Vse kategorije
Novice

Novice

14th National Sales Elite Training Seize College se je končal popolno!

Čas: 2023-07-17 Ogledi: 19
wps1_副本

Vroče poletje ne more ustaviti strasti vseh do samoizpopolnjevanja. 15. julija zjutraj je prišlo več kot 200 trgovcev in prodajnih elit iz vse države, ki so pričakovali, da se bodo prebili na usposabljanju, rešili težave strank z bolj profesionalnimi storitvami in ustvarili večjo vrednost za stranke!

wps2_副本
图片 2

wps4_副本
wps5_副本

14. nacionalno usposabljanje prodajne elite Seize College

wps6_副本

Da bi spodbudili zeleno preobrazbo in razvoj industrijskih podjetij ter uresničili dejansko zmanjšanje stroškov podjetij. Letošnji Seize College v glavnem zagotavlja vsestransko sistematično usposabljanje za prodajno ekipo prek resničnih primerov glede energetsko varčne tehnične preobrazbe, oblikovanja sheme za stranke in načina prodaje plina v industriji projektnih primerov.

Predavatelj: Cheng Hongxing, generalni direktor

wps7_副本

Usposabljanje je razdeljeno na 22 skupin, vzpostavljen pa je tudi bonusni sklad, ki spodbuja učni entuziazem in pobudo vseh!

wps8_副本
wps9_副本

Osredotočite se na opolnomočenje, inovacije in spremembe

wps10_副本

Pred uradnim predavanjem je gospod Cheng poudaril, da morajo vsi pozorno poslušati, se učiti in se izpopolnjevati z začetnim srcem odgovornosti do strank!

wps11_副本

Na podlagi dolgoletnih izkušenj v kompresor Cheng je analiziral pogoste težave pri varčevanju z energijo v projektu od enega primera do drugega in kako oblikovati sheme varčevanja z energijo, da bi povečali interese uporabnikov in prekinil konvencionalno razmišljanje na trgu, kar je vsem zelo koristilo .

Poučevanje in poučevanje situacijskih vaj

wps12_副本

Vsak strokovni študij je samopreoblikovanje. S kombinacijo prakse in idej je gospod Cheng subtilno širil vsebino znanja s šaljivim jezikom.

Odprite nove ideje in iščite nove preboje v usposabljanju. Celotno vzdušje na treningu je bilo toplo, prodajna elita pa se je zavzeto posvetila oziroma pozorno poslušala ali aktivno razpravljala, kar je odprlo nove ideje za delo ob pridobivanju strokovnih znanj in veščin.

G. Cheng je potrpežljivo odgovarjal na vprašanja vseh, pustil, da se vsi srečajo z iskricami razmišljanja v nenehni komunikaciji in interakciji, razširijo svoja obzorja in poglobijo svoje razumevanje zraka kompresor varčevanje z energijo.

Delite, komunicirajte in rastite skupaj.

wps13_副本

Poleg samega tečaja usposabljanja vsak dan potekajo aktivnosti izmenjave in deljenja, vsi pa aktivno stopijo na oder, da bi delili svoje vpoglede in pridobitve na usposabljanju ter svoje prodajne izkušnje. Zlasti prijatelji trgovcev so povedali, da platforma Seize zagotavlja vsestransko podporo pri izdelkih, blagovnih znamkah, storitvah, poprodaji in drugih vidikih ter resnično uporablja praktične ukrepe za pomoč trgovcem pri ustvarjanju vrednosti in spodbujanju novih prebojev v industriji zračnih kompresorjev!

Strokovno usposabljanje za opolnomočenje, ki vam ga je g. Cheng tokrat prinesel prek analize industrijskih primerov, prakse na kraju samem, interaktivne razprave in drugih načinov poučevanja, vam pomaga izboljšati vaše celovite sposobnosti na vsestranski način in se veseli vašega izvedba in čudovito cvetenje!

wps14_副本

14th National Sales Elite Training of Seize College je bil popoln uspeh. To usposabljanje ni le proces podajanja znanja in veščin, ampak tudi proces spodbujanja potenciala. Udeleženci so povedali, da bodo naučeno prenesli v prakso, kupcem bolje zagotovili celovitejše in profesionalnejše rešitve v prodajnem procesu ter zmanjšali stroške stisnjen zrak za uporabnike nižje v tej panogi! Naj imajo stranke še naprej koristi, razvijajte se skupaj s podjetjem in korakajte naprej!


prejšnja

Poletje je vroče, na kaj je treba biti pozoren pri upravljanju varčnih zračnih kompresorjev? Članek vam pove!

vsi Naslednji

Leta 2023 sta bila sredino srečanje energetsko varčnega zračnega kompresorja Sazhen in ogled skupinske stavbe popoln uspeh!

Vroče kategorije