Vse kategorije
Novice

Novice

Leta 2023 sta bila sredino srečanje energetsko varčnega zračnega kompresorja Sazhen in ogled skupinske stavbe popoln uspeh!

Čas: 2023-07-11 Ogledi: 33

V tem strastnem juliju je skoraj 400 zaposlenih v Sazhenu Zračni kompresor, ki varčuje z energijo in njihove družine so se zbrali v Taizhouju, da bi leta 2023 začeli sredino konferenco o varčevanju z energijo Sazhen Kompresor in medletno turnejo za vse zaposlene!

Z istim upanjem in entuziazmom kot sredi poletja se vsi podajamo na novo potovanje, ki bo izpolnilo našo mladost in pot. Cheng Hongxing, generalni direktor energetsko varčnega zračnega kompresorja Sazhen, Liao Tieqiang, podpredsednik produktnega centra, Yu Xiujuan, podpredsednik operativnega centra, in več kot 300 vodilnih in zaposlenih v podjetju so se srečanja udeležili.

8. julija 30 ob 8 zjutraj je potekalo sredino srečanje energetsko varčnega zračnega kompresorja Sazhen!

1

Sazhen energijsko varčni zračni kompresor sredi leta povzetek srečanja slava trenutek podelitev nagrad

V pozornosti občinstva in toplem aplavzu je Cheng Hongxing, generalni direktor družbe Sazhen Energy-saving Air Compressor, razglasil PK zmagovalca regionalne lige v prvi polovici leta: zmagovalno ekipo, in osebno podelil nagrado. Ta nagrada ni le potrditev preteklosti zmagovalne ekipe, ampak tudi pričakovanje in spodbuda za prihodnost.

2

Seveda pa to navdihuje tudi igralce šampionske ekipe, da osvojijo prvenstvo, kar nakazuje, da bo uspešnost v drugi polovici leta zagotovo presegla zmagovalno ekipo, dosegla naslov prvaka in ustvarila več slave za podjetje.

3

Direktorji različnih vojnih območij so drug za drugim z velikim zagonom vzklikali glasne slogane in vzklikali zaobljube saženskih elit, kar je tudi pokazalo zaupanje vseh v zmago na cilju PK v drugi polovici leta.

4

Cheng zongova delitev upravljanja

5

G. Cheng je imel govor na odru. Najprej je pregledal razveseljive dosežke na vseh področjih razvoja družbe v prvi polovici leta 2023, še posebej doseganje ciljev uspešnosti nad standardom, ki jih ni mogoče ločiti od trdega dela vseh zaposlenih. Hvala vsem!

6

Druga polovica leta je novo izhodišče in nova pot. Generalni direktor Cheng je začrtal in načrtoval smer razvoja podjetja v drugi polovici leta ter oblikoval kazalnike ocenjevanja, ki zahtevajo in motivirajo vse funkcionalne oddelke, da resno opravljajo delo v drugi polovici leta, si prizadevajo doseči letni cilj no, in spodbudi vse, da ohranijo zagon.

Povzetek višjih voditeljev Sazhena

7

Varnost v proizvodnji je osnova za dobro opravljeno delo in je tudi pomembno zagotovilo za razvoj podjetij. G. Liao je poudaril, da je treba okrepiti ozaveščenost o osebni varnosti in postaviti varnost v proizvodnji na pomembno mesto, zlasti zdaj, ko je podjetje v obdobju hitrega razvoja in se naročila strank nenehno pretakajo. Vsi morajo vse delo opravljati prizemljeno in strankam zagotavljati boljše izdelke in storitve z dobro kakovostjo in količino!

8

G. Yu je dejal, da je uspeh ambicija in odličnost iskanje. Odličnost in čast bosta vedno pripadali neutrudnim borcem, pa tudi avangardi odpiranja trga. Operacijski sistem bi moral dati vse od sebe in okrepiti vse naše oddelke, skupaj pa bomo spodbujali razvoj podjetja!

9

Na polletnem poročilnem sestanku srednjih in višjih vodij družbe Sazhen Energy Saving Air Compressor so vsi poročali o glavnem zaključku dela v prvi polovici leta 2023, izčrpno razložili delovne odgovornosti, dokončanje kazalnikov, ključni razvoj dela in druge vidike , ter znanstveno načrtovali načrtovane cilje, ključna dela in ukrepe upravljanja za drugo polovico leta.

Sazhen energijsko varčen zračni kompresor potovanja trenutek

Da bi obogatili amatersko kulturno življenje zaposlenih, povečali kohezijo in timski duh zaposlenih ter se z več navdušenja in duha posvetili delu in življenju, je Sazhen Energy-saving Air Compressor posebej organiziral to dejavnost skupinske gradnje za vse zaposlene: Gora Tiantai ( državna turistična atrakcija stopnje 5A), s posebnim poudarkom na potovanju z družinskimi člani! Z velikimi pričakovanji smo se podali na to potovanje z driftanjem in gorskim plezanjem!

10

Začnite potovanje, ki pravi pojdi in pojdi.

Punch in: Jigongov rojstni kraj

11

Ljudje iz Sazhena, ki ne marajo driftanja, so prišli v "Jigongovo domače mesto" in občutili Jigongov um, da "z vsem srcem služi javnosti in je altruističen brez mene". Zlasti duh pomoči drugim in prijaznosti sovpada s konceptom "prijaznosti", ki ga zagovarja energetsko varčni zračni kompresor gospoda Sa Zhena.

Punch in: rafting po soteski Tiantai Feiteng

Poletje brez driftanja je nepopolno!

12

Vsi so si nadeli rešilne jopiče, čelade in gumijaste čolne ter se odpeljali po kristalno čisti vodi. S hitrostjo vode smo se smejali, vriskali in doživljali neprimerljivo navdušenje in zabavo. Čudovita pokrajina ob poti nas sprošča in veseli, kot bi bili v slikovnem zvitku.

Vbod: Gorski slap Tiantai

13

Ob vznožju gore smo pogledali navzgor in slap je odletel navzdol, veličasten in neprimerljiv.

14

Med uživanjem v čudoviti pokrajini se je vse osebje odpravilo proti vrhu gore. Utrujenost na poti je zamenjala zabava ob plezanju. Nismo samo uživali v čudoviti naravi, ampak smo med tem tudi krepili čustva med ekipami.

15

16

17

18

Sazhen energijsko varčen zračni kompresor večerja

19

Saženi ljudje z vsega sveta so se zbrali, da bi odprli pustno rajanje. Vsi so delili zanimivosti in pridobitve pri svojem delu, ob katerih smo začutili lepoto življenja.

Ta medletna turneja nam je omogočila, da smo po napornem delu izkusili drugo plat življenja. V procesu občutenja človeške kulture, drsenja in vzpenjanja v gore nismo le sprostili pritiska, temveč smo ponovno preučili vrednost življenja. Z lepimi spomini na to pot se bomo posvetili delu. Naj bo to vznemirljiv rafting ali plezanje v gore in uživanje v slapovih, hodili bomo z roko v roki, saj imamo zaupanje in odločenost, da skupaj ustvarjamo boljšo prihodnost.

20

Zračni kompresor za varčevanje z energijo Sazhen je bil ustanovljen leta 2009. Podjetje se nahaja v industrijski coni Jinshan v Šanghaju. Podjetje združuje raziskave in razvoj, proizvodnjo, trženje in storitve. Je proizvajalec blagovne znamke, ki se osredotoča na varčevanje z energijo zračni kompresorji in že vrsto let ohranja sposobnost rasti dobička vodilnih industrij. Podjetje je bilo vedno zavezano znižanju stroškov stisnjenega zraka uporabnikov v tej industriji!

V prihodnosti bo Sazhen pod vodstvom cilja "postati prvovrstna blagovna znamka energetsko varčnih zračnih kompresorjev na svetu" pomagal podjetjem zmanjšati stroške in povečati učinkovitost z boljšo in bolj energetsko varčno opremo zračnih kompresorjev ter prispevati k družbenemu in gospodarskemu razvoju.

21


prejšnja

14th National Sales Elite Training Seize College se je končal popolno!

vsi Naslednji

Razstava | Energijsko varčni zračni kompresor Seize se pojavi na razstavi tekstilnih strojev Shengze

Vroče kategorije