Visas kategorijas
Jaunumi

Jaunumi

Seize koledžas 14. Nacionālās pārdošanas elites apmācība noslēdzās perfekti!

Laiks: 2023-07-17 Rezultāti: 17
wps1_副本

Karstā vasara nevar apturēt ikviena aizraušanos ar sevis pilnveidošanu. 15. jūlija rītā pulkā ieradās vairāk nekā 200 dīleru un tirdzniecības elites no visas valsts, cerot izlauzties cauri apmācībās, atrisināt klientu problēmas ar profesionālākiem pakalpojumiem un radīt klientiem lielāku vērtību!

wps2_副本
图片 2

wps4_副本
wps5_副本

Seize koledžas 14. nacionālās pārdošanas elites apmācība

wps6_副本

Lai veicinātu rūpniecības uzņēmumu zaļo transformāciju un attīstību un realizētu uzņēmumu reālo izmaksu samazinājumu. Šī gada Seize koledža galvenokārt nodrošina visaptverošu sistemātisku apmācību pārdošanas komandai, izmantojot reālus gadījumus attiecībā uz energotaupības tehnisko pārveidi, klientu shēmas izstrādi un gāzes pārdošanas režīmu projektu lietu nozarē.

Lektors: Cheng Hongxing, ģenerāldirektors

wps7_副本

Apmācības ir sadalītas 22 grupās, un tiek izveidots bonusu fonds, lai stimulētu ikviena mācīšanās entuziasmu un iniciatīvu!

wps8_副本
wps9_副本

Koncentrējieties uz iespēju palielināšanu, inovācijām un pārmaiņām

wps10_副本

Pirms oficiālās lekcijas Cheng kungs uzsvēra, ka ikvienam ir rūpīgi jāieklausās, jāturpina mācīties un pilnveidoties, sākot no sirds būt atbildīgam pret klientiem!

wps11_副本

Pamatojoties uz viņa daudzu gadu pieredzi gaisa kompresors nozari, Čens analizēja kopējās enerģijas taupīšanas problēmas projektā no viena gadījuma uz otru un to, kā izstrādāt enerģijas taupīšanas shēmas, lai maksimāli palielinātu lietotāju intereses un lauztu tirgū ierasto domāšanas atziņu, kas visiem sniedza lielu labumu .

Situācijas vingrinājumu mācīšana un mācīšana

wps12_副本

Katrs profesionālais pētījums ir sevis transformācija. Apvienojot praksi un idejas, Čen kungs smalki izplatīja zināšanu saturu ar humoristisku valodu.

Atveriet jaunas idejas un meklējiet jaunus sasniegumus apmācībā. Visa apmācību gaisotne bija silta, un pārdošanas elites entuziastiski nodevās, vai arī uzmanīgi klausījās vai aktīvi pārrunāja, kas pavēra jaunas idejas darbam, vienlaikus apgūstot profesionālās zināšanas un prasmes.

Čen kungs pacietīgi atbildēja uz ikviena jautājumiem, ļāva ikvienam saskarties ar domāšanas dzirkstelēm pastāvīgā saziņā un mijiedarbībā, paplašināt redzesloku un padziļināt izpratni par gaisu kompresors enerģijas taupīšana.

Dalieties, sazinieties un augiet kopā.

wps13_副本

Papildus pašam apmācību kursam katru dienu notiek apmaiņas un dalīšanās aktivitātes, un ikviens aktīvi kāpj uz skatuves, lai dalītos ar savām atziņām un ieguvumiem apmācībās un pārdošanas pieredzē. Jo īpaši izplatītāju draugi teica, ka Seize platforma sniedz visaptverošu atbalstu attiecībā uz produktiem, zīmoliem, pakalpojumiem, pēcpārdošanas un citiem aspektiem, un tā patiešām izmanto praktiskas darbības, lai palīdzētu tirgotājiem radīt vērtību un veicinātu jaunus sasniegumus gaisa kompresoru nozarē!

Profesionālās apmācības iespējas, ko Čen kungs šoreiz piedāvāja jums, izmantojot nozares gadījumu analīzi, praksi uz vietas, interaktīvas diskusijas un citus mācību veidus, palīdz jums vispusīgi uzlabot jūsu visaptverošās spējas, un ar nepacietību gaida jūsu īstenošana un brīnišķīga ziedēšana!

wps14_副本

Seize koledžas 14. Nacionālās pārdošanas elites apmācība bija pilnīgi veiksmīga. Šīs apmācības ir ne tikai zināšanu un prasmju nodošanas process, bet arī potenciāla stimulēšanas process. Dalībnieki ir teikuši, ka viņi pielietos apgūto praksē, labāk nodrošinās klientiem visaptverošākus un profesionālākus risinājumus pārdošanas procesā, kā arī padarīs kompresēts gaiss lietotājiem, kas ir zemāki šajā nozarē! Ļaujiet klientiem turpināt gūt labumu, abpusēji izdevīgu attīstību kopā ar uzņēmumu un virzieties uz priekšu!


Iepriekšējā

Vasara ir karsta, kam jāpievērš uzmanība enerģijas taupīšanas gaisa kompresoru pārvaldībā? Raksts stāsta!

visi nākamais

2023. gadā Sazhen enerģijas taupīšanas gaisa kompresora gada vidus tikšanās un grupas veidošanas tūre bija pilnībā veiksmīga!

Populāras kategorijas