всі категорії
Новини

Новини

14th National Sales Elite Training Seize College закінчився ідеально!

Час: 2023-07-17 Переглядів: 18
wps1_副本

Спекотне літо не може зупинити кожного з пристрастей до самовдосконалення. Вранці 15 липня понад 200 дилерів і представників торгової еліти з усієї країни прийшли натовпом, сподіваючись досягти успіху в навчанні, вирішити проблеми клієнтів за допомогою більш професійних послуг і створити більше цінності для клієнтів!

wps2_副本
图片 2

wps4_副本
wps5_副本

14-й національний тренінг для еліти продажів Seize College

wps6_副本

З метою сприяння зеленій трансформації та розвитку промислових підприємств та реалізації реального зниження витрат підприємств. Цьогорічний Seize College в основному забезпечує комплексне систематичне навчання для команди продажів на реальних кейсах з точки зору енергозберігаючої технічної трансформації, дизайну схем клієнта та режиму продажу газу в промисловості проектних кейсів.

Лектор: Cheng Hongxing, генеральний менеджер

wps7_副本

Навчання поділено на 22 групи, і створено бонусний пул, щоб стимулювати навчальний ентузіазм та ініціативу кожного!

wps8_副本
wps9_副本

Зосередьтеся на розширенні можливостей, інноваціях і змінах

wps10_副本

Перед офіційною лекцією пан Чен наголосив, що кожен має уважно слухати, продовжувати вчитися та самовдосконалюватися, маючи початкове серце відповідальності перед клієнтами!

wps11_副本

Спираючись на свій багаторічний досвід роботи в повітряний компресор промисловості, пан Ченг проаналізував загальні проблеми енергозбереження в проекті від одного випадку до іншого, а також те, як розробити схеми енергозбереження, щоб максимізувати інтереси користувачів і порушити традиційне мислення на ринку, що принесло багато користі всім .

Викладання та викладання ситуаційних вправ

wps12_副本

Кожне професійне навчання – це самоперетворення. Завдяки поєднанню практики та ідей пан Ченг тонко поширював зміст знань гумористичною мовою.

Відкривайте нові ідеї та шукайте нових проривів у навчанні. Атмосфера тренінгу була теплою, а представники торгової еліти з ентузіазмом присвятили себе, або уважно слухали, або активно обговорювали, що відкривало нові ідеї для роботи, здобуваючи професійні знання та навички.

Пан Чен терпляче відповідав на запитання кожного, нехай кожен зіткнеться з іскрами мислення в постійному спілкуванні та взаємодії, розширить свій кругозір і поглибить своє розуміння повітря компресор енергозбереження.

Діліться, спілкуйтеся та розвивайтеся разом.

wps13_副本

Окрім самого навчального курсу, щодня проводяться заходи з обміну та обміну інформацією, і кожен активно виходить на сцену, щоб поділитися своїми ідеями та досягненнями під час навчання та досвідом продажів. Зокрема, друзі-дилери сказали, що платформа Seize надає всебічну підтримку щодо продуктів, брендів, послуг, післяпродажного обслуговування та інших аспектів, і вона дійсно використовує практичні дії, щоб допомогти дилерам створити цінність і просувати нові прориви в промисловості повітряних компресорів!

Професійний курс із розширення можливостей, який пан Чен приніс вам цього разу за допомогою аналізу галузевих ситуацій, практики на місці, інтерактивного обговорення та інших режимів навчання, допоможе вам покращити ваші комплексні здібності всебічно, і з нетерпінням чекає на ваш реалізації та чудового цвітіння!

wps14_副本

14-й національний тренінг для еліти продажів Seize College пройшов повноцінно. Таке навчання є не лише процесом передачі знань і навичок, а й процесом стимулювання потенціалу. Учасники сказали, що вони застосують те, що вони навчилися, на практиці, краще нададуть клієнтам більш комплексні та професійні рішення в процесі продажів і компенсують витрати на стиснуте повітря для користувачів нижчого рівня в цій галузі! Нехай клієнти й надалі отримують вигоду, взаємовигідний розвиток разом із компанією та крокуйте вперед!


Попередня

Літо спекотне, на що варто звернути увагу в управлінні енергозберігаючими повітряними компресорами? Стаття розповідає!

всі Далі

У 2023 році міжрічна зустріч Саженського енергозберігаючого повітряного компресора та екскурсія по груповій будівлі пройшли повним успіхом!

Гарячі категорії