Visos kategorijos
Naujienos

Naujienos

2023 m. Sazhen energiją taupančio oro kompresoriaus metų vidurio susitikimas ir grupės kūrimo turas buvo visiškai sėkmingi!

Laikas: 2023-07-11 Pataikymai: 33

Šią aistringą liepą beveik 400 Sazhen darbuotojų Energiją taupantis oro kompresorius ir jų šeimos susirinko Taidžou pradėti 2023 m. vidurio Sazhen energijos taupymo konferenciją Oro kompresorius ir vidurio turas visiems darbuotojams!

Su ta pačia viltimi ir entuziazmu, kaip ir vidurvasarį, visi iškeliaujame į naują kelionę, kuri pateisins mūsų jaunystę ir prakaitą. Susitikime dalyvavo Cheng Hongxing, Sazhen energiją taupančio oro kompresoriaus generalinis direktorius, Liao Tieqiang, produktų centro viceprezidentas, Yu Xiujuan, operacijų centro viceprezidentas ir daugiau nei 300 pagrindinių įmonės vadovų ir darbuotojų.

8 m. liepos 30 d., 8 val., Sazhen energiją taupančio oro kompresoriaus metų vidurio susirinkimas buvo surengtas didingai!

1

Sazhen energiją taupantis oro kompresorius metų vidurio suvestinės susitikimo šlovės akimirkos apdovanojimo ceremonija

Žiūrovų dėmesiu ir karštais plojimais „Sazhen Energy-saving Air Compressor“ generalinis direktorius Cheng Hongxing paskelbė regioninės lygos pirmojo pusmečio PK nugalėtoją: komandą nugalėtoją ir asmeniškai įteikė apdovanojimą. Šis apdovanojimas yra ne tik laimėjusios komandos patvirtinimas, bet ir jų ateities lūkestis bei padrąsinimas.

2

Žinoma, tai įkvepia ir čempionų komandos žaidėjus laimėti čempionatą, o tai rodo, kad pasirodymas antrąjį pusmetį neabejotinai pralenks nugalėtojų komandą, pasieks čempionatą ir sukurs įmonei daugiau šlovės.

3

Įvairių karo zonų direktoriai vienas po kito su dideliu pagreičiu šaukė skambius šūkius ir šaukė Sazhen elito klankius įžadus, kurie taip pat parodė visų pasitikėjimą laimėjus PK įvartį antroje metų pusėje.

4

Cheng zong valdymo pasidalijimas

5

P. Chengas pasakė kalbą scenoje. Pirmiausia jis apžvelgė džiuginančius pasiekimus visais įmonės plėtros aspektais 2023 metų pirmąjį pusmetį, ypač siekius standartą viršijančius veiklos tikslus, kurie neatsiejami nuo visų darbuotojų sunkaus darbo. Ačiū jums visiems!

6

Antroji metų pusė – naujas atspirties taškas ir nauja kelionė. Generalinis direktorius Cheng antrajame pusmetyje išdėstė ir suplanavo įmonės plėtros kryptį, suformulavo vertinimo rodiklius, kurie reikalauti ir motyvuoti visus funkcinius padalinius rimtai atlikti darbus antrąjį pusmetį, siekti metinio tikslo. na, ir paskatinti visus išlaikyti tempą.

Sazhen vyresniųjų vadovų santrauka

7

Saugumas gamyboje yra visų darbų gero atlikimo pagrindas, taip pat svarbi įmonių plėtros garantija. P. Liao pabrėžė būtinybę stiprinti asmens saugos supratimą ir saugumui gamyboje skirti svarbią vietą, ypač dabar, kai įmonė sparčiai vystosi, o klientų užsakymai nuolat plūsta. Kiekvienas turi atlikti visus darbus žemiškai ir teikti klientams kokybiškesnius ir kokybiškesnius produktus bei paslaugas!

8

P. Yu sakė, kad sėkmė yra ambicijos, o kompetencija – siekis. Puikybė ir garbė visada priklausys nenumaldomiems kovotojams, bet ir rinkos atvėrimo avangardui. Operacinė sistema turėtų išnaudoti visas galimybes ir suteikti daugiau galių visiems mūsų padaliniams, o mes dirbsime kartu, kad skatintume įmonės plėtrą!

9

Metų viduryje vykusiame Sazhen energiją taupančio oro kompresoriaus viduriniojo ir vyresniųjų vadovų ataskaitiniame susirinkime visi pranešė apie pagrindinių darbų atlikimą 2023 m. pirmąjį pusmetį, išsamiai išdėstė darbo pareigas, atlikimo rodiklius, pagrindinius darbų tobulinimo ir kitus aspektus. , ir moksliškai suplanavo antrojo pusmečio suplanuotus tikslus, pagrindinius darbus ir valdymo priemones.

Sazhen energiją taupančio oro kompresoriaus kelionės momentas

Siekdama praturtinti darbuotojų mėgėjišką kultūrinį gyvenimą, didinti darbuotojų santarvę ir komandinę dvasią bei su didesniu entuziazmu ir dvasia atsiduoti darbui ir gyvenimui, „Sazhen Energy Saving Air Compressor“ specialiai organizavo šią grupės formavimo veiklą visiems darbuotojams: Tiantų kalnas ( nacionalinis 5A lygio turistų traukos objektas), ypatingą dėmesį skiriant kelionėms su šeimos nariais! Mes pradėjome šią kelionę, kurios tema buvo dreifavimas ir kopimas į kalnus su dideliais lūkesčiais!

10

Pradėkite kelionę, kuri sako eiti ir eiti.

Įspūdis: Džigongo gimtasis miestas

11

Sazhen žmonės, nemėgstantys dreifavimo, atvyko į „Džigongo gimtąjį miestą“ ir pajuto Džigongo mintį „tarnauti visuomenei iš visos širdies ir būti altruistais be manęs“. Visų pirma, padėti kitiems ir būti maloniam dvasia sutampa su pono Sa Zhen energiją taupančio oro kompresoriaus propaguojama „būti maloniam“ koncepcija.

Punch in: Tiantai Feiteng Gorge rafting

Vasara be dreifavimo yra neišsami!

12

Visi apsivilko gelbėjimosi liemenes, šalmus, gumines valtis ir plaukė per krištolo skaidrumą vandenį. Vandens greičiu juokėmės, rėkėme ir patyrėme neregėtą jaudulį bei linksmybes. Gražūs kraštovaizdžiai pakeliui leidžia jaustis atsipalaidavę ir laimingi, tarsi būtume paveikslėlio slinktyje.

Punch in: Tiantai kalno krioklys

13

Kalno papėdėje pažvelgėme į viršų, ir krioklys nuskriejo žemyn, didingas ir neprilygstamas.

14

Besidžiaugiant nuostabiu kraštovaizdžiu, visi darbuotojai patraukė į kalno viršūnę. Nuovargį kelyje pakeitė laipiojimo smagumas. Mes ne tik mėgavomės nuostabiais gamtos vaizdais, bet ir sustiprinome jausmus tarp komandų.

15

16

17

18

Sazhen energiją taupantis oro kompresorius vakarienė

19

Sazhen žmonės iš viso pasaulio susirinko kartu atidaryti karnavalo puotą. Kiekvienas dalijosi įdomiais dalykais ir savo darbo laimėjimais, kurie privertė pajusti gyvenimo grožį.

Šis vidurio metų turas leido mums po įtempto darbo patirti kitą gyvenimo pusę. Jausdami žmogaus kultūrą, dreifuodami ir kopdami į kalnus, ne tik atleidome spaudimą, bet ir iš naujo išnagrinėjome gyvybės vertę. Gerais prisiminimais apie šią kelionę atsiduosime savo darbui. Nesvarbu, ar tai būtų įdomus plaukimas plaustais, ar kopimas į kalnus ir mėgavimasis kriokliais, mes eisime susikibę rankomis, nes turime pasitikėjimo ir ryžto kartu kurti geresnę ateitį.

20

Energiją taupantis oro kompresorius Sazhen buvo įkurtas 2009 metais. Įmonė įsikūrusi Šanchajaus Jinshan pramoninėje zonoje. Įmonė integruoja mokslinius tyrimus ir plėtrą, gamybą, rinkodarą ir paslaugas. Tai prekės ženklo gamintojas, orientuojantis į energijos taupymą oro kompresoriai ir daugelį metų išlaikė pirmaujančių pramonės šakų pelno augimo galimybes. Bendrovė visada buvo įsipareigojusi sumažinti vartotojų suspausto oro sąnaudas šioje pramonėje!

Ateityje, vadovaudamasis tikslu „tapti aukščiausios klasės energiją taupančių oro kompresorių prekės ženklu pasaulyje“, „Sazhen“ padės įmonėms sumažinti išlaidas ir padidinti efektyvumą naudojant geresnę ir energiją taupančią oro kompresorių įrangą. prisidėti prie socialinio ir ekonominio vystymosi.

21


Ankstesnis

14-asis „Seize College“ nacionalinis pardavimų elito mokymas baigėsi puikiai!

visi Sekantis

Paroda | „Seize“ energiją taupantis oro kompresorius rodomas „Shengze“ tekstilės mašinų parodoje

Karščiausios kategorijos