alle kategorier
Nyheder

Nyheder

Den 14. National Sales Elite Training fra Seize College endte i perfektion!

Tid: 2023-07-17 Hits: 19
wps1_副本

Den varme sommer kan ikke stoppe alles passion for selvforbedring. Om morgenen den 15. juli kom mere end 200 forhandlere og salgseliter fra hele landet i hobetal og forventede selv at bryde igennem i træningen, løse kundernes problemer med mere professionel service og skabe mere værdi for kunderne!

wps2_副本
图片 2

wps4_副本
wps5_副本

Den 14. National Sales Elite Training af Seize College

wps6_副本

For at fremme den grønne omstilling og udvikling af industrivirksomheder og realisere virksomhedernes reelle omkostningsreduktion. Dette års Seize College leverer hovedsageligt all-round systematisk træning af salgsteamet gennem reelle cases i form af energibesparende teknisk transformation, design af kundeordninger og gassalgstilstand for projektcaseindustrien.

Foredragsholder: Cheng Hongxing, General Manager

wps7_副本

Træningen er opdelt i 22 grupper, og der oprettes en bonuspulje for at stimulere alles læringsglæde og initiativ!

wps8_副本
wps9_副本

Fokus på empowerment, innovation og forandring

wps10_副本

Før det officielle foredrag understregede hr. Cheng, at alle skal lytte omhyggeligt, blive ved med at lære og forbedre sig selv med et indledende hjerte om at være ansvarlige over for kunderne!

wps11_副本

Baseret på hans mange års erfaring i luftkompressor industri, analyserede hr. Cheng de almindelige energibesparende problemer i projektet fra den ene sag til den anden, og hvordan man kan designe energibesparende ordninger for at maksimere brugernes interesser og bryde den konventionelle tankegang på markedet, hvilket gavnede alle meget .

Undervisning og undervisning i situationsbestemte øvelser

wps12_副本

Ethvert professionelt studie er en selvforvandling. Gennem kombinationen af ​​praksis og ideer spredte Mr. Cheng subtilt videnindholdet med humoristisk sprog.

Åbn op for nye ideer og søg nye gennembrud inden for træning. Hele træningsstemningen var varm, og salgseliterne helligede sig entusiastisk eller lyttede opmærksomt eller aktivt diskuteret, hvilket åbnede op for nye idéer til arbejdet, samtidig med at de fik faglig viden og færdigheder.

Mr. Cheng besvarede tålmodigt alles spørgsmål, lod alle kollidere med gnister af tænkning i konstant kommunikation og interaktion, udvide deres horisont og uddybe deres forståelse af luft kompressor energibesparelse.

Del, kommuniker og vokse sammen.

wps13_副本

Udover selve træningsforløbet afholdes der hver dag udvekslings- og deleaktiviteter, og alle går aktivt på scenen for at dele deres indsigt og gevinster inden for træning og deres salgserfaring. Især sagde forhandlervenner, at Seize-platformen giver all-round support inden for produkter, mærker, tjenester, eftersalg og andre aspekter, og den bruger virkelig praktiske handlinger til at hjælpe forhandlere med at skabe værdi og fremme nye gennembrud i luftkompressorindustrien!

Den professionelle kursusbemyndigelsestræning, som Mr. Cheng bragte til dig denne gang, gennem branche-caseanalyse, praksis på stedet, interaktiv diskussion og andre undervisningsformer, hjælper dig med at forbedre dine omfattende evner på en alsidig måde og ser frem til din implementering og vidunderlig blomstring!

wps14_副本

Den 14. National Sales Elite Training fra Seize College var en komplet succes. Denne træning er ikke kun en proces til at formidle viden og færdigheder, men også en proces til at stimulere potentiale. Deltagerne har sagt, at de vil omsætte det, de har lært i praksis, bedre give kunderne mere omfattende og professionelle løsninger i salgsprocessen, og gøre omkostningerne vedr. trykluft for brugere lavere i denne branche! Lad kunderne fortsætte med at drage fordel, win-win udvikling med virksomheden, og skridt fremad!


forrige

Sommeren er varm, hvilke ting skal man være opmærksom på i styringen af ​​energibesparende luftkompressorer? En artikel fortæller dig!

Alle Næste

I 2023 var midtårsmødet med Sazhen energibesparende luftkompressor og gruppebygningsturen en komplet succes!

Hotte kategorier