Všetky kategórie
Novinky

Novinky

V roku 2023 bolo polročné stretnutie energeticky úsporného vzduchového kompresora Sazhen a skupinové turné po budovách úplne úspešné!

Čas: 2023-07-11 Počet zobrazení: 33

V tomto vášnivom júli takmer 400 zamestnancov Sazhen Energeticky úsporný vzduchový kompresor a ich rodiny sa zišli v Taizhou, aby začali v roku 2023 polročnú konferenciu o úsporách energie v Sazhene Vzduchový kompresor a polročné turné pre všetkých zamestnancov!

S rovnakou nádejou a nadšením ako počas leta sa všetci vydávame na novú cestu, ktorá ožije našu mladosť a pot. Na stretnutí sa zúčastnili Cheng Hongxing, generálny riaditeľ energeticky úsporného vzduchového kompresora Sazhen, Liao Tieqiang, viceprezident produktového centra, Yu Xiujuan, viceprezident operačného centra, a viac ako 300 kľúčových vedúcich a zamestnancov spoločnosti.

Dňa 8. júla 30 o 8:2023 sa veľkolepo konalo polročné stretnutie energeticky úsporného vzduchového kompresora Sazhen!

1

Slávnostné odovzdávanie cien za rok XNUMX zhrnutie energeticky úsporného vzduchového kompresora Sazhen

Za pozornosti publika a vrelého potlesku vyhlásil Cheng Hongxing, generálny riaditeľ Sazhen Energy-saving Air Compressor, víťaza regionálnej ligy PK v prvej polovici roka: víťazný tím a osobne odovzdal cenu. Toto ocenenie nie je len potvrdením minulosti víťazného tímu, ale aj očakávaním a povzbudením do budúcnosti.

2

Samozrejme, aj to inšpiruje hráčov majstrovského tímu k zisku majstrovského titulu, čo naznačuje, že výkon v druhej polovici roka určite prekoná víťazný tím, dosiahne prvenstvo a vytvorí ďalšiu slávu spoločnosti.

3

Riaditelia rôznych vojnových zón kričali nahlas heslá, jedno za druhým s veľkou dynamikou, a vykrikovali klankové sľuby sazhenských elít, čo tiež ukázalo dôveru všetkých vo víťazstvo v góle PK v druhej polovici roka.

4

Zdieľanie správy Cheng zong

5

Pán Cheng predniesol na pódiu prejav. V prvom rade zhodnotil potešujúce úspechy vo všetkých aspektoch rozvoja spoločnosti v prvom polroku 2023, najmä dosahovanie výkonnostných cieľov nad rámec štandardu, ktoré nebolo možné oddeliť od tvrdej práce všetkých zamestnancov. Ďakujem vám všetkým!

6

Druhá polovica roka je novým východiskovým bodom a novou cestou. Generálny riaditeľ Cheng vytýčil a naplánoval smer rozvoja spoločnosti v druhej polovici roka a sformuloval ukazovatele hodnotenia tak, aby vyžadovali a motivovali všetky funkčné oddelenia, aby seriózne vykonávali prácu v druhej polovici roka, usilovali sa o dosiahnutie ročného cieľa. no a povzbudzujte všetkých, aby udržali tempo.

Zhrnutie vedúcich predstaviteľov Sazenu

7

Bezpečnosť vo výrobe je základom dobrého vykonávania všetkej práce a je tiež dôležitou zárukou rozvoja podnikov. Pán Liao zdôraznil potrebu posilniť povedomie o osobnej bezpečnosti a postaviť bezpečnosť vo výrobe na dôležité miesto, najmä teraz, keď je spoločnosť v období rýchleho rozvoja a objednávky zákazníkov neustále prúdia. Každý musí robiť všetku prácu prostým spôsobom a poskytovať zákazníkom lepšie produkty a služby v dobrej kvalite a kvantite!

8

Pán Yu povedal, že úspech je ambícia a dokonalosť je snaha. Dokonalosť a česť budú vždy patriť vytrvalým bojovníkom, ale aj predvojom otvárania trhu. Operačný systém by mal ísť naplno na výstup a posilniť všetky naše oddelenia a budeme spolupracovať na podpore rozvoja spoločnosti!

9

Na stretnutí stredných a vyšších vedúcich predstaviteľov spoločnosti Sazhen Energy-saving Air Compressor v polovici roka podávali správy všetci o dokončení hlavnej práce v prvej polovici roku 2023, komplexne vysvetlili pracovné povinnosti, dokončenie ukazovateľov, rozvoj kľúčových prác a ďalšie aspekty. , a vedecky naplánoval plánované ciele, kľúčové práce a riadiace opatrenia na druhý polrok.

Sazhen energeticky úsporný vzduchový kompresor cestovný moment

S cieľom obohatiť amatérsky kultúrny život zamestnancov, zvýšiť súdržnosť zamestnancov a tímového ducha a venovať sa práci a životu s väčším nadšením a duchom, spoločnosť Sazhen Energy-saving Air Compressor špeciálne zorganizovala túto skupinovú stavebnú aktivitu pre všetkých zamestnancov: Hora Tiantai ( národná turistická atrakcia na úrovni 5A), s osobitným dôrazom na cestovanie s rodinnými príslušníkmi! Na túto cestu s driftovaním a horolezectvom ako témou sme sa vydali s veľkým očakávaním!

10

Začnite výlet, ktorý hovorí choď a choď.

Pusťte sa do: Jigongovho rodného mesta

11

Sazhen ľudia, ktorí nemajú radi driftovanie, prišli do „Jigongovho rodného mesta“ a pocítili, že Jigong chce „slúžiť verejnosti z celého srdca a byť altruistický bezo mňa“. Najmä duch pomáhať druhým a byť láskavý sa zhoduje s konceptom „byť láskavý“, ktorý presadzuje energeticky úsporný vzduchový kompresor pána Sa Zhena.

Pusťte sa do: Rafting v rokline Tiantai Feiteng

Leto bez driftovania je neúplné!

12

Všetci si obliekli záchranné vesty, prilby a gumené člny a pendlovali krištáľovo čistou vodou. S rýchlosťou vody sme sa smiali, kričali a zažívali nevídané vzrušenie a zábavu. Nádherná scenéria na ceste nás núti cítiť sa uvoľnene a šťastne, ako keby sme boli vo zvitku obrázkov.

Pusťte sa do: Horský vodopád Tiantai

13

Na úpätí hory sme sa pozreli hore a vodopád letel dole, nádherný a neporovnateľný.

14

Zatiaľ čo si užívali nádhernú scenériu, všetok personál zamieril na vrchol hory. Únavu na ceste vystriedala zábava z lezenia. Užili sme si nielen krásnu scenériu prírody, ale aj umocnili pocity medzi tímami v procese.

15

16

17

18

Večera s energeticky úsporným vzduchovým kompresorom Sazhen

19

Sazhen ľudia z celého sveta sa stretli, aby otvorili karnevalovú hostinu. Každý sa podelil o zaujímavé veci a výdobytky vo svojej práci, vďaka ktorým sme pocítili krásu života.

Toto polročné turné nám umožnilo zažiť odvrátenú stranu života po našej rušnej práci. V procese precítenia ľudskej kultúry, driftovania a lezenia po horách sme nielen uvoľnili tlak, ale aj prehodnotili hodnotu života. S dobrými spomienkami na tento výlet sa budeme venovať našej práci. Či už ide o vzrušujúci rafting alebo lezenie po horách a vychutnávanie si vodopádov, budeme kráčať ruka v ruke, pretože máme dôveru a odhodlanie spoločne vytvárať lepšiu budúcnosť.

20

Energeticky úsporný vzduchový kompresor Sazhen bol založený v roku 2009. Spoločnosť sídli v priemyselnej zóne Shanghai Jinshan. Spoločnosť integruje výskum a vývoj, výrobu, marketing a servis. Je to značkový výrobca so zameraním na úsporu energie vzduchové kompresory a už mnoho rokov si udržiava schopnosť rastu zisku popredných priemyselných odvetví. Spoločnosť sa vždy zaviazala znižovať náklady používateľov v tomto odvetví na stlačený vzduch!

V budúcnosti, pod vedením cieľa „stať sa prvotriednou značkou energeticky úsporných vzduchových kompresorov na svete“, bude Sazhen pomáhať podnikom znižovať náklady a zvyšovať efektivitu pomocou lepších a energeticky úspornejších vzduchových kompresorových zariadení a prispievať k sociálnemu a hospodárskemu rozvoju.

21


Predchádzajúce

14. národný tréning elitnej predajnej spoločnosti Seize College skončil perfektne!

Všetko ďalšie

Výstava | Seize Energeticky úsporný vzduchový kompresor sa objaví na výstave textilných strojov Shengze

Horúce kategórie