kõik kategooriad
Uudised

Uudised

2023. aastal õnnestus Sazheni energiasäästliku õhukompressori keskaasta kokkutulek ja grupiehitustuur igati edukas!

Aeg: 2023-07-11 Tabamused: 33

Sel kirglikul juulil ligi 400 Sazheni töötajat Energiasäästlik õhukompressor ja nende pered kogunesid Taizhousse, et alustada Sazheni energiasäästu 2023. aasta keskaasta konverentsi Õhukompressor ja keskaasta ringkäik kõigile töötajatele!

Samasuguse lootuse ja entusiasmiga nagu kesksuvel, läheme kõik välja uuele teekonnale, mis elab meie nooruse ja higiga. Koosolekul osalesid Sazheni energiasäästliku õhukompressori peadirektor Cheng Hongxing, tootekeskuse asepresident Liao Tieqiang, operatsioonikeskuse asepresident Yu Xiujuan ning enam kui 300 ettevõtte juhti ja töötajat.

8. juulil 30 kell 8 peeti suurejooneliselt Sazheni energiasäästliku õhukompressori keskaasta koosolek!

1

Sazheni energiasäästlik õhukompressor aasta keskpaiga kokkuvõte koosoleku hiilguse hetke auhinnatseremoonia

Publiku tähelepanu ja sooja aplausi saatel kuulutas Sazheni energiasäästliku õhukompressori peadirektor Cheng Hongxing välja piirkondliku liiga esimese poolaasta PK võitja: võitjameeskonna ning andis auhinna üle isiklikult. See auhind ei ole ainult kinnitus võitnud meeskonna mineviku kohta, vaid ka ootus ja julgustus nende tuleviku suhtes.

2

Loomulikult inspireerib see ka meistermeeskonna mängijaid meistritiitlit võitma, viidates sellele, et teise poolaasta esitus ületab kindlasti võitjameeskonna, saavutab meistritiitli ja loob ettevõttele rohkem au.

3

Erinevate sõjakollete direktorid hõiskasid üksteise järel suure hooga valjuid loosungeid ja hõikasid välja Sazheni eliidi klangivanne, mis näitas ka kõigi kindlustunnet PK värava võitmisel aasta teisel poolel.

4

Cheng zongi juhtimise jagamine

5

Hr Cheng pidas laval kõne. Kõigepealt vaatas ta üle 2023. aasta esimese poolaasta rõõmustavad saavutused ettevõtte arengu kõigis aspektides, eriti aga standardit ületavate tulemuseesmärkide saavutamine, mida ei saanud lahutada kõigi töötajate raskest tööst. Tänan teid kõiki!

6

Aasta teine ​​pool on uus alguspunkt ja uus teekond. Peadirektor Cheng pani paika ja kavandas aasta teisel poolel ettevõtte arengusuuna ning sõnastas hindamisnäitajad, et nõuda ja motiveerida kõiki funktsionaalseid osakondi aasta teises pooles tõsiselt tööd tegema, püüdlema aasta eesmärgi saavutamise poole. noh, ja julgustage kõiki hoogu hoidma.

Sazheni kõrgemate juhtide kokkuvõte

7

Tootmise ohutus on kogu töö hea tegemise alus ja ühtlasi oluline tagatis ettevõtete arengule. Hr Liao rõhutas vajadust tugevdada isiklikku ohutusteadlikkust ja seada ohutus tootmises olulisele kohale, eriti nüüd, mil ettevõttel on kiire arengu periood ja klientide tellimused liiguvad pidevalt. Kõik peavad tegema kogu töö maalähedaselt ning pakkuma klientidele kvaliteetseid ja kvaliteetseid tooteid ja teenuseid!

8

Hr Yu ütles, et edu on ambitsioon ja tipptase on püüdlus. Suurepärasus ja au kuuluvad alati lakkamatutele võitlejatele, aga ka turu avamise eesrindlastele. Operatsioonisüsteem peaks andma kõik endast oleneva, et anda kõigile meie osakondadele volitused ning me teeme koostööd ettevõtte arengu edendamiseks!

9

Sazheni energiasäästliku õhukompressori keskastme ja kõrgemate juhtide aasta keskel toimunud aruandekoosolekul andsid kõik aru põhitööde lõpetamisest 2023. aasta esimesel poolel, kirjeldasid põhjalikult töökohustusi, täitmisnäitajaid, peamisi tööarenguid ja muid aspekte. , ning kavandas teaduslikult teise poolaasta kavandatud eesmärgid, peamised tööd ja juhtimismeetmed.

Sazheni energiasäästliku õhukompressori liikumishetk

Töötajate amatöörkultuurielu rikastamiseks, töötajate ühtekuuluvuse ja meeskonnavaimu suurendamiseks ning entusiasmi ja vaimuga tööle ja elule pühendumiseks korraldas Sazhen energiasäästlik õhukompressor spetsiaalselt selle grupi loomise tegevuse kõikidele töötajatele: Tiantai mägi ( üleriigiline 5A-taseme turismiatraktsioon), pöörates erilist rõhku pereliikmetega reisimisele! Võtsime selle teekonna ette, mille teemaks oli triivimine ja mägironimine, suure ootusega!

10

Alustage reisi, mis ütleb, et mine ja mine.

Punch sisse: Jigongi kodulinn

11

Sazheni inimesed, kellele triivimine ei meeldi, tulid "Jigongi kodulinna" ja tundsid Jigongi meelt "teenida avalikkust kogu südamest ja olla ilma minuta altruistlik". Eelkõige langeb teiste abistamise ja lahke olemise vaim kokku hr Sa Zheni energiasäästliku õhukompressori poolt propageeritava "lahke olemise" kontseptsiooniga.

Punch in: Tiantai Feitengi kuru rafting

Suvi ilma triivimiseta on poolik!

12

Kõik panid selga päästevestid, kiivrid ja kummipaadid ning sõitsid läbi kristallselge vee. Vee kiirusega naersime, kiljusime ja kogesime enneolematut elevust ja melu. Kaunid maastikud teel muudavad meid lõõgastunud ja õnnelikuks, nagu oleksime pildirullis.

Löögi sisse: Tiantai mäe juga

13

Mäe jalamil vaatasime üles ja kosk lendas alla, suurepärane ja võrreldamatu.

14

Kaunist maastikku nautides suundus kogu personal mäetippu. Väsimus maanteel asendus ronimisrõõmuga. Me mitte ainult ei nautinud kaunist loodust, vaid suurendasime ka meeskonna vahelisi tundeid.

15

16

17

18

Sazheni energiasäästliku õhukompressori õhtusöök

19

Sazheni inimesed kogu maailmast kogunesid kokku, et avada karneval. Kõik jagasid oma töös huvitavaid asju ja kasu, mis pani meid tundma elu ilu.

See keskaasta ringreis võimaldas meil pärast pingelist tööd kogeda elu teist poolt. Inimkultuuri tunnetamise, triivimise ja mägedesse ronimise käigus me mitte ainult ei vabastanud survet, vaid vaatasime uuesti üle ka elu väärtuse. Pühendame end oma tööle heade mälestustega sellest reisist. Olgu selleks põnev rafting või mägedes ronimine ja koskede nautimine, me kõnnime käsikäes, sest meil on enesekindlust ja sihikindlust ühiselt paremat tulevikku luua.

20

Sazheni energiasäästlik õhukompressor loodi 2009. aastal. Ettevõte asub Shanghai Jinshani tööstustsoonis. Ettevõte ühendab teadus- ja arendustegevuse, tootmise, turunduse ja teeninduse. See on bränditootja, kes keskendub energiasäästule kompressorid ja on aastaid hoidnud juhtivate tööstusharude kasumi kasvuvõimet. Ettevõte on alati pühendunud kasutajate suruõhukulude vähendamisele selles valdkonnas!

Tulevikus, juhindudes eesmärgist "saada energiasäästlike õhukompressorite esmaklassiliseks kaubamärgiks maailmas", aitab Sazhen ettevõtetel paremate ja energiasäästlikumate õhukompressorite abil kulusid vähendada ja tõhusust suurendada. aidata kaasa sotsiaalsele ja majandusarengule.

21


Eelmine

Seize College'i 14. riiklik müügieliidi koolitus lõppes suurepäraselt!

Materjal: BPA ja flataatide vaba plastik järgmine

Näitus | Shengze tekstiilimasinate näitusel ilmub energiasäästlik õhukompressor Seize

Kuumad kategooriad