Visos kategorijos
Naujienos

Naujienos

14-asis „Seize College“ nacionalinis pardavimų elito mokymas baigėsi puikiai!

Laikas: 2023-07-17 Pataikymai: 19
wps1_副本

Karšta vasara negali sustabdyti kiekvieno aistros tobulėti. Liepos 15-osios rytą daugiau nei 200 prekiautojų ir pardavimų elito iš visos šalies atvažiavo būriais, tikėdamiesi per mokymus prasibrauti, išspręsti klientų problemas profesionalesnėmis paslaugomis ir sukurti daugiau vertės klientams!

wps2_副本
图片 2

wps4_副本
wps5_副本

14-asis Seize koledžo nacionalinis pardavimų elito mokymas

wps6_副本

Siekiant skatinti žaliąją pramonės įmonių pertvarką ir plėtrą bei realizuoti realų įmonių kaštų mažinimą. Šių metų „Seize College“ daugiausia teikia visapusiškus sistemingus pardavimų komandos mokymus realiais atvejais, susijusius su energiją taupančia technine transformacija, klientų schemų kūrimu ir projektų pramonės dujų pardavimo režimu.

Lektorius: Cheng Hongxing, generalinis direktorius

wps7_副本

Mokymai suskirstyti į 22 grupes, o tam, kad paskatintų kiekvieno mokymosi entuziazmą ir iniciatyvą, yra sukurtas papildomas fondas!

wps8_副本
wps9_副本

Dėmesys įgalinimui, naujovėms ir pokyčiams

wps10_副本

Prieš oficialią paskaitą P. Cheng pabrėžė, kad kiekvienas turi atidžiai klausytis, nuolat mokytis ir tobulėti, pirmiausia būdamas atsakingas prieš klientus!

wps11_副本

Remdamasis savo ilgamete patirtimi oro kompresorius Chengas išanalizavo bendras projekto energijos taupymo problemas iš vieno atvejo į kitą ir kaip sukurti energijos taupymo schemas, kurios maksimaliai padidintų vartotojų interesus ir sulaužytų įprastą mąstymo pažinimą rinkoje, o tai buvo labai naudinga visiems. .

Situacinių pratybų mokymas ir mokymas

wps12_副本

Kiekviena profesinė studija yra savęs transformacija. Derindamas praktiką ir idėjas, ponas Chengas subtiliai skleidė žinių turinį humoristine kalba.

Atverkite naujas idėjas ir siekite naujų proveržių mokymuose. Visa mokymų atmosfera buvo šilta, o pardavimų elitas entuziastingai atsidavė arba įdėmiai klausėsi ar aktyviai diskutavo, kas atvėrė naujų idėjų darbui, įgyjant profesinių žinių ir įgūdžių.

P. Chengas kantriai atsakinėjo į visų klausimus, leido kiekvienam susidurti su mąstymo kibirkštimis nuolat bendraudamas ir bendraudamas, praplėsdamas akiratį ir gilindamas oro supratimą kompresorius energijos taupymas.

Dalinkitės, bendraukite ir augkite kartu.

wps13_副本

Be pačių mokymo kursų, kiekvieną dieną vyksta mainų ir dalijimosi veikla, o visi aktyviai lipa į sceną ir dalijasi savo įžvalgomis ir mokymų pasiekimais bei pardavimų patirtimi. Visų pirma, pardavėjų draugai teigė, kad „Seize“ platforma teikia visapusišką palaikymą gaminių, prekių ženklų, paslaugų, aptarnavimo po pardavimo ir kitais aspektais, ir ji iš tikrųjų naudoja praktinius veiksmus, kad padėtų prekiautojams sukurti vertę ir skatinti naujus proveržius oro kompresorių pramonėje!

Profesionalūs kursų įgalinimo mokymai, kuriuos šį kartą jums pristatė ponas Chengas, pasitelkęs pramonės atvejų analizę, praktiką vietoje, interaktyvias diskusijas ir kitus mokymo būdus, padeda visapusiškai pagerinti jūsų visapusiškus gebėjimus ir laukia jūsų įgyvendinimas ir nuostabus žydėjimas!

wps14_副本

14-asis „Seize College“ nacionalinis pardavimų elito mokymas buvo visiškai sėkmingas. Šis mokymas yra ne tik žinių ir įgūdžių perteikimo, bet ir potencialo skatinimo procesas. Dalyviai teigė, kad tai, ko išmoko, pritaikys praktiškai, geriau pateiks klientams visapusiškesnius ir profesionalesnius pardavimo proceso sprendimus, suspaustas oras žemesniems vartotojams šioje pramonėje! Leiskite klientams ir toliau gauti naudos, kartu su įmone plėtoti abipusiai naudingas galimybes ir judėti pirmyn!


Ankstesnis

Vasara karšta, į ką reikėtų atkreipti dėmesį valdant energiją taupančius oro kompresorius? Straipsnis jums pasakys!

visi Sekantis

2023 m. Sazhen energiją taupančio oro kompresoriaus metų vidurio susitikimas ir grupės kūrimo turas buvo visiškai sėkmingi!

Karščiausios kategorijos