kaikki kategoriat
Uutta

Uutta

Vuonna 2023 Sazhenin energiaa säästävän ilmakompressorin puolivälin tapaaminen ja ryhmärakennuskierros onnistuivat täydellisesti!

Aika: 2023-07-11 Osumat: 33

Tässä intohimoisessa heinäkuussa lähes 400 työntekijää Sazhen Energiaa säästävä ilmakompressori ja heidän perheensä kokoontuivat Taizhouhun aloittamaan vuoden 2023 Sazhenin energiansäästökonferenssin. Ilmakompressori ja puolivälin kiertue kaikille työntekijöille!

Samalla toivolla ja innolla kuin juhannuksena lähdemme uudelle matkalle, joka kestää nuoruuttamme ja hikoilee. Cheng Hongxing, Sazhenin energiaa säästävän ilmakompressorin pääjohtaja, Liao Tieqiang, tuotekeskuksen varajohtaja, Yu Xiujuan, käyttökeskuksen varajohtaja sekä yli 300 yrityksen ydinjohtajaa ja työntekijää osallistuivat kokoukseen.

8 klo 30 Sazhenin energiaa säästävän ilmakompressorin puolivuosikokous pidettiin upeasti!

1

Sazhen energiaa säästävä ilmakompressori vuoden puolivälissä yhteenveto kokous kunnian hetki palkintojenjakotilaisuudessa

Yleisön huomion ja lämpimien suosionosoitusten myötä Sazhen Energy-saving Air Compressorin pääjohtaja Cheng Hongxing julkisti alueliigan PK-voittajan vuoden ensimmäisellä puoliskolla: voittajajoukkueen ja luovutti palkinnon henkilökohtaisesti. Tämä palkinto ei ole vain vahvistus voittajajoukkueen menneisyydestä, vaan myös odotus ja rohkaisu heidän tulevaisuudelleen.

2

Tietysti tämä inspiroi myös mestarijoukkueen pelaajia mestaruuden voittoon, mikä osoittaa, että toisen vuosipuoliskon suoritus ylittää varmasti voittajan, saavuttaa mestaruuden ja luo lisää kunniaa yritykselle.

3

Eri sotaalueiden johtajat huusivat yksi toisensa jälkeen kovaäänisesti äänekkäitä iskulauseita ja huusivat Sazhen-eliittien klankilupauksia, mikä osoitti myös kaikkien luottamusta PK-maalin voittoon vuoden toisella puoliskolla.

4

Cheng zongin johdon jakaminen

5

Mr. Cheng piti puheen lavalla. Ensinnäkin hän tarkasteli ilahduttavia saavutuksia yhtiön kehityksen kaikilla osa-alueilla vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla, erityisesti standardin ylittävien tulostavoitteiden saavuttamisessa, jota ei voitu erottaa kaikkien työntekijöiden kovasta työstä. Kiitos kaikille!

6

Vuoden toinen puolisko on uusi lähtökohta ja uusi matka. Toimitusjohtaja Cheng määritteli ja suunnitteli yrityksen kehityssuunnan vuoden toisella puoliskolla sekä muotoili arviointiindikaattoreita, jotka edellyttävät ja motivoivat kaikkia toimivia osastoja tekemään työt vakavasti vuoden jälkipuoliskolla, pyrkimään vuosittaisen tavoitteen saavuttamiseen. ja rohkaise kaikkia pysymään vauhdissa.

Yhteenveto Sazhenin johtajista

7

Tuotannon turvallisuus on kaiken työn hyvän tekemisen perusta, ja se on myös tärkeä tae yritysten kehitykselle. Liao korosti tarvetta vahvistaa henkilökohtaista turvallisuustietoisuutta ja asettaa tuotannon turvallisuus tärkeälle asemalle, varsinkin nyt, kun yritys on nopeassa kehitysvaiheessa ja asiakkaiden tilaukset jatkuvat. Jokaisen tulee tehdä kaikki työ maanläheisellä tavalla ja tarjota asiakkaille parempia tuotteita ja palveluita laadukkaasti ja määrällisesti!

8

Mr. Yu sanoi, että menestys on kunnianhimoa ja erinomaisuus on tavoittelua. Erinomaisuus ja kunnia kuuluvat aina hellittämättömille taistelijoille, mutta myös markkinoiden avaamisen etujoukolle. Käyttöjärjestelmän pitäisi mennä kaikkensa tuottamaan ja voimaannuttamaan kaikki osastomme, ja teemme yhteistyötä edistääksemme yrityksen kehitystä!

9

Sazhen Energy-saving Air Compressorin keski- ja ylempien johtajien puolivälissä pidetyssä raporttikokouksessa kaikki raportoivat päätöiden valmistumisesta vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla, selostivat kattavasti työtehtävät, indikaattorien valmistuminen, avaintyön kehittäminen ja muut näkökohdat ja suunnitellut tieteellisesti toisen vuosipuoliskon suunnitellut tavoitteet, keskeiset työt ja johtamistoimenpiteet.

Sazhen energiaa säästävä ilmakompressorin matkahetki

Rikastaakseen työntekijöiden amatöörikulttuurielämää, lisätäkseen työntekijöiden yhteenkuuluvuutta ja yhteishenkeä sekä omistautuakseen työhön ja elämään entistä innostuneemmin ja hengellisemmin Sazhen Energy-saving Air Compressor järjesti erityisesti tämän ryhmärakentamisen kaikille työntekijöille: Tiantai Mountain ( valtakunnallinen 5A-tason matkailukohde), jossa painotetaan erityisesti perheenjäsenten kanssa matkustamista! Lähdimme tälle matkalle ajelehtimisen ja vuorikiipeilyn teemana suurella odotuksella!

10

Aloita matka, jossa sanotaan mene ja mene.

Lyö sisään: Jigongin kotikaupunki

11

Sazhen-ihmiset, jotka eivät pidä ajelehtimisesta, tulivat "Jigongin kotikaupunkiin" ja tunsivat Jigongin mielen "palvella yleisöä koko sydämestään ja olla altruistinen ilman minua". Erityisesti toisten auttamisen ja ystävällisyyden henki sopii yhteen herra Sa Zhenin energiaa säästävän ilmakompressorin kannattaman "ystävällisyyden" kanssa.

Punch in: Tiantai Feiteng Gorge koskenlasku

Kesä ilman driftiä on epätäydellinen!

12

Kaikki pukeutuivat pelastusliiveihin, kypäriin ja kumiveneisiin ja kulkivat kristallinkirkkaan veden läpi. Veden nopeudella nauroimme, huusimme ja koimme ennennäkemätöntä jännitystä ja hauskaa. Kauniit maisemat matkan varrella saavat meidät tuntemaan olomme rentoutuneeksi ja onnelliseksi kuin olisimme kuvarullassa.

Punch in: Tiantai Mountain Waterfall

13

Vuoren juurella katsoimme ylös, ja vesiputous lensi alas, upea ja vertaansa vailla.

14

Kauniista maisemista nauttien koko henkilökunta suuntasi vuoren huipulle. Väsymys tiellä vaihtui kiipeilyn hauskuuteen. Emme vain nauttineet kauniista luonnonmaisemista, vaan myös lisäsimme tunteita joukkueiden välillä.

15

16

17

18

Sazhen energiaa säästävä ilmakompressori illallinen

19

Sazhen ihmiset kaikkialta maailmasta kokoontuivat yhteen avaamaan karnevaalijuhlan. Jokainen jakoi mielenkiintoisia asioita ja saavutuksia työssään, mikä sai meidät tuntemaan elämän kauneuden.

Tämä puolivälin kiertue antoi meille mahdollisuuden kokea elämän toinen puoli kiireisen työmme jälkeen. Tunteessamme ihmiskulttuuria, ajelehtiessamme ja kiipeäessämme vuorille, emme vain vapauttaneet painetta, vaan myös tarkastelimme uudelleen elämän arvoa. Me omistaudumme työllemme hyvien muistojen kera tästä matkasta. Olipa kyseessä jännittävä koskenlasku tai vuorikiipeily ja vesiputouksista nauttiminen, kävelemme käsi kädessä, koska meillä on luottamusta ja päättäväisyyttä luoda yhdessä parempi tulevaisuus.

20

Sazhen energiaa säästävä ilmakompressori perustettiin vuonna 2009. Yritys sijaitsee Shanghain Jinshanin teollisuusalueella. Yritys yhdistää tutkimuksen ja kehityksen, valmistuksen, markkinoinnin ja palvelun. Se on energiansäästöön keskittyvä merkkivalmistaja ilmakompressorit ja on ylläpitänyt johtavien toimialojen kannattavuuden kasvukykyä useiden vuosien ajan. Yritys on aina ollut sitoutunut alentamaan käyttäjien paineilmakustannuksia tällä alalla!

Tulevaisuudessa Sazhen auttaa yrityksiä alentamaan kustannuksia ja lisäämään tehokkuutta paremmilla ja energiaa säästävillä ilmakompressorilaitteilla tavoitteen "tulla energiaa säästävien ilmakompressorien ensiluokkaiseksi merkiksi maailmassa" ohjauksessa. edistää sosiaalista ja taloudellista kehitystä.

21


Taaksepäin

Seize Collegen 14. National Sales Elite -koulutus päättyi täydellisesti!

Kaikki seuraava

Näyttely | Seize Energiaa säästävä ilmakompressori ilmestyy Shengze-tekstiilikonenäyttelyyn

Kuumat kategoriat