всі категорії
Новини

Новини

У 2023 році міжрічна зустріч Саженського енергозберігаючого повітряного компресора та екскурсія по груповій будівлі пройшли повним успіхом!

Час: 2023-07-11 Переглядів: 33

У цей палкий липень майже 400 співробітників Сажень Енергозберігаючий повітряний компресор та їхні сім’ї зібралися в Тайчжоу, щоб розпочати серединну конференцію Sazhen Energy Saving 2023 року. Повітряний компресор та піврічне турне для всіх співробітників!

З такою ж надією та ентузіазмом, як і в середині літа, ми вирушаємо в нову подорож, яка виправдає нашу молодість і піт. Чен Хунсін, генеральний менеджер енергозберігаючого повітряного компресора Sazhen, Ляо Тецян, віце-президент продуктового центру, Юй Сіюань, віце-президент операційного центру, а також понад 300 керівників і співробітників компанії взяли участь у зустрічі.

О 8:30 ранку 8 липня 2023 року грандіозно відбулася міжрічна зустріч Саженського енергозберігаючого повітряного компресора!

1

Сажень енергозберігаючий повітряний компресор піврічне підсумкове засідання слава момент церемонія нагородження

Під увагу глядачів і теплі оплески Чен Хунсін, генеральний менеджер Sazhen Energy-saving Air Compressor, оголосив переможця PK регіональної ліги в першій половині року: команду-переможця, і особисто вручив нагороду. Ця нагорода є не лише підтвердженням минулого команди-переможця, а й надією та підбадьоренням для її майбутнього.

2

Звичайно, це також надихає гравців команди-чемпіона на перемогу в чемпіонаті, вказуючи на те, що продуктивність у другій половині року точно перевершить команду-переможця, досягне чемпіонства та створить більше слави для компанії.

3

Керівники різних зон бойових дій вигукували гучні гасла, один за одним із великим імпульсом, і вигукували клятви саженських еліт, що також показало впевненість усіх у перемозі мети PK у другій половині року.

4

Спільне керування Cheng Zong

5

Пан Ченг виголосив промову на сцені. Перш за все, він розглянув приємні досягнення в усіх аспектах розвитку компанії в першому півріччі 2023 року, особливо досягнення цільових показників поза стандартом, які неможливо відокремити від наполегливої ​​праці всіх співробітників. Дякую вам всім!

6

Друга половина року – це нова відправна точка і нова подорож. Генеральний менеджер Чен визначив і спланував напрямок розвитку компанії на другу половину року та сформулював показники оцінки, щоб вимагати та мотивувати всі функціональні відділи серйозно виконувати роботу у другій половині року, прагнути досягти річної мети Ну, і заохочуйте всіх продовжувати темп.

Зведення старших керівників Сажень

7

Безпека на виробництві – основа якісного виконання всієї роботи, а також важлива запорука розвитку підприємств. Пан Ляо наголосив на необхідності підвищення рівня обізнаності про особисту безпеку та поставити безпеку на виробництві на важливе місце, особливо зараз, коли компанія перебуває в період швидкого розвитку, а замовлення клієнтів постійно надходять. Кожен повинен виконувати всю роботу приземленим способом і надавати клієнтам кращі продукти та послуги хорошої якості та кількості!

8

Пан Ю сказав, що успіх – це амбіції, а досконалість – це прагнення. Досконалість і честь завжди належатимуть невпинним борцям, а також авангарду відкриття ринку. Операційна система має зробити все можливе для продуктивності та розширення можливостей усіх наших відділів, і ми працюватимемо разом, щоб сприяти розвитку компанії!

9

На проміжній звітній нараді керівників середньої та вищої ланки Саженського Енергозберігаючого Повітряного Компресора всі доповіли про виконання основних робіт за перше півріччя 2023 року, всебічно висвітлили посадові обов’язки, виконання показників, розвиток основних робіт та інші аспекти. , та науково сплановані планові цілі, основні роботи та управлінські заходи на ІІ півріччя.

Сажень енергозберігаючий повітряний компресор подорожі момент

Для того, щоб збагатити аматорське культурне життя співробітників, підвищити згуртованість і командний дух співробітників, а також присвятити себе роботі та життю з більшим ентузіазмом і духом, Sazhen Energy-saving Air Compressor спеціально організував цю групову діяльність для всіх співробітників: гора Тяньтай ( національний туристичний об’єкт рівня 5A), з особливим акцентом на подорожі з членами сім’ї! Ми вирушили в цю подорож із дріфтом і альпінізмом як темою з великими очікуваннями!

10

Почніть подорож із написом «Їдь і їдь».

Удар: рідне місто Джігуна

11

Саженьці, які не люблять дрейфувати, прийшли до «рідного міста Джігуна» і відчули думку Цзигона «щиросердечно служити громадськості та бути альтруїстичним без мене». Зокрема, дух допомоги іншим і доброзичливості збігається з концепцією «бути добрим», яку підтримує енергозберігаючий повітряний компресор пана Са Чженя.

Удар: сплав у ущелині Тяньтай Фейтенг

Літо без дрейфу неповне!

12

Усі одягли рятувальні жилети, шоломи та гумові човни та понеслися кришталево чистою водою. Зі швидкістю води ми сміялися, кричали і відчували небувалий азарт і веселощі. Красиві краєвиди вздовж шляху змушують нас почуватися розслабленими та щасливими, наче ми були на сувої картини.

Удар: гірський водоспад Тяньтай

13

Біля підніжжя гори ми глянули вгору, а водоспад полетів униз, чудовий і незрівнянний.

14

Насолоджуючись чудовими краєвидами, весь персонал попрямував до вершини гори. Втома в дорозі змінилася задоволенням від сходження. Ми не лише насолоджувалися прекрасними краєвидами природи, але й посилювали почуття між командами в процесі.

15

16

17

18

Сажен енергозберігаючий повітряний компресор обід

19

Саженці з усього світу з'їхалися разом, щоб відкрити карнавальне бенкет. Кожен ділився цікавинками та здобутками у своїй роботі, які дозволили відчути красу життя.

Цей піврічний тур дозволив нам відчути інший бік життя після напруженої роботи. У процесі відчуття людської культури, дрейфу та підйому на гори ми не лише зняли тиск, а й переосмислили цінність життя. Ми присвятимо себе роботі з гарними спогадами про цю поїздку. Незалежно від того, чи це захоплюючий рафтинг, чи підйом на гори та насолода водоспадами, ми будемо йти рука об руку, тому що ми маємо впевненість і рішучість спільно створювати краще майбутнє.

20

Енергозберігаючий повітряний компресор Sazhen було створено в 2009 році. Компанія розташована в промисловій зоні Цзіньшань у Шанхаї. Компанія об’єднує дослідження та розробки, виробництво, маркетинг і обслуговування. Це бренд виробника, який зосереджується на енергозбереженні повітряні компресори і зберігає здатність до зростання прибутку провідних галузей протягом багатьох років. Компанія завжди прагне знизити витрати на стиснене повітря для користувачів у цій галузі!

У майбутньому, керуючись метою «стати першокласним брендом енергозберігаючих повітряних компресорів у світі», Sazhen допоможе підприємствам знизити витрати та підвищити ефективність за допомогою кращого та більш енергозберігаючого повітряного компресорного обладнання, а також робити внесок у соціальний та економічний розвиток.

21


Попередня

14th National Sales Elite Training Seize College закінчився ідеально!

всі Далі

Виставка | Енергозберігаючий повітряний компресор Seize представлений на виставці Shengze Textile Machinery Exhibition

Гарячі категорії