alle kategorier
Nyheder

Nyheder

I 2023 var midtårsmødet med Sazhen energibesparende luftkompressor og gruppebygningsturen en komplet succes!

Tid: 2023-07-11 Hits: 33

I denne lidenskabelige juli, næsten 400 ansatte i Sazhen Energibesparende luftkompressor og deres familier samledes i Taizhou for at starte 2023 Mid-year Conference of Sazhen Energy Saving Luftkompressor og halvårsturen for alle medarbejdere!

Med samme håb og entusiasme som i midsommer går vi helt ud på en ny rejse, der vil leve op til vores ungdom og sved. Cheng Hongxing, general manager for Sazhen energibesparende luftkompressor, Liao Tieqiang, vicepræsident for produktcenter, Yu Xiujuan, vicepræsident for operationscenter, og mere end 300 kerneledere og medarbejdere i virksomheden deltog i mødet.

Kl. 8 den 30. juli 8 blev halvårsmødet i Sazhen energibesparende luftkompressor holdt storslået!

1

Sazhen energibesparende luftkompressor midt i året resumé møde herlighed øjeblik prisuddeling

I publikums opmærksomhed og varme bifald annoncerede Cheng Hongxing, general manager for Sazhen Energy-saving Air Compressor, PK-vinderen af ​​den regionale liga i første halvdel af året: det vindende hold, og overrakte personligt prisen. Denne pris er ikke kun en bekræftelse af det vindende holds fortid, men også en forventning og opmuntring til deres fremtid.

2

Dette inspirerer naturligvis også mesterholdets spillere til at vinde mesterskabet, hvilket indikerer, at præstationen i andet halvår helt sikkert vil overgå vinderholdet, opnå mesterskabet og skabe mere ære for virksomheden.

3

Direktørerne for forskellige krigszoner råbte højlydte slogans, den ene efter den anden med stor fremdrift, og råbte de sazhenske eliters klunkløfter, som også viste alles tillid til at vinde PK-målet i andet halvår af året.

4

Cheng zongs ledelsesdeling

5

Mr. Cheng holdt en tale på scenen. Først og fremmest gennemgik han de glædelige resultater i alle aspekter af virksomhedens udvikling i første halvår af 2023, især opnåelsen af ​​præstationsmål ud over standarden, som ikke kunne adskilles fra alle medarbejderes hårde arbejde. Tak allesammen!

6

Anden halvdel af året er et nyt udgangspunkt og en ny rejse. General Manager Cheng opstillede og planlagde virksomhedens udviklingsretning i andet halvår og formulerede vurderingsindikatorer for at kræve og motivere alle funktionelle afdelinger til seriøst at udføre arbejdet i andet halvår, stræbe efter at nå det årlige mål godt, og opfordre alle til at holde farten oppe.

Resumé af seniorledere i Sazhen

7

Sikkerhed i produktionen er grundlaget for at udføre alt arbejdet godt, og det er også en vigtig garanti for virksomhedernes udvikling. Liao understregede behovet for at styrke den personlige sikkerhedsbevidsthed og sætte sikkerhed i produktionen i en vigtig position, især nu hvor virksomheden er inde i en periode med rivende udvikling, og kundernes ordrer konstant strømmer. Alle skal udføre alt arbejdet på en jordnær måde og give kunderne bedre produkter og services med god kvalitet og kvantitet!

8

Mr. Yu sagde, at succes er ambition, og at Excellence er stræben. Excellence og ære vil altid tilhøre de utrættelige kæmpere, men også fortroppen til at åbne markedet. Operativsystemet bør gå alt for at producere og styrke alle vores afdelinger, og vi vil arbejde sammen for at fremme udviklingen af ​​virksomheden!

9

Ved halvårsrapportmødet mellem mellemlederne og seniorlederne i Sazhen Energy-saving Air Compressor rapporterede alle om det vigtigste arbejdes afslutning i første halvår af 2023, udførligt redegjorde for jobansvar, indikatorer for færdiggørelse, nøglearbejdsudvikling og andre aspekter , og videnskabeligt planlagde de planlagte mål, nøglearbejde og forvaltningstiltag for andet halvår.

Sazhen energibesparende luftkompressor rejsemoment

For at berige medarbejdernes amatørkulturliv, øge medarbejdernes sammenhængskraft og holdånd og hellige sig arbejde og liv med mere entusiasme og ånd, organiserede Sazhen Energy-saving Air Compressor denne gruppeopbygningsaktivitet for alle medarbejdere: Tiantai Mountain ( en national turistattraktion på 5A-niveau), med særlig vægt på at rejse med familiemedlemmer! Vi påbegyndte denne rejse med drifting og bjergbestigning som tema med stor forventning!

10

Start en tur, der siger gå og gå.

Punch in: Jigongs hjemby

11

Sazhen-folk, der ikke kan lide at drive, kom til "Jigongs hjemby" og følte Jigongs sind om at "tjene offentligheden helhjertet og være altruistisk uden mig". Især falder ånden i at hjælpe andre og være venlig sammen med konceptet om at "være venlig" fortaler for af Mr. Sa Zhens energibesparende luftkompressor.

Punch in: Tiantai Feiteng Gorge rafting

En sommer uden drift er ufuldstændig!

12

Alle tog redningsveste, hjelme og gummibåde på og pendlede gennem det krystalklare vand. Med vandets fart grinede, skreg og oplevede vi en hidtil uset spænding og sjov. Den smukke natur undervejs får os til at føle os afslappede og glade, som var vi i en billedrulle.

Slå ind: Tiantai Mountain Waterfall

13

Ved foden af ​​bjerget kiggede vi op, og vandfaldet fløj ned, storslået og uforlignelig.

14

Mens de nød det smukke landskab, gik hele personalet mod toppen af ​​bjerget. Trætheden på vejen blev afløst af det sjove ved at klatre. Vi nød ikke kun den smukke natur, men forstærkede også følelserne mellem holdene i processen.

15

16

17

18

Sazhen energibesparende luftkompressor middag

19

Sazhen-folk fra hele verden samledes for at åbne en karnevalsfest. Alle delte interessante ting og gevinster i deres arbejde, hvilket fik os til at mærke livets skønhed.

Denne halvårstur tillod os at opleve den anden side af livet efter vores travle arbejde. I processen med at mærke menneskelig kultur, drive og bestige bjerge, frigjorde vi ikke kun presset, men undersøgte også livets værdi. Vi vil hellige os vores arbejde med gode minder fra denne tur. Uanset om det er spændende rafting eller at bestige bjerge og nyde vandfald, vil vi gå hånd i hånd, fordi vi har selvtillid og vilje til i fællesskab at skabe en bedre fremtid.

20

Sazhen energibesparende luftkompressor blev etableret i 2009. Virksomheden er beliggende i Shanghai Jinshan Industrial Zone. Virksomheden integrerer forskning og udvikling, produktion, marketing og service. Det er en mærkeproducent med fokus på energibesparelse luftkompressorer og har bibeholdt førende industriers evne til vækst i overskud i mange år. Virksomheden har altid været forpligtet til at gøre brugernes omkostninger til trykluft lavere i denne branche!

I fremtiden, under vejledning af målet om at "blive det førsteklasses mærke af energibesparende luftkompressorer i verden", vil Sazhen hjælpe virksomheder med at reducere omkostningerne og øge effektiviteten med bedre og mere energibesparende luftkompressorudstyr, og bidrage til social og økonomisk udvikling.

21


forrige

Den 14. National Sales Elite Training fra Seize College endte i perfektion!

Alle Næste

Udstilling | Seize energibesparende luftkompressor vises på Shengze Textile Machinery Exhibition

Hotte kategorier