Všetky kategórie
Novinky

Novinky

14. národný tréning elitnej predajnej spoločnosti Seize College skončil perfektne!

Čas: 2023-07-17 Počet zobrazení: 19
wps1_副本

Horúce leto nedokáže každého zastaviť vášeň pre sebazdokonaľovanie. Ráno 15. júla sa húfne zišlo viac ako 200 predajcov a predajných elít z celej krajiny, ktorí očakávali, že prerazia v školeniach, vyriešia problémy zákazníkov profesionálnejšími službami a vytvoria pre zákazníkov väčšiu hodnotu!

wps2_副本
图片 2

wps4_副本
wps5_副本

14. národný tréning elitnej predajnej spoločnosti Seize College

wps6_副本

S cieľom podporiť zelenú transformáciu a rozvoj priemyselných podnikov a realizovať skutočné zníženie nákladov podnikov. Tohtoročná Seize College poskytuje predovšetkým všestranné systematické školenie obchodného tímu prostredníctvom reálnych prípadov v oblasti technickej transformácie na úsporu energie, návrhu zákazníckej schémy a spôsobu predaja plynu v odvetví projektových prípadov.

Prednáša: Cheng Hongxing, generálny riaditeľ

wps7_副本

Školenie je rozdelené do 22 skupín a je vytvorený bonusový fond, ktorý stimuluje nadšenie a iniciatívu každého učenia!

wps8_副本
wps9_副本

Zamerajte sa na posilnenie postavenia, inovácie a zmenu

wps10_副本

Pred oficiálnou prednáškou pán Cheng zdôraznil, že každý musí pozorne počúvať, neustále sa vzdelávať a zdokonaľovať sa s počiatočným srdcom zodpovednosti k zákazníkom!

wps11_副本

Na základe jeho dlhoročných skúseností v vzduchový kompresor priemyslu, pán Cheng analyzoval bežné problémy s úsporou energie v projekte od jedného prípadu k druhému a ako navrhnúť schémy na úsporu energie, aby sa maximalizovali záujmy používateľov a narušili konvenčné myslenie na trhu, z čoho mal každý veľký úžitok .

Výučba a výučba situačných drilov

wps12_副本

Každé odborné štúdium je sebapremena. Kombináciou praxe a nápadov pán Cheng vtipným jazykom nenápadne šíril obsah vedomostí.

Otvorte nové nápady a hľadajte nové objavy v tréningu. Atmosféra celého školenia bola vrúcna, predajné elity sa nadšene venovali, prípadne pozorne počúvali či aktívne diskutovali, čo otváralo nové nápady na prácu pri získavaní odborných vedomostí a zručností.

Pán Cheng trpezlivo odpovedal na otázky každého, nech sa každý zrazí s iskričkami myslenia v neustálej komunikácii a interakcii, rozširuje si obzory a prehlbuje chápanie vzduchu kompresor úspora energie.

Zdieľajte, komunikujte a rásť spolu.

wps13_副本

Okrem samotného školiaceho kurzu sa každý deň uskutočňujú výmenné a zdieľacie aktivity a každý aktívne vystupuje na pódium, aby sa podelil o svoje postrehy a zisky zo školenia a svoje skúsenosti s predajom. Najmä priatelia predajcov uviedli, že platforma Seize poskytuje všestrannú podporu v oblasti produktov, značiek, služieb, popredajných a iných aspektov a skutočne využíva praktické kroky na pomoc predajcom vytvárať hodnoty a propagovať nové objavy v odvetví vzduchových kompresorov!

Profesionálne školenie na posilnenie postavenia, ktoré vám pán Cheng tentoraz priniesol, prostredníctvom analýzy prípadov v odvetví, praxe na mieste, interaktívnej diskusie a iných spôsobov výučby, vám pomôže zlepšiť vaše komplexné schopnosti všestranným spôsobom a teší sa na vašu implementácia a nádherný kvet!

wps14_副本

14. národný tréning elitnej predajnej spoločnosti Seize College bol úplným úspechom. Tento tréning nie je len procesom odovzdávania vedomostí a zručností, ale aj procesom stimulácie potenciálu. Účastníci uviedli, že to, čo sa naučili, využijú v praxi, lepšie poskytnú zákazníkom komplexnejšie a profesionálnejšie riešenia v procese predaja a znížia náklady na stlačený vzduch pre používateľov nižšie v tomto odvetví! Umožnite zákazníkom aj naďalej využívať výhody, obojstranne výhodný vývoj so spoločnosťou a napredujte!


Predchádzajúce

Leto je horúce, na čo si treba dať pozor pri riadení energeticky úsporných vzduchových kompresorov? Článok vám povie!

Všetko ďalšie

V roku 2023 bolo polročné stretnutie energeticky úsporného vzduchového kompresora Sazhen a skupinové turné po budovách úplne úspešné!

Horúce kategórie