livets värde. Vi kommer att ägna oss åt vårt arbete med goda minnen från denna resa. Oavsett om det är spännande forsränning eller att klättra i berg och njuta av vattenfall, kommer vi att gå hand i hand, eftersom vi har självförtroende och beslutsamhet att tillsammans skapa en bättre framtid.

20

Sazhen energibesparande luftkompressor grundades 2009. Företaget är beläget i Shanghai Jinshan Industrial Zone. Företaget integrerar forskning och utveckling, tillverkning, marknadsföring och service. Det är en varumärkestillverkare som fokuserar på energibesparing luftkompressorer och har bibehållit vinsttillväxtförmågan hos ledande industrier i många år. Företaget har alltid varit engagerat i att göra användarnas kostnader för tryckluft lägre i denna bransch!

I framtiden, under ledning av målet att "bli det förstklassiga märket av energibesparande luftkompressorer i världen", kommer Sazhen att hjälpa företag att minska kostnaderna och öka effektiviteten med bättre och mer energibesparande luftkompressorutrustning, och bidra till social och ekonomisk utveckling.

21


Föregående

Den 14:e National Sales Elite Training av Seize College slutade i perfektion!

Alla Nästa

Utställning | Seize energisparande luftkompressor visas på Shengze Textile Machinery Exhibition

Heta kategorier