Visas kategorijas
Jaunumi

Jaunumi

2023. gadā Sazhen enerģijas taupīšanas gaisa kompresora gada vidus tikšanās un grupas veidošanas tūre bija pilnībā veiksmīga!

Laiks: 2023-07-11 Rezultāti: 32

Šajā kaislīgajā jūlijā gandrīz 400 Sazhen darbinieku Enerģiju taupošs gaisa kompresors un viņu ģimenes pulcējās Taidžou, lai sāktu 2023. gada Sazhen enerģijas taupīšanas gada vidus konferenci Gaisa kompresors un gada vidus tūre visiem darbiniekiem!

Ar tādu pašu cerību un entuziasmu kā Jāņos, mēs visi dodamies uz jaunu ceļu, kas attaisnos mūsu jaunību un sviedri. Sanāksmē piedalījās Sazhen enerģijas taupīšanas gaisa kompresora ģenerāldirektors Čens Honsjins, produktu centra viceprezidents Liao Tiecjans, operāciju centra viceprezidents Ju Sjudžuans un vairāk nekā 300 uzņēmuma galveno vadītāju un darbinieku.

8. gada 30. jūlijā plkst. 8:2023 Sazhen enerģijas taupīšanas gaisa kompresora gada vidus sanāksme tika noturēta grandioza!

1

Sazhen enerģijas taupīšanas gaisa kompresors gada vidus kopsavilkuma sanāksme godības brīža apbalvošanas ceremonija

Skatītāju uzmanības un sirsnīgu aplausu klātbūtnē Sazhen Energy-saving Air Compressor ģenerālmenedžeris Čens Hunsins paziņoja par reģionālās līgas pirmā pusgada PK uzvarētāju: uzvarētāju komandu un personīgi pasniedza balvu. Šī balva ir ne tikai uzvarētāju komandas pagātnes apliecinājums, bet arī cerības un iedrošinājums viņu nākotnei.

2

Tas, protams, iedvesmo arī čempionvienības spēlētājus uzvarēt čempionātā, norādot, ka sniegums otrajā pusgadā noteikti pārspēs uzvarētāju komandu, sasniegs čempionātu un radīs uzņēmumam vairāk slavas.

3

Dažādu karadarbības zonu direktori viens pēc otra ar lielu sparu izkliedza skaļus saukļus un izkliedza Sazhen elites klanu solījumus, kas arī liecināja par ikviena pārliecību izcīnīt PK vārtus gada otrajā pusē.

4

Cheng Zong vadības koplietošana

5

Čen kungs uz skatuves teica runu. Pirmkārt, viņš apskatīja iepriecinošos sasniegumus visos uzņēmuma attīstības aspektos 2023. gada pirmajā pusē, īpaši par standartu pārsniedzošo darbības mērķu sasniegšanu, ko nevarēja nošķirt no visu darbinieku smagā darba. Paldies jums visiem!

6

Gada otrā puse ir jauns sākuma punkts un jauns ceļojums. Ģenerāldirektors Čens izstrādāja un plānoja uzņēmuma attīstības virzienu gada otrajā pusē, kā arī formulēja novērtējuma rādītājus, lai pieprasītu un motivētu visas funkcionālās nodaļas gada otrajā pusē nopietni veikt darbu, censties sasniegt gada mērķi. labi, un mudiniet visus turpināt tempu.

Sazhen vecāko vadītāju kopsavilkums

7

Drošība ražošanā ir pamats visu darbu kvalitatīvai veikšanai, un tā ir arī svarīga garantija uzņēmumu attīstībai. Liao kungs uzsvēra, ka ir jāstiprina personīgās drošības apziņa un svarīga vieta drošībai ražošanā, īpaši tagad, kad uzņēmums ir straujas attīstības periodā un klientu pasūtījumi nepārtraukti plūst. Ikvienam ir jādara viss darbs piezemētā veidā un jānodrošina klientiem labāki produkti un pakalpojumi labā kvalitātē un kvantitātē!

8

Ju kungs teica, ka veiksme ir ambīcijas un izcilība ir tiekšanās. Izcilība un gods vienmēr piederēs nerimstošajiem cīnītājiem, kā arī tirgus atvēršanas avangardam. Operētājsistēmai ir jāpieliek visas pūles un jādod iespējas visiem mūsu departamentiem, un mēs strādāsim kopā, lai veicinātu uzņēmuma attīstību!

9

Sazhen enerģijas taupīšanas gaisa kompresora vidējā un vecāko vadītāju gada vidus pārskata sanāksmē visi ziņoja par galveno darbu pabeigšanu 2023. gada pirmajā pusē, vispusīgi izklāstīja darba pienākumus, rādītāju izpildi, galvenos darba attīstības aspektus un citus aspektus. , un zinātniski plānoja plānotos mērķus, galvenos darbus un vadības pasākumus gada otrajam pusgadam.

Sazhen enerģijas taupīšanas gaisa kompresora braukšanas moments

Lai bagātinātu darbinieku amatieru kultūras dzīvi, palielinātu darbinieku saliedētību un komandas garu un ar lielāku entuziasmu un garu nodotos darbam un dzīvei, Sazhen Energy-saving Air Compressor īpaši organizēja šo grupu veidošanas aktivitāti visiem darbiniekiem: Tiantai Mountain ( valsts 5A līmeņa tūrisma objekts), īpašu uzsvaru liekot uz ceļošanu ar ģimenes locekļiem! Mēs uzsākām šo ceļojumu ar dreifēšanu un kāpšanu kalnos kā tēmu ar lielām cerībām!

10

Sāciet ceļojumu, kurā teikts, ka ej un ej.

Ieduriet: Džigunga dzimtajā pilsētā

11

Sazhen cilvēki, kuriem nepatīk dreifēšana, ieradās "Džigunas dzimtajā pilsētā" un sajuta Džiguns prātu "kalpot sabiedrībai no visas sirds un būt altruistiski bez manis". Jo īpaši, palīdzot citiem un būt laipnam garam sakrīt ar jēdzienu “būt laipnam”, ko atbalsta Sa Džena kunga enerģiju taupošais gaisa kompresors.

Punch in: Tiantai Feiteng Gorge pludināšana

Vasara bez dreifēšanas ir nepilnīga!

12

Visi uzvilka glābšanas vestes, ķiveres un gumijas laivas un izbrauca pa kristāldzidru ūdeni. Ar ūdens ātrumu mēs smējāmies, kliedzām un piedzīvojām nebijušu sajūsmu un jautrību. Skaistā ainava pa ceļam liek mums justies atslābinātiem un laimīgiem tā, it kā mēs atrastos attēlu rullī.

Ieduriet: Tiantai kalna ūdenskritums

13

Kalna pakājē mēs paskatījās uz augšu, un ūdenskritums lidoja lejā, lielisks un nesalīdzināms.

14

Baudot skaisto ainavu, visi darbinieki devās uz kalna virsotni. Nogurumu ceļā nomainīja kāpšanas jautrība. Mēs ne tikai izbaudījām skaisto dabas ainavu, bet arī uzlabojām sajūtas starp komandām.

15

16

17

18

Sazhen enerģijas taupīšanas gaisa kompresora vakariņas

19

Sazhen cilvēki no visas pasaules pulcējās kopā, lai atklātu karnevāla svētkus. Katrs savā darbā dalījās ar interesantām lietām un ieguvumiem, kas lika sajust dzīves skaistumu.

Šī gada vidus tūre ļāva mums pēc saspringtā darba piedzīvot otru dzīves pusi. Cilvēka kultūras izjūtas, dreifēšanas un kāpšanas kalnos procesā mēs ne tikai atbrīvojām spiedienu, bet arī no jauna pārbaudījām dzīvības vērtību. Ar labām atmiņām par šo braucienu veltīsimies savam darbam. Neatkarīgi no tā, vai tā ir aizraujoša braukšana ar plostu vai kāpšana kalnos un ūdenskritumu baudīšana, mēs staigāsim roku rokā, jo mums ir pārliecība un apņēmība kopīgi veidot labāku nākotni.

20

Sazhen enerģijas taupīšanas gaisa kompresors tika izveidots 2009. gadā. Uzņēmums atrodas Šanhajas Jinshan Industrial Zone. Uzņēmums integrē pētniecību un attīstību, ražošanu, mārketingu un pakalpojumus. Tas ir zīmola ražotājs, kas koncentrējas uz enerģijas taupīšanu gaisa kompresori un daudzus gadus ir saglabājis vadošo nozaru peļņas pieauguma spēju. Uzņēmums vienmēr ir bijis apņēmies samazināt lietotāju saspiestā gaisa izmaksas šajā nozarē!

Nākotnē, vadot mērķi "kļūt par pirmšķirīgu energotaupības gaisa kompresoru zīmolu pasaulē", Sazhen palīdzēs uzņēmumiem samazināt izmaksas un palielināt efektivitāti, izmantojot labāku un enerģiju taupošāku gaisa kompresoru aprīkojumu, un sniegt ieguldījumu sociālajā un ekonomiskajā attīstībā.

21


Iepriekšējā

Seize koledžas 14. Nacionālās pārdošanas elites apmācība noslēdzās perfekti!

visi nākamais

Izstāde | Seize enerģijas taupīšanas gaisa kompresors parādās Shengze tekstilmašīnu izstādē

Populāras kategorijas