kõik kategooriad
Uudised

Uudised

Seize College'i 14. riiklik müügieliidi koolitus lõppes suurepäraselt!

Aeg: 2023-07-17 Tabamused: 19
wps1_副本

Kuum suvi ei saa peatada kõigi enesetäiendamise kirge. 15. juuli hommikul tuli hunnikutes kohale üle 200 edasimüüja ja müügieliiti üle riigi, kes lootsid end koolitusel läbi murda, klientide probleeme professionaalsemate teenustega lahendada ja klientidele rohkem väärtust luua!

wps2_副本
图片 2

wps4_副本
wps5_副本

Seize College'i 14. riiklik müügieliidi koolitus

wps6_副本

Edendada tööstusettevõtete rohelist ümberkujundamist ja arengut ning realiseerida ettevõtete tegelik kulude vähendamine. Selle aasta Seize College pakub peamiselt müügimeeskonnale igakülgset süstemaatilist koolitust reaalsete juhtumite kaudu energiasäästliku tehnilise ümberkujundamise, kliendiskeemi kujundamise ja projektijuhtumitööstuse gaasimüügi režiimi osas.

Lektor: Cheng Hongxing, peadirektor

wps7_副本

Koolitus on jagatud 22 gruppi ning kõigi õppimisindu ja initsiatiivi ergutamiseks on loodud boonusbassein!

wps8_副本
wps9_副本

Keskenduge mõjuvõimu suurendamisele, innovatsioonile ja muutustele

wps10_副本

Enne ametlikku loengut rõhutas hr Cheng, et kõik peavad tähelepanelikult kuulama, jätkama õppimist ja end täiendama, esmalt vastutades klientide ees!

wps11_副本

Tuginedes tema aastatepikkusele töökogemusele õhukompressor Cheng analüüsis projekti ühiseid energiasäästuprobleeme ühest juhtumist teise ja kuidas koostada energiasäästuskeeme, et maksimeerida kasutajate huve ja murda turul valitsev tavapärane mõtlemistunnetus, millest oli palju kasu. .

Olukorraharjutuste õpetamine ja õpetamine

wps12_副本

Iga erialane õpe on enesemuutus. Praktika ja ideede kombineerimise kaudu levitas hr Cheng teadmiste sisu peenelt humoorika keelega.

Avage uusi ideid ja otsige koolituses uusi läbimurdeid. Kogu koolituse õhkkond oli soe ning müügieliit pühendus entusiastlikult või kuulas tähelepanelikult või aktiivselt arutles, mis avas uusi ideid tööks ning omandas erialaseid teadmisi ja oskusi.

Hr Cheng vastas kannatlikult kõigi küsimustele, lasi kõigil pidevas suhtluses ja suhtluses kokku põrkuda mõtlemise sädemetega, avardas silmaringi ja süvendas arusaamist õhust kompressor energiasäästu.

Jagage, suhtlege ja kasvage koos.

wps13_副本

Lisaks koolitusele endale toimuvad iga päev vahetus- ja jagamistegevused ning kõik astuvad aktiivselt lavale, et jagada oma teadmisi ja kogemusi koolitusest ning müügikogemust. Eelkõige ütlesid edasimüüjate sõbrad, et Seize'i platvorm pakub igakülgset tuge toodete, kaubamärkide, teenuste, müügijärgsete ja muude aspektide osas ning see kasutab tõesti praktilisi meetmeid, et aidata edasimüüjatel väärtust luua ja õhukompressorite tööstuses uusi läbimurdeid edendada!

Professionaalne volituste suurendamise koolitus, mille hr Cheng seekord tõi teieni valdkonna juhtumianalüüsi, kohapealse praktika, interaktiivse arutelu ja muude õpetamisviiside kaudu, aitab teil igakülgselt parandada oma igakülgset oskust ja ootab teie teostus ja imeline õitsemine!

wps14_副本

Seize College'i 14. riiklik müügieliidi koolitus oli täielik edu. See koolitus ei ole ainult teadmiste ja oskuste edastamise protsess, vaid ka potentsiaali stimuleerimise protsess. Osalejad on öelnud, et rakendavad õpitut praktikas, pakuvad klientidele müügiprotsessis paremini terviklikumaid ja professionaalsemaid lahendusi ning teevad Suruõhk selles valdkonnas madalamatele kasutajatele! Laske klientidel jätkuvalt kasu saada, arendage koos ettevõttega kõiki võitu ja liikuge edasi!


Eelmine

Suvi on kuum, millele tuleks energiasäästlike õhukompressorite juhtimisel tähelepanu pöörata? Artikkel ütleb teile!

Materjal: BPA ja flataatide vaba plastik järgmine

2023. aastal õnnestus Sazheni energiasäästliku õhukompressori keskaasta kokkutulek ja grupiehitustuur igati edukas!

Kuumad kategooriad