alla kategorier
Nyheter

Nyheter

Den 14:e National Sales Elite Training av Seize College slutade i perfektion!

Tid: 2023-07-17 Träffar: 19
wps1_副本

Den varma sommaren kan inte stoppa allas passion för självförbättring. På morgonen den 15 juli kom mer än 200 återförsäljare och säljeliter från hela landet i massor och förväntade sig att slå igenom själva i utbildning, lösa kundernas problem med mer professionella tjänster och skapa mer värde för kunderna!

wps2_副本
图片 2

wps4_副本
wps5_副本

Den 14:e National Sales Elite Training of Seize College

wps6_副本

För att främja den gröna omvandlingen och utvecklingen av industriföretag och realisera företagens verkliga kostnadsminskning. Årets Seize College tillhandahåller huvudsakligen allsidig systematisk utbildning för säljteamet genom verkliga fall när det gäller energibesparande teknisk transformation, design av kundschema och gasförsäljningsläge för projektcasebranschen.

Föreläsare: Cheng Hongxing, General Manager

wps7_副本

Utbildningen är uppdelad i 22 grupper, och en bonuspool inrättas för att stimulera allas lärandeentusiasm och initiativförmåga!

wps8_副本
wps9_副本

Fokus på empowerment, innovation och förändring

wps10_副本

Innan den officiella föreläsningen betonade Cheng att alla måste lyssna noga, fortsätta lära sig och förbättra sig själva med ett första hjärta av att vara ansvarsfulla gentemot kunderna!

wps11_副本

Baserat på hans många års erfarenhet inom luftkompressor industrin analyserade Cheng de vanliga energisparproblemen i projektet från ett fall till ett annat, och hur man utformar energisparsystem för att maximera användarnas intressen och bryta den konventionella tänkande kognitionen på marknaden, vilket gynnade alla mycket .

Undervisning och undervisning av situationsövningar

wps12_副本

Varje yrkesstudie är en självförvandling. Genom kombinationen av praktik och idéer spred Cheng kunskapsinnehållet subtilt med humoristiskt språk.

Öppna upp nya idéer och sök nya genombrott inom träning. Hela träningsatmosfären var varm och säljeliten ägnade sig entusiastiskt eller lyssnade uppmärksamt eller aktivt diskuterade, vilket öppnade för nya idéer för arbetet samtidigt som de fick yrkeskunskaper och färdigheter.

Herr Cheng svarade tålmodigt på allas frågor, lät alla kollidera med gnistor av tänkande i ständig kommunikation och interaktion, vidga sina vyer och fördjupa sin förståelse för luft kompressor energi sparande.

Dela, kommunicera och växa tillsammans.

wps13_副本

Utöver själva utbildningen hålls utbytes- och delningsaktiviteter varje dag och alla ställer sig aktivt på scenen för att dela med sig av sina insikter och vinster inom utbildning och sin försäljningserfarenhet. Speciellt sa återförsäljarvänner att Seize-plattformen ger allsidig support i produkter, varumärken, tjänster, efterförsäljning och andra aspekter, och den använder verkligen praktiska åtgärder för att hjälpa återförsäljare att skapa värde och främja nya genombrott inom luftkompressorindustrin!

Den professionella kursbemyndigandeutbildningen som Mr. Cheng gav dig den här gången, genom branschfallsanalys, praktik på plats, interaktiv diskussion och andra undervisningssätt, hjälper dig att förbättra din övergripande förmåga på ett allsidigt sätt och ser fram emot din genomförande och underbar blomning!

wps14_副本

Den 14:e National Sales Elite Training av Seize College var en fullständig framgång. Denna utbildning är inte bara en process för att förmedla kunskap och färdigheter, utan också en process för att stimulera potential. Deltagarna har sagt att de kommer att omsätta det de har lärt sig i praktiken, bättre ge kunderna mer omfattande och professionella lösningar i säljprocessen och göra kostnaden för komprimerad luft för användare lägre i denna bransch! Låt kunderna fortsätta att dra nytta, win-win utveckling med företaget, och kliv framåt!


Föregående

Sommaren är varm, vilka frågor bör uppmärksammas vid hantering av energibesparande luftkompressorer? En artikel berättar!

Alla Nästa

År 2023 var halvårsmötet för Sazhen energibesparande luftkompressor och gruppbyggeturen en fullständig framgång!

Heta kategorier